Dini Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 wow na volt itt pörgés rendesen tomi ennyi hozzászolást egy hét alatt nem szokott irni mint ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 wow na volt itt pörgés rendesen tomi ennyi hozzászolást egy hét alatt nem szokott irni mint ma :lol: Nagyon lelkes volt, kétségtelen........ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Nagyon lelkes volt, kétségtelen........ :lol: :lol: Az a fránya lilaköd... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Hogy mikor megyek, még nem tom, de valószínüleg péntek. Udi! A felnik most 2 vonalon mozognak. Vagy megveszi egy kollégám, vagy csere egy másik emberrel, de akkor nem kell pakold, mert úgyis arra kéne menni a csere miatt is. Kb. Ti vagytok félúton. Oda is, meg vissza is. Na mondjuk tovább nem szívesen mennék el a csere miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Az a fránya lilaköd... :lol: Azt mondják, a hétvégére ganyéé' idő lészen. :lol: Idáig ez volt a leghosszabb idő, amíg tisztának lehetett mondani az ótómat...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 és ilyenkor boldogság a fehér autó :lol: Na azt lehet mosogatni szinte folyamatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Most elmegyek Szegedre! Pajának köszönet a csap szerelésért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Nah, átmentem fórumlakóba.De éppen azt nézem, hogy ennyi is éppen elég, mert olyan témákat nem látok csak, amit ebként sem szoktam látogatni.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás.... Ígérem, Októberben át fogom utalni...... :lol: De most nem akarok centizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Na azé'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Na azé'. Ne fenyegessé' :lol: Amúgy a mai napot is viszonylag egész jól megúsztam.Apró csacskaságoktól eltekintve..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ne fenyegessé' :lol: Amúgy a mai napot is viszonylag egész jól megúsztam.Apró csacskaságoktól eltekintve..... Gyanítom a jövő héten nem leszek ilyen szerencsés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ma Timi számán kerestek a fundamentától. A fickó letegezett, és mondta, hogy beszéljünk a lakásvásárlásról. Közöltem, hogy házat akarok venni, de csak akkor ha a lakás elkelt, és különben sem velük együttműködve. Ő persze állítota, hogy voltam bent az irodában, és beszéltünk. Mondtam, hogy én már beszéltem 3-4 kollegájukkal (állandóan zaklattak telefonon), és ezután sem akarok a fundamentán keresztül lakásvásárlást lebonyolítani, megtakarítani meg főleg nem. Zavart volt, és mondta, hogy ez a szám benne volt a telefonjában. Mondtam, hogy ez furcsa, mert a szám ugyan az én nevemen van, de a feleségemé, ráadásul titkosítva (anyósom száma is az én neven van, kíváncsi vagyok őt hívták-e). Következőleg a DAS-al fogok fenyegetőzni, ha nem értik meg, hogy hagyjanak békén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 vissza is értem Szegedről, micsoda város...! jó sok a látnivaló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 vissza is értem Szegedről, micsoda város...! jó sok a látnivaló :lol: Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 régi 5-ősőn amit bírt a gép :lol: C14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol: autopályán 130, lakotterületen kivűl 90, lakott területen belül 50. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szóval ha ezt mind összeadod, akkor 270! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 nagyon megy ám a C14NZ nagylétrával a tetején :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 nagyon megy ám a C14NZ nagylétrával a tetején :P Felhajtóerőt termelt már akkora sebességnél.....szal...... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 C14NZ... :lol: ...még az átalakítás előtt sikerült kihoznom belőle 185 km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Jaja, nekem is ilyen :lol: Autópályán, lejtőn hátszéllel 180Km/h a mutató szerint, mert muszáj volt egy kicsit a kipufogót kiégetni, hogy ne fuldokoljon a katalizátor. De nem szoktam nyúzni különben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ígérem, Októberben át fogom utalni...... :lol: De most nem akarok centizni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts