Dini Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Én csak az agyőre megyek......... :lol: Na ma vissza jött wolfi a pénzecskét a szárnyra mert el lett ütve egy karakter! de mar ujra utjára inditottam :lol: Én ma nem leszek elbandiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na ma vissza jött wolfi a pénzecskét a szárnyra mert el lett ütve egy karakter! de mar ujra utjára inditottam :lol: Én ma nem leszek elbandiban :lol: Hát ez pech.De remélem az ár nem változott....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Hát ez pech.De remélem az ár nem változott....... :lol: Ja de az is változott 100.000 :lol: de adok vissza belölle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ja de az is változott 100.000 :lol: de adok vissza belölle :lol: Jutányosan hangzik.........uusse kóó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Jutányosan hangzik.........uusse kóó! :lol: Ha emlékezetem nem csak akkor mi egyébként már rendeztük a spoilert. Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 csak f9-9 felé érek át van itt még egy kis szopás a főkönyvvel Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ha emlékezetem nem csak akkor mi egyébként már rendeztük a spoilert. Ugye? Így van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Jó volt a mai meet.Szépen összejöttünk.Viszont sajnálom, hogy Demóék nem jártak eredménnyel az MV6-nál.Sztem ré kellene kötni azt a gépet egy teszterre, és megnézni a motorműködést, mert ha nem motorvezérlőhiba lesz, akkor csak v.mi apró xarság lehet. Itthon azért ettem hozott pinzát.Fincsi vóót!Szósszaa' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Kicsi a bors, de erős... Szerencse, hogy a vétleneknek nem lett bajuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Udi úgy tűnik müxik a CF-ről! KÖSZI!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Örvendtünk a találkozásnak veletek! Sajnálom, hogy az MV6 astra gondja nem oldódott meg. :lol: Szép, nyugodt tempóban, helyenként tejföl sűrűségű ködben( ősz van, közeleg a tél, így a köd egyre gyakoribb lesz) 1.30-ra értünk haza. Vectra 7,6 L/100 km-ren áll úgy, hogy Kecskemét előtt már belevágtam 80 km-t, aminek 9,6 volt az átlaga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Udv mindenkinek Belgradbol. Sikeresen megerkeztunk, csak Darkot vagtak meg a rendorok egy kis penzzel. :lol: Palicson megneztuk az allatkertet, utana ettunk egy jot, es most elfoglaltuk a szallast. Eddig minden ok, a tobbi majd holnap kiderul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Hinnye! Mennyi az a kicsi? Ja, és végül sikerült elintézni a zöldcetlit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Udv mindenkinek Belgradbol. Sikeresen megerkeztunk, csak Darkot vagtak meg a rendorok egy kis penzzel. :lol: Palicson megneztuk az allatkertet, utana ettunk egy jot, es most elfoglaltuk a szallast. Eddig minden ok, a tobbi majd holnap kiderul. Érezzétek jól magatokat :lol: Fotóckodjatok mint állat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 1000 dinar. Zoldkartya nem lett, Gsi-vel vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Érezzétek jól magatokat :lol: Fotóckodjatok mint állat :lol: En ma mar ellottem vagy 180 kepet, meg Orsi is fenykepezett. Holnap folytatjuk tovabb. Most varjuk az itteni kollegakat, visznek este bulizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Itt vagyunk a rohadt eletbe es svej!!! :lol: kib@szott nagz buli lesz ez, maris az!!! aki nincs itt az sajnalhatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Itt vagyunk a rohadt eletbe es svej!!! :lol: kib@szott nagz buli lesz ez, maris az!!! aki nincs itt az sajnalhatja Tomira vigyázzatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Megprobalunk. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Honnan neteztek? De jó nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Honnan neteztek? De jó nektek! de milyen jo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 de milyen jo... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Honnan neteztek? De jó nektek! A szallasrol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 A szallasrol. Gondoltam! De ekezet az ahogy latom nincs a gepen! :lol: Jo szorakozast nektek, es vigyazzatok magatokra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts