Tarhonyás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szevasztok barátaim! Nagyon köszönöm a jókívánságokat.Remélem veletek is minden rendben.Most értem haza a melóból,mert szülinap ide vagy oda azért melózni kell. Egy jó buliban én is benne volnék!Majd a kolbászfesztin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Viszont nekem is volt tegnap kifele storym a vecivel: Ereszkedek az M1-en, kb Tata környékén lehettem, amikor láttam, hogy a pálya mellett a felhajtónál álltak a vámosok! Elhaladtam, úgy 5-6 km-t, mire látom, hogy jönnek a belső sávban, és beálltak elém,(gondoltam itt már, hogy valszeg ki is fognak állítani) na mire kigondoltam, fel is villanat a felső fény, hogy: Ellenőrzés, kérem kövessen! :lol: Bevezettek a parkolóba 1 benyakút mögé... ott már kiépített ellenőrző hely volt. A lényeg, hogy nem találtak persze semmit nálam, de teljesen átnézték a vecit, meg a csomagjaimat. Azt meg sem kérdezték kié az autó, még a forgalmit sem kérték el. Végül, nem találtak semmit,(röngen kamerával is átnézték az autót) és engedtek tovább... :lol: Csak azt nem értettem, hogy magyarba, miért is magyar autót állítanak meg?! :lol: Ne törődj velük Csabi,csak a munkájukat végzik.Ezért fizetik őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ne törődj velük Csabi,csak a munkájukat végzik.Ezért fizetik őket! Jah,nem is érdekelnek annyira, mert persze megértem én, hogy dolgoznak, meg nem is volt mitől tartanom, csak miért pont engem? :lol: :lol: De így már biztos vagyok abban, hogy nincs a vecibe eldugva semmi, mert még röntgen kamerával is átvizsgálták! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Jah,nem is érdekelnek annyira, mert persze megértem én, hogy dolgoznak, meg nem is volt mitől tartanom, csak miért pont engem? :lol: :lol: De így már biztos vagyok abban, hogy nincs a vecibe eldugva semmi, mert még röntgen kamerával is átvizsgálták! :lol: Minden autós ezt szokta kérdezni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Minden autós ezt szokta kérdezni! :lol: De jól tudod... :lol: Csak nem Te is? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 De jól tudod... :lol: Csak nem Te is? :lol: :lol: Küldtem pü-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Küldtem pü-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Gepárd! Látom voltatok állatkertben ...is :lol: :lol: ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Jó iccakát néktök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Jó iccakát néktök! :lol: Néked iss! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Gepárd! Látom voltatok állatkertben ...is :lol: :lol: ........ Ezek az "állatok" ketrecen belül voltak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ma a TV2n volt a Receptklub?-ban, hogy hogyan kell Tortillát készíteni.Sztem a 7n ki is fogom próbálni.....Persze nem a mexikói csípős verziót, amit csinnyáztak...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ebként Isten éltesse a Déneseket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Boldog Dénesnapot! Ja voltunk állatkertben is. :lol: Nem néztem meg a képet azért lett ilyen rosszul sikerült. Amúgy a lányok a Futó mester által kedvelt korosztályt képviselték. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Boldog Dénesnapot! Ja voltunk állatkertben is. :lol: Nem néztem meg a képet azért lett ilyen rosszul sikerült. Amúgy a lányok a Futó mester által kedvelt korosztályt képviselték. :P :lol: Tegnap Tominál végig néztem én is a képeket.Voltak rajta autók is.............meg murvasok nő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Köszönöm szépen a jókivánsagokat! Igaz nekem nem ez a hivatalos aug 8. az! De jo érzés hogy ilyenkor is gondolnak az emberre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ki kellene próbálni......... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ki kellene próbálni......... :lol: :lol: Nemisolyanrosszötlet.... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ja voltunk állatkertben is. :lol: Nem néztem meg a képet azért lett ilyen rosszul sikerült. Amúgy a lányok a Futó mester által kedvelt korosztályt képviselték. :lol: :lol: Na, de azért csak lefényképezted mégiscsak Őket... meg láttam ám, sok egyéb jóságot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hogy egy ismerősömet idézzem: Szépek ám a szerb lányok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hogy egy ismerősömet idézzem: Szépek ám a szerb lányok. Tényleg, és hogy beszélgettetek Velük? Most nem csak a lányokra gondolok itt... :lol: Vagy ott beszélni kicsit magyar? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Dark fordított szerbül, Orsi angolul, és voltak magyarul beszélő emberkék is köztük. Szal megoldottuk, mondjuk Tomi amikor segítség nélkül társalgott (volna) velük, hát az már mindenkinek érthetetlen volt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Tényleg, és hogy beszélgettetek Velük? angolul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 angolul Jó az aláírásod... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 fel tünt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts