Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 TXT-ben küldjek hírtelenben ASCII táblázatot? :lol: Érezzétek jól magatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 TXT-ben küldjek hírtelenben ASCII táblázatot? :lol: Érezzétek jól magatokat! 139 - ő,130 - é, 161 - í, 160 - á, 148 - ö, 162 - ó, 129 - ü hirtelen ennyi jutott eszembe :lol: de régen volt, mikor angol billentyűzettel kellett a suliban wordben a számtek feladatot megcsinálni. :lol: persze jegyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 jo lenne egy ASCII ALT xy Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Most elmegyunk vacsorazni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 jo lenne egy ASCII ALT xy Köszi Az az áldott jó szívem! Csak neked kerestem, beletelt vagy fél percbe az életemből! :lol: ASCII Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Én meg betonoztam ma.Nagyon jó volt! :lol: kb. 19:00 után indultam haza.Kiskőrösön a Petőfin befelé megelőztem egy poroszkáló jardot.Majd kikerültem egy majdnem belémtolató bizsulit.Lámpánál piros.Bizsuli mögöttem.Lámpa zöld, bizsuli már indul is kikerül a forg.tól elzárt helyen, majd átérve a kereszteződésen ott folytatta, ahol abba hagyta.Nézem a tülröt, rendőr murva lassan ébred.Elkakdásjelző kirak, hogy ugyan induljanak mánn a versenyző után......Nagy nehezen észbe is kaptak, majd elkezdték üldözni a sportársat a főutcán.Mivel igen sok szabálytalanságot csinyázott a tag, gondolom elég korekt kis számlát kap a produkcióért...... Aztán Kméten a Ceglédin a sávomban sétált egy hölgyemény, és tisztán látszott, hogy éppen dimenzionált......Óvatiban kikerültem, aztán trepni.....A mögöttem, eddig a seggemben jövő kisteheres nem volt ilyen ügyes, Ő villogott és dudált neki egy darabig, de nem néztem mi lett a nővel.Visszafelé nem volt sem rendőr, sem mentő, sem tumultus, szal jó eséllyel túlélte a nő a sétát...... El Bundinál vettem kaját.Egész jó kis cickómickója van az új versenyzőknek, bár egyikük vastagon kihúzott szemöldökével továbbra sem vok kibékülve. :lol: Amúgy kedvenc Lídiánk valszeg azé' lépett le, mert a helyét átvette az a szőke, 19 éves hölgyemény......de főleg a BMW jobb 1ben, meg gondolom máshol ish...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Acapulco VIP hajo Belgrad, Duna hattttalmasss party volt, aki nincs itt az nem is sejti milyen jo itt nekunk :P :lol: mar perfekt beszelunk szerbul es angolul...a csajok isteniek, de Kadihoz egy sem merheto :lol: Szep almokat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Én meg betonoztam ma.Nagyon jó volt! :lol: betonozza vazze Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 betonozza vazze V.kinek dógoznia is kell, amíg a többiek mulatnak! :lol: :lol: Amúgy ma vagyunk éppen 7 éve házasok Timeámmal...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Akkor had gratuláljak nektek! És gratulálok Gepárdak is, szülinapja alkalmából! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Most nézem csak, hogy Gepárd gyorsizének ma van a szülinapja! :lol: :lol: Boldog Szülinapot Pisti!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Csatlakozom én is: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT GEPÁRDNAK! Happy...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Koszonom a jokivansagokat! Jo ez a csaj Wolfi, de az itteni opeles csajok kozt van ilyen kaliber.Ime az egyik: A fenti holgyel buliztunk (tobbek kozott) az este!!!! O a mediafelelose az itteni clubnak. Tomi kolleganoje. Szal ide meg jonni kell majd meg! Ja, es nektek Wolfi Boldog hazassagit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 most figyelj marketing es pr felelos, a kollegina: Gepard linkeli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Jól dolgozik, tetszik a PR munkája, engem meggyőzött, maradok az Opel mellett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 V.kinek dógoznia is kell, amíg a többiek mulatnak! :lol: :lol: Amúgy ma vagyunk éppen 7 éve házasok Timeámmal...... :lol: Gratulálok Wolfi! Meg persze mindenkinek aki ma ünnepel. Szép vasárnapot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Kolbaszfesztivalon ilyet nem latsz majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Boldog Születésnapot Gepárd! Boldog házassági évfordulót Wolfi! Tomi! Remélem te nem akarsz ilyen pózokban PR munkát végezni a klubnak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Aszem akkor a klubnak fel kell kötni a gatyát,mert Tomi nem néz ki így! :lol: Azonnali leváltását kérem! :lol: Gepárdnak a töke érjen bokáig,de azért éljen sokáig!Boldog szülinapot! Losi!Te pedig ne keseredj el!Majd az 50.évfordulon berugunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Te akarod helyette ezt a melót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Boldog születésnapot Gepard! Wolfi gratulálok, lassan közeleg az ezüst majd arany :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Te akarod helyette ezt a melót? :lol: Ha már ő nem iszik,amjd én megiszom az ő részét is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Isten éltesse Wolfiékat meg Gepárdot!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Udi! Jó hogy elhoztam a kerekeim. elvileg ha minden jól megy, lehet 1 óra múlva el is viszik őket. Szal még1x köszönöm az átmeneti tárolást és a segítséget. külföldön tartózkodó, ékezethiányban szenvedő barátainkról tudtok valamit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts