greg Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jól telt a hétvégétek arra? Mi itt szlalomot néztünk napsütésben. :wink: Mondtam már, hogy nagyapám Monostorfalván született 1914-ben (ma már asszem kecsó része)? Eredetileg Tóth volt a neve, de olyan sokan voltak ezzel a névvel, hogy nevet változtatott. A szülőfaluját választotta új névül. Apám már az új néven született. És én is. Megdöbbentő, de igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jól telt a hétvégétek arra? Mi itt szlalomot néztünk napsütésben. :wink: Mondtam már, hogy nagyapám Monostorfalván született 1914-ben (ma már asszem kecsó része)? Eredetileg Tóth volt a neve, de olyan sokan voltak ezzel a névvel, hogy nevet változtatott. A szülőfaluját választotta új névül. Apám már az új néven született. És én is. Megdöbbentő, de igaz. Akkor Te most Monostori vagy Monostorfalvi vagy? :oops: Itt is tök jó idő volt,úgyhogy a képem kb olyan,mint ezé itt :smt004 Szombaton elmentünk busszal a kecsói strand előtt,de még tök üres volt! Hiába nem bíznak az emberek a meterológiában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Akkor Te most Monostori vagy Monostorfalvi vagy? :oops: Az első. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Az első. :lol: Egy dolgot meg kell hagyni... a fóti talira visszatérve... ami nekem nagyon tetszett... és Rólad jutott eszembe Greg... amikor láttam, hogy tiéd a Vauxhall Omega... Az út lezárás, a forgalom terelés, amit nyomtatok az Omegával és a többi autóval... :lol: az nagyon komoly volt!!! :lol: Tetszett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Tök szép név!! Komolyan. Nekem volt egy Szerdahelyi Tamás nevű ismerősöm.Az is naon teccett! :lol: (Na azé a Haga sem rossz :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Egy dolgot meg kell hagyni... a fóti talira visszatérve... ami nekem nagyon tetszett... és Rólad jutott eszembe Greg... amikor láttam, hogy tiéd a Vauxhall Omega... Az út lezárás, a forgalom terelés, amit nyomtatok az Omegával és a többi autóval... :lol: az nagyon komoly volt!!! :lol: Tetszett! Az nem én voltam... :oops: :oops: Dark lehetett inkább.... Nem voltam ott az útlezárásnál odavonulásnál stb. Én már előbb kint voltam a terepen és ittam egy söröt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Fejezézek abba!!!! Rossze ezt nézni! hogy egy mondat miatt 7 oldalon keresztül ezt olvasgattam! szörnyü ezt nézni! a kecskeméti szekciorol nem tudok mit mondani a legjobb fejek nincs kihúzó ember közölük segítenek egymasanak ( nekem pedug nem vagyok Mote tag), hogy miért nem vagy tag egy bonyolult történet azt hiszem Greg irta kicsi felba....ta az agyamat, hogy levezette hogy naponta 14 ft ot kell ferre rakni mert akkor levezetek én is valamit szamolgas légyszi! havi 56000 forin a törlesztés a kocsira negyed évente 7-8 ft a kötelező évente 3 oljcsare ami kb 20000 alkalmanként egyéb javitások 70-80000 egy évben puisz csodanak hataros modon me hasznalom is az autot anyit amire pénzem fussa: kb havonta 25 ezre ft diesel kedves vagyok össze is adtam neked hogy mennyi ez évente akko vezesd le légyszi egy napra és vedd bele azt legyszi hogy egyetenista vagyok? tehát a végösszeg:1139000ft egy évben eről ennyit! Greg hozzád többet nem füzök! Mote: Sajnalom hogy nem vagyok tag lehet soha nem is leszek! Találkozok: majd kiteszem a lelkem meg a kecskemeti szekcio es meglatjuk mit tudunk nyaron összehozni ugy hogy mi is csak kb 10-13-an vagyun és persze munka mellett! Köszönöm a jokivánságokat! Az utasom állapota javul!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Köszönöm a jokivánságokat! Az utasom állapota javul!!! Üdv újra itt! :lol: Örülök, hogy jobban van a srác! REmélem, hogy teljesen rendbe jön! más: A 7 oldalas témán pedig ne húzd föl magad a dolgon... mi már megtettük! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Szia Dénes! Inkább pihengess,és örülj a napsütésnek! Meg,hogy Nektek mingyá itt a szünet. :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ....Az utasom állapota javul!!!.... Ez igazán jó hír ! Mégegyszer mielőbbi felépülést kívánok neki és persze neked is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Fejezézek abba!!!! Rossze ezt nézni! hogy egy mondat miatt 7 oldalon keresztül ezt olvasgattam! szörnyü ezt nézni! a kecskeméti szekciorol nem tudok mit mondani a legjobb fejek nincs kihúzó ember közölük segítenek egymasanak ( nekem pedug nem vagyok Mote tag), hogy miért nem vagy tag egy bonyolult történet azt hiszem Greg irta kicsi felba....ta az agyamat, hogy levezette hogy naponta 14 ft ot kell ferre rakni mert akkor levezetek én is valamit szamolgas légyszi! havi 56000 forin a törlesztés a kocsira negyed évente 7-8 ft a kötelező évente 3 oljcsare ami kb 20000 alkalmanként egyéb javitások 70-80000 egy évben puisz csodanak hataros modon me hasznalom is az autot anyit amire pénzem fussa: kb havonta 25 ezre ft diesel kedves vagyok össze is adtam neked hogy mennyi ez évente akko vezesd le légyszi egy napra és vedd bele azt legyszi hogy egyetenista vagyok? tehát a végösszeg:1139000ft egy évben eről ennyit! Greg hozzád többet nem füzök! Mote: Sajnalom hogy nem vagyok tag lehet soha nem is leszek! Találkozok: majd kiteszem a lelkem meg a kecskemeti szekcio es meglatjuk mit tudunk nyaron összehozni ugy hogy mi is csak kb 10-13-an vagyun és persze munka mellett! Köszönöm a jokivánságokat! Az utasom állapota javul!!! Azt kell, hogy mondjam sok dologban igazad van, de pár dolgot viszont neked is férfiasan tudomásul kell venned! Ha ennyire sikerült költségekbe verni magad akkor addig kell takarózni amíg a takaró ér! Én modhatom ezt nekd, mert én legalább annyira mélyre ástam magam a kiadásokba mint te! De sztem nemvagyok én egyedül.... Soroljam?? Majd 60 rugót fizetek a lakáskölcsönre, 30 a kocsi, a járulékairól most nem beszélek. van két iskolás fiunk, akiknet "logisztikailag" biztosítani kell! A net 16 rugó, a villany, víz, gáz, és a többit nem is említem!! A végösszeget le se tudom írni, nálunk Turner a "pénzügyes"! MOTE tag úgy lettem, hogy szülinapomra azt kaptam! :roll: :wink: Szóval ha nem tudod anyagilag az éves tagságit megoldani azt nagyon sajnálja mindenki, de ettől a MOTE -t hibáztatni, vagy a vezetőségét, hiba lenne!! És most ne érts félre, nem bántani akarlak, csak próbálok érvelni! Azért vannak olyan nyílt találkozók is szervezve mint a Fóti is volt, hogy oda nem tagok is jöhessenek! Amíg nem jön össze a lóvéd marad a helyi tali, meg a Fótihz hasonló nyitott.... Persze a Soltvadkerti sem tejesen zárt, csak 1 napra nem lehet menni kivülállóknak! :lol: :lol: Szal, én veled vagyok nem ellened....majd valamien alkalomra összedobja a szekció a tagságit! Cserébe 1 délutánt kukoricán térdepelsz!! :lol: 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Dénes, én is veled vagyok, ne sértődj ennyire meg. :lol: Tudom, hogy jó gyerek vagy, nem fogunk ezen összeveszni. Én azért nem vettem részletre autót, mert szeretnék élni. De te, mint egyetemista, gondolom olyan sokat nem tartottad még el magad a 20 éveddel, és így sikerült most beosztani a pénzedet. Ez van. Majd legközelebb jobban sikerül. De az 5000 forint szerintem nevetséges összeg éves szinten, és erre utaltam. A minősítésed pedig kissé bizalmasra sikerült, majd azért még beszélgetünk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Haga Pajtás... Ez a F-U-C-K a MOTE-nak szól? (az aláírásodban!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 nem sértödetem meg csak hiddel hogy mar töbszö ugy álltam hogy most kigazdakodom azt az 5000 forintot de akko daj lett a hengrfejel meg stb tehát nem jött össze! és addig nyujtozkodok amig a takaro ér nekem nem az a baj csupán hogy mint nem klubb tag 1 napra nem mehetek 3 napra nincs pénz de nagyo szerettem volna lemenni, de ha nem hát nem! Biztos lehetett volna egy megoldast találni mondjuk azt hogy 10-11 ig lehet napi jegyet venni ennyi és késsz Mégegyszer mindenki támogatását köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 csak egy erdekes meg állapítás nem tudom melyik sekcio hány tagot számlál de meg lehet nezni hol mennyi hozzászolás volt és ez azárt leirja mekkora élet van itt és mekkora az összetartás klubbtag és nem klubbtag között! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Dénes! Nem semmi ami veled történt! Jó, hogy nem lett komolyabb bajod! Jobbulást kívánok neked, és az utasodnak is (neki főleg, még ráfér)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 csak egy erdekes meg állapítás nem tudom melyik sekcio hány tagot számlál de meg lehet nezni hol mennyi hozzászolás volt és ez azárt leirja mekkora élet van itt és mekkora az összetartás klubbtag és nem klubbtag között! Osztom... és VIVÁT! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 köszi szépen ránk fér! mikor jársz sopronba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 köszi szépen ránk fér! mikor jársz sopronba? Szerdán reggel megyek, két vizsga, aztán délután jövök! (Ráadásul keddről szerdára is éjszakás vagyok, úgyhogy jó lesz óvatosnak lennem útközben!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Válaszolj PÜ-ben, de csak ha ép érved van, a fenti demagógiát ne ismételd el.! :wink: OFF Kár hogy kimoderáltad Sziszit innen. Személy szerint engem érdekelt a véleménye, és 1-2 dologban egyet értek vele (nem mindenben). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Kár hogy kimoderáltad Sziszit innen. Személy szerint engem érdekelt a véleménye, és 1-2 dologban egyet értek vele (nem mindenben). Joee ! Senki nem lett kimoderálva. Szerintem úgy általában, jelen esettől függetlenül a meddő, esetleg személyeskedésben átcsapó vitáknak semmi értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Én személy szerint ismerem Sziszit és nem hiszem hogy ő személyeskedett volna. Lehet , hogy más ezt személyeskedésnek vette, nemtom. Lényeg az, hogy most ugy néz ki az egész hogy egy nemtag emberke idejött és osztotta az észt. Kecskeméti szekciótagok között folyó msn-beszélgetésen kiderül viszont hogy nem mindenki ért egyet veletek csak nem igen nyilvánulnak meg a forumban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Kár hogy kimoderáltad Sziszit innen. Személy szerint engem érdekelt a véleménye, és 1-2 dologban egyet értek vele (nem mindenben). Hogy mit csináltam??? :shock: :shock: Valamit elnéztél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Kár hogy kimoderáltad Sziszit innen. Személy szerint engem érdekelt a véleménye, és 1-2 dologban egyet értek vele (nem mindenben). nem lett senki sem kimoderálva, csak megkértük szépen, hogy ne keltse a feszültséget a fórumon. akit érdekel sziszi véleménye, az kérje meg hogy PÜ ben írja meg neki... a fórumon a társalgóban könnyed csevegést folytassunk ezután..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hogy mit csináltam??? :shock: :shock: Valamit elnéztél. Ok, akkor nem kimoderáltad hanem megkérted, hogy ne itt írja le gondolatait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts