Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Errol csak a MOTE tehet nem en !

Most jon az hogy en ugatok itt ossze vissza, de mivel nem en vagok az elso es nem is az utolso aki igy latja a dolgokat, ezert lehet el kene gondolkodni rajta.

Ja es mielott en lennek a fo bunos, en kerdesre valszoltam, nem en kezdtem a temat !

Érdeklődő státusszal...............

:lol: :lol: :lol: Hát gondolkodjatok el. :wink:

Megosztás:

A "penge" csapat meg sztem majd csak lesz penge! Ez még nem az, nem is lehet, bár télleg kezdünk kupálódni! Persze azt is derekasan be kell látnom, hogy olyan nagyon NEM kovácsoltam azt a pengét a minitalikon való résztvétellel! :oops: :oops: :oops: Tegnap is szoliban voltam mikor Joee esemeselt!

Szerintem a saját hozzászólásodban benne van a válasz... hogy nem látod, hogy penge-e a csapat! :lol:

Többünk szerint is nagyon jópofák ezek a pénteki szekciótalik... amiken igenis PENGE CSAPAT verődik össze... :lol:

Csak jöhetnél te is "edzeni a pengét!" :lol: :lol:

Megosztás:

De én nem emléxem, hogy oan baromira kértük volna, hogy gyere látogass bennünket, ha nem szimpatikus amit csinálunk!

Én komolyabb, és belevalóbb gyereknek gondoltalak annak alapján ahogy a 2 tali alkalmával megismertelek!

Miről tehet a MOTE?? Nem is értem a felvetést!

Nem érzed milyen nevetséges majd 100 hozzászólással amit, és ahogy megnyilvánulsz?? :roll: Először csak azt hittem különc vagy egy kicsit, de ezt nem annak nevezném!

Ez valami sport neked?? :lol: ...vagy hobbi??

Szóval ha neked ez oan xar, meg gagyi...stb, vagy csak egyszerűen ellenkezik az elveiddel hát ne "egyen ide a fene" :wink: és akkor nem lesz semmi bajunk egymássa! :evil:

Én befejeztem ezzel! 8) ....mert tényleg értelmetlen...UFF! :weedman:

Megosztás:

Sziszi!

Neked most mi bajod is van a motéval??? Mert én már nem értem. :?: Az, hogy nem engedjük 1 napra jönni a nem tagokat? Vagy sok a havi 417 forint? Tényleg ennyire spúr vagy? Nem kell föladnod semmilyen eszmét. Ez csak egy klub. Az autódba beleteszed az 5000 ft értékű üzemanyagot, és egy-két nap múlva nincs. Akkor most mi a férfinemiszervé kell ideologizálnod 5000 forinton? De a fórum jó hogy van mi? A MOTE pénzén. Meg olvasgatni a műszaki segítségeket, esetleg tippeket kapni? Részt venni egy csapat összejövetelein, amit a MOTE kezdett szervezni, emberekkel, akiket a MOTE hozott össze. Szerintem egyikünk sincs abban a helyzetben, hogy azt higgye, hogy a nap az ő seggén át süt, megvilágosítva a megtévedt MOTE-sok elméjét. Akiket te ismersz mint "egy csapat", MOTE által jöttek össze, és tartozol ennyivel a MOTE-nak, hogy esismerd a munkájukat. El tudod képzelni milyen rosszul esik ez azoknak, akik már évek óta csinálják és benne van egy csomó energiájuk? És idejön valaki, aki "megtévedtnek" nevez több tucat embert. :evil: :twisted:

Na részemről ennyi. :x

Megosztás:

Miért nem tudod megérteni MI NEM JÓ NEKED ????????

,

igen,igen,igen. kerestem ezt a mondatot, de nem találtam, erre benézek ide, és itten van. 8)

Szóval igen. Sziszinek köszönjük meg ujra a közremüködést, a MOTE fórumán kérjük meg szépen a MOTE-ellen ne szitsa a hangulatot, és ne magyarázza meg, hogy mért rossz itt.

Ha neki ilyen rossz itt, akor ne jöjjön ide, mert nem kötelező itt fórumozni, találkozókat látogatni.

ugye nem irtam rondán le??? :roll:

:smt031

na én eztetet befejeztem.

:smt039

Megosztás:

De én nem emléxem, hogy oan baromira kértük volna, hogy gyere látogass bennünket, ha nem szimpatikus amit csinálunk!

Én komolyabb, és belevalóbb gyereknek gondoltalak annak alapján ahogy a 2 tali alkalmával megismertelek!

Mikor en eloszor erre jartam szekcionak meg hire hamva se volt, es semmi bajom nincs azzal amit TE csinalsz ! Ne vedd szemelyes tamadasnak !

Most mi a gond, az hogy van velemenyem es nem hallgatom el, ettol nem vagyok "belevalo ygerek" ?

Miről tehet a MOTE?? Nem is értem a felvetést!

Mint ahogy elobb is irtam a MOTE-hoz valo hozzaallasomrol tehet a MOTE !

Nem érzed milyen nevetséges majd 100 hozzászólással amit, és ahogy megnyilvánulsz?? :roll: Először csak azt hittem különc vagy egy kicsit, de ezt nem annak nevezném!

Ez valami sport neked?? :lol: ...vagy hobbi??

Miert hogy nyilvanulok meg, meseld mar el? Kerdeztek en meg valaszoltam! Miert vagyok kulonc szerinted mert nem lepek be vagy miert?

Szóval ha neked ez oan xar, meg gagyi...stb, vagy csak egyszerűen ellenkezik az elveiddel hát ne "egyen ide a fene" :wink: és akkor nem lesz semmi bajunk egymássa! :evil:

Mint eszrevetted nem nagyon vagyok itt, de ha kerdeznek valszolok, bocsi :roll:

Megosztás:

Sziszinek köszönjük meg ujra a közremüködést, a MOTE fórumán kérjük meg szépen a MOTE-ellen ne szitsa a hangulatot, és ne magyarázza meg, hogy mért rossz itt.

Ha neki ilyen rossz itt, akor ne jöjjön ide, mert nem kötelező itt fórumozni, találkozókat látogatni.

Megeggyeztunk :!:

En nem szitok hangulatot, ahogy edidg se tettem csak valaszoltam egy kerdesre !

Forumra hebe-hoba betekintek ha nem gond.

MOTE talalkozokra eddig se mentem es ezutan se fogok.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.