kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 este jövök még, ha lesz valaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ez a fórum hibája. Próbáld a válaszod új üzenetként elküldeni, nem a korábbi üzenetére válaszként. Na nem is a Tomi a hülye népmüvészeti agyagedény Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ez a fórum hibája. Próbáld a válaszod új üzenetként elküldeni, nem a korábbi üzenetére válaszként. nem fontos, úgyis benne volt a válasz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nálam is szarakodik a net,néha inkább nyet.Kicsit elegem van már belőle,hogy nem lehet rendesen netezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Az egész megyében túrnak,valami unios pályázatot nyerthettek megyei szinten szerintem. Jaja azt nyertek, de már nem most, lásd itt: ISPA Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 asszem pár dolgot elb@sztam... de a püt nem tiltottam le, azt sem tudom hogyan kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 asszem pár dolgot elb@sztam... Előfordul ez a legjobb családban is! :lol: más: Agyalok egy-két dolgon.Kellene v.mi hobbi.Sokat eszeltem az íjászkodáson is, de nem éppen olcsó mulatság.Egy használható íj 25e.-től indul.Meg hát ugye a kiegészítők......Szal alapból min. 50e. Kétségtelen, hogy nyugis elfoglaltság, és kikapcsolódás. A másik pedig, hogy vennék egy Quadot.Nem rodeózni kellene, csak mikor otthon vok, kisit túrázgatni a környéken anyuméknál.Adott esetben még fater is tudna menni vele kisit, ha akar.Ennek a költsége beszerzés oldalon ahogy néztem, 110e.-től indul......+benya persze, de nem állandóan ezen lógnék nyilván. Csak jó lenne v.mit kezdeni magammal, mert így, hogy nincs a Corsa, kisit lógok a levegőben....... :lol: Ki mit javall?V. Ki és melyiket választaná, és főleg miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Előfordul ez a legjobb családban is! :lol: más: Agyalok egy-két dolgon.Kellene v.mi hobbi.Sokat eszeltem az íjászkodáson is, de nem éppen olcsó mulatság.Egy használható íj 25e.-től indul.Meg hát ugye a kiegészítők......Szal alapból min. 50e. Kétségtelen, hogy nyugis elfoglaltság, és kikapcsolódás. A másik pedig, hogy vennék egy Quadot.Nem rodeózni kellene, csak mikor otthon vok, kisit túrázgatni a környéken anyuméknál.Adott esetben még fater is tudna menni vele kisit, ha akar.Ennek a költsége beszerzés oldalon ahogy néztem, 110e.-től indul......+benya persze, de nem állandóan ezen lógnék nyilván. Csak jó lenne v.mit kezdeni magammal, mert így, hogy nincs a Corsa, kisit lógok a levegőben....... :lol: Ki mit javall?V. Ki és melyiket választaná, és főleg miért? Tartsál szeretőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tartsál szeretőt! :lol: Na, kiszólt a lyuk a gödörből. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tartsál szeretőt! :lol: Jó is az,de legalább kettőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tartsál szeretőt! :lol: Esetleg v.mi konrétabb vélemény?Ezt most kivételesen komolyan kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tartsál szeretőt! :lol: drága hobbi! :lol: Látom a kollégámon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 na vagyok újra. csak lefagyok szal nem sokáig leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 na vagyok újra. csak lefagyok szal nem sokáig leszek pük mentek tudsz írni? tesztet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 na vagyok újra. csak lefagyok szal nem sokáig leszek Ne fagyjál le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ne fagyjál le! :lol: de paraszt :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Esetleg v.mi konrétabb vélemény?Ezt most kivételesen komolyan kérdeztem. csinosítsd az autót. Majd nem marad hobbira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 de paraszt :lol: :lol: :lol: :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ne fagyjál le! :lol: mingyá kapsz a fejedre "Gyuri vagyok" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 még mindig nem jó a pü. de úgyse akartam semmit írni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Esetleg v.mi konrétabb vélemény?Ezt most kivételesen komolyan kérdeztem. tarts kutyát. egészséges, sokat mozogsz levegőn, és ápolja a lelkedet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 még mindig nem jó a pü. de úgyse akartam semmit írni THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Telefonotok nem jó? ha már a pü, nem megy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 THX igazán nincs mit. a válasz benne volt úgyis. igen, itthon vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Telefonotok nem jó? ha már a pü, nem megy... :lol: De van még, ugye az MSN is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts