mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Udi! Törölheted a képeket a felnikről! El is adtam őket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Berlina! Javaslom, hogy vegyél min. 1 GB-os CF kártyát... :lol: Losiéknak gratulálok az évfordulóhoz! Mackósajt! Örülök, hogy sikerült eladni a felniket, képeket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Gepárd! Isten éltessen sokáig. :lol: Wolfi !Gratula ,csak így tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hazaértünk. Sajnos ez a GSI sokat fogyaszt, 7,7-et számolt Pisti asszem. nem egy diesel de megy ha kell. A tuning lámpára a polizia is felfigyelt de minket nem kostoltak be. Visszafelé kérdezgettek a határon, kié az autó, hol voltunk, állítsa le, nyissa ki...etc de nagyon jó volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Tudomást szereztem egy Eladó Kadet GSi-ről, ami gyárilag XE.Ha v.ki akar ilyet, szóljon mert akkor kérek az embertől kontaktot.Kisi műszaki, kisi ZK. ezért a gép ára fixen 160e.ft.Ha belegondoltok nem sok, hiszen csak a motor+váltó+köteg ér ennyit......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Én is köszönöm a jókívánságokat! Csabinak az autót, Tominak, hogy balesetmentesen vezetett, stb.. Jól éreztük magunkat, de ezt leírni nem lehet, csak átélni. A képeket tolom fel a webtárhelyre, valszeg' délután linkelem is őket. Boldog Szülinapot Tarhonyás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Tarhonyás: Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Boldog Szülinapot Tarhonyás! Csatlakozom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Tarhonyás cartársnak boldog szülinapot!!! Happy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Lassan csapni kelene v.mi bulit is, ha már ennyi ünnepelt van. :lol: A múlt 7n voltunk kint családilag a Nyíri erdőben, a vadászháznál.Nagyon jó kis csöndes környék, szinte csak az erdő hangjai voltak hallhatóak.Arra gondoltam, hogy oda is ki lehetne menni kisit picknickelni, de sajnos szombaton voltak utoljára nyitva........ :lol: Pedig szállás is van, szal akár kintalvásos is lehetne a dolog, de sztem a tavasszal meg lehet ezt próbálni.V.ha v.ki ismer v.kit ott...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Úgy néz ki lesz ismét féktisztító. Kell-e valakinek? Paját tudom, hogy kér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Gsicsabinak egy kép. A két lány nagyon aranyos volt szombat éjjel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 A két lány nagyon aranyos volt szombat éjjel.... hát mitagadás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Orsi, és a szerb csapat fotóit még nem láttuk, lesznek ott még érdekes képek az estéről. :lol: :lol: Majd cenzúrázom legfeljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Na végre megint net közelben.. ;) Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT, GEPÁRD és TARHONYÁS Cartársaknak! :hiya: Wolfiéknak, BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT! Látom volt termés, az elmúlt napokban :lol: Gepárd: Köcce a képet... :hiya: Örülök, hogy épségben sikerült túlélnetek a GSi- t... :P Tomi! Az autóval minden majdnem rendben, viszont nem tudom, hogy az miért van, hogy néha önálló életre lép a fényszóróállítás!? Viszont nekem is volt tegnap kifele storym a vecivel: Ereszkedek az M1-en, kb Tata környékén lehettem, amikor láttam, hogy a pálya mellett a felhajtónál álltak a vámosok! Elhaladtam, úgy 5-6 km-t, mire látom, hogy jönnek a belső sávban, és beálltak elém,(gondoltam itt már, hogy valszeg ki is fognak állítani) na mire kigondoltam, fel is villanat a felső fény, hogy: Ellenőrzés, kérem kövessen! :lol: Bevezettek a parkolóba 1 benyakút mögé... ott már kiépített ellenőrző hely volt. A lényeg, hogy nem találtak persze semmit nálam, de teljesen átnézték a vecit, meg a csomagjaimat. Azt meg sem kérdezték kié az autó, még a forgalmit sem kérték el. Végül, nem találtak semmit,(röngen kamerával is átnézték az autót) és engedtek tovább... :hiya: Csak azt nem értettem, hogy magyarba, miért is magyar autót állítanak meg?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Végül, nem találtak semmit,(röngen kamerával is átnézték az autót) és engedtek tovább... :P Csak azt nem értettem, hogy magyarba, miért is magyar autót állítanak meg?! :lol: Gyanítom, hogy nagyon ráértek, aztán ugye fóliázott is a gép, kombi is.......... :lol: Még szerencse, hogy nem visszafelé állítottak le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 ....Majd cenzúrázom legfeljebb.... Ezt nem gondolod komolyan ugye ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Gyanítom, hogy nagyon ráértek, aztán ugye fóliázott is a gép, kombi is.......... :lol: Még szerencse, hogy nem visszafelé állítottak le! :lol: Hát... elég rendesen volt forgalom, és naon sok volt a külföldi, ezért nem is értem... :lol: Visszafelé sem gond, mert csempászárú amúgy sincs nálam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Csabi te vonzod az átvilágítást :lol: A fényszóróval nekem semmi bajom nem volt, talán ha nem rugdosnád sex közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ezt nem gondolod komolyan ugye ? :lol: :lol: Csak fenyegetek.... :lol: :P Csabi kösz a jókívánságot. Úgy látom akkor neked is kalandos utad volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Csak fenyegetek.... :lol: :lol: Akkor gondolom van kit és miért :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Csabi te vonzod az átvilágítást ;) A fényszóróval nekem semmi bajom nem volt, talán ha nem rugdosnád sex közben :lol: Erre a célra még nem használtam a vecit... :lol: :P De a világítással tényleg gondom volt... csak nem tudom, hogy mi lehet, mert ha a magasságállítást eltekerem, akkor sem áll vissza... se fel, se le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 talán ha nem rugdosnád sex közben :lol: Saját tapasztalat? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts