Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ez a hét nekem is nyalóka...24/24-es váltásban vagyok..... :lol: :lol: :P Exotic : 24/24 Fent voltam egész éjjel, Telefonnal a kezemben, Téptem a zsinórt széjjel, Mikor végre beleszóltál. És aztán jött a hajnal, Hideg rázott fel. Még égnek álló hajjal Lestem rád az ablakban. Három muszaktól forró szerelem, 24/24 Háromszáz szóból írott levelem, 24/24 Elképzeltem a végrendeletem, 24/24 Böngésztem sorsom két tenyeremen, 24/24 Másnap, mikor beléptél, 24/24 Meghallgattuk a Yesterday-t Valld be, hogy nagyon féltél! 24/24 Szemeidben....24/24. Hogy ez mekkora fos! :lol: Akárcsak Paja munkarendje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jól láttam, hogy Johnny renitens klubtag is átment normális klubtagba? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jól láttam, hogy Johnny renitens klubtag is átment normális klubtagba? :lol: :lol: Höhöhö! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jól láttam, hogy Johnny renitens klubtag is átment normális klubtagba? :lol: :lol: De megbánja ezt még a klub! :lol: Losi papa!Neked meg: FUCK OFF! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Losi papa!Neked meg: FUCK OFF! :lol: Nem tehetek róla, még egy csomó szíveséget akarok kérni tőled, és v.mivel viszonozni kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jól láttam, hogy Johnny renitens klubtag is átment normális klubtagba? ;) :P Akkor majd a zenebutikos részt lehet folytatni itt, a videósat meg itt. Ha már mindenki klubtag. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jól láttam, hogy Johnny renitens klubtag is átment normális klubtagba? :P :lol: :lol: :lol: a nagy renitens! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Halihó,valakinek ígértem,hogy utánanézek 17dr-hez levegőcsövet,sajnos nem sikerült szereznem.Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Halihó,valakinek ígértem,hogy utánanézek 17dr-hez levegőcsövet,sajnos nem sikerült szereznem.Sorry! azt hiszem, hogy az J0hnny. Tényleg, keresel még ilyet J0hnny? Megnézzem felénk? Ha volna, holnap akár vihetném is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 azt hiszem, hogy az J0hnny. Tényleg, keresel még ilyet J0hnny? Megnézzem felénk? Ha volna, holnap akár vihetném is. :lol: Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 azt hiszem, hogy az J0hnny. Tényleg, keresel még ilyet J0hnny? Megnézzem felénk? Ha volna, holnap akár vihetném is. :lol: Igen!Kell még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 :lol: :lol: a nagy renitens! :lol: Én nem akartam,de nem tudom visszamondani,pedig próbáltam a MOTE titkárságán ma este,de nem engedték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Igen!Kell még! mennyit adsz egy ilyenért max.? Holnap akkor gyorsan megnézem ezt is. Én nem akartam,de nem tudom visszamondani,pedig próbáltam a MOTE titkárságán ma este,de nem engedték! titkárságán? Vagy titkáránál? :lol: Na. Ne bolondozzunk. Majd holnap beszélünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Na. Ne bolondozzunk. Majd holnap beszélünk. :lol: Csak meg van illetődve na......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Hát, megértem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 mennyit adsz egy ilyenért max.? 6E az új!Ehhez viszonyíts!Ha repedezett el se hozd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Csak meg van illetődve na......... :lol: Kapsz te még ezért a pofádra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Kapsz te még ezért a pofádra! :lol: Lárifári! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Lárifári! :lol: :lol: Németül: larent farent! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Kapsz te még ezért a pofádra! :lol: nem kéne a titulusod megváltoztatni a profilodban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Antirenitens taggá... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Antirenitens taggá... :lol: :lol: A mai nappal szerencsém volt......idáig.Már csak 30 perc, oszt agyőő! :P MH Este meg Bundi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Agyő, vagy Algyő? Oda nekem el kellene jutnom mostanság. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Agyő, vagy Algyő? Oda nekem el kellene jutnom mostanság. :lol: Én csak az agyőre megyek......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts