tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nem írok, nem írok, nem írok, most írok, hogy leírjam nem írok de nem írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Hozzászólás szám növelés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Quentin http://www.pofabe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 na mindenki eltűnt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 hááát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 még nem látható az avatarod! ott asszem figyelni kell a képméretre Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 na mindenki eltűnt? Biztos megijedtek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Biztos megijedtek :lol: ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam küldjek át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött kéne egy szakember aki karbantartja a műszaki berendezéseidet :lol: éppen van ilyen KOMA tag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 jelentem én itt vagyok figyeleme a fejleményeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött Ha lecsökkented a képméretet, akkor boldogul a PC is. Ebként szívesen. :lol: Én csak darabosan vok, mert vacsit prezentálok..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 küldjek át? nagyon vicces! van nekem is egy pár, csak ezt a bizonyost akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 én meg kaja nélkül ülök az irodámban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 én meg kaja nélkül ülök az irodámban... magadnak kerested a bajt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 jelentem én itt vagyok figyeleme a fejleményeket :lol: köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 magadnak kerested a bajt :lol: igazán kedves! mi rosszat tettem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom tedd a kezed a monitorra, jó most gondolj a problémára jó, most érezni fogod a melegséget, érzed? jó most vedd le a kezed mert megég... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 már pü sem jön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom Kivágod az ablakon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 igazán kedves! mi rosszat tettem? :lol: biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Kivágod az ablakon? :lol: ááá nem csak rájöttem a problémára, és csatlakoztattam a géphez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ááá nem csak rájöttem a problémára, és csatlakoztattam a géphez :lol: Nem egy hátrány! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet. akkor menjünk sorba: 1 a magam ura vagyok: ez nagyon jó mert annyit eszek amennyit dolgozom. ha sokat dolgozom akkor sokat ehetek 2 független vagyok: és ez nagyon rossz így az ember, még én is, társas lény, 3 panaszkodom: inkább csak viccelődöm vele, bár ezt félreértik akik esetleg nem ismernek eléggé, a lehetőség, hogy megismerjen ott van mindenki előtt. van aki él vele, van akinek nincs elég bátorság... na nekem meg ezzel van a bajom, meg a másoktól hallottammal!!! Gyere el és kérdezz tőlem az ajtó mindenki előtt nyitva van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts