Tarhonyás Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 GsiCsabi,nagy franc vagy! (5. Tarhonyás & T.né (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Egész érdekes volt a mai F1.Néztem egészen odáig, hogy Alonso kiesett, aztán tovább nem érdekelt....... Amúgy a Gokartpályai verseny is tűrhető volt.Volt egy Corsa A GSi is, de sztem betyár rosszul választott gumit, mert lényegesen rosszabbul ment, a többiketől kb. éppen 1 perccel... Aztán volt még egy levágott csomitartójú Trabant is, na az meg mint a beton, úgy állt a kanyarokban, és egy Fiat 595 is, szintén ilyen stílusban....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 GsiCsabi,nagy franc vagy! (5. Tarhonyás & T.né (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Miért is? :lol: Valamit nem jól írtam? mert akkor szólj, és javítom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Miért is? :lol: Valamit nem jól írtam? mert akkor szólj, és javítom :lol: Lehet hogy még nem -né,hanem csak barinő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Lehet hogy még nem -né,hanem csak barinő! De -né,csak nem Tarhonyásné!Ez nem szokott neki tetszeni!Semmi gond különben vele,csak tetszett az improvizáció! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 :lol: Jó a zene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Jó a zene! Találta még Guano Apes-t is........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 A Tarhonyás név szülőfalumból ered(Foktő, 3 km-re Kalocsától),és kamionos koromban ez volt a CB hívónevem,így maradt rajtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Szevasztok,ma már nem vagyok.Megyek megint melózni!További szép estét nektek!(Azért nem kell pezsgőt bontani) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 De -né,csak nem Tarhonyásné!Ez nem szokott neki tetszeni!Semmi gond különben vele,csak tetszett az improvizáció! :lol: Mivel, nem tudom csak a Nick nevedet, ezért is írtam így... :lol: De azért valamit sejthettem, mert nem írtam ki, csak hogy T.-né... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Csabi ha kell küldök érted nagy autót ami hazahoz cuccostól gsi-stől :lol: A kollégáid maradnak még kint? Ők nem tudják behozni a csomagokat a későbbiekben? És mondjuk Sopronban egy log központ? Tudom, hogy televan mindened mindennel ott kint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Tegnap 1 Kecsói földitekkel(katonák esetleg ismerik-N. Zoltán-->a kecsói repnap szakkommentátora volt meg 20 évig vadászpilóta.) repültem Szegeden. Vitt siklórepülővel meg "Cesznával is". Nagyon királyság volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 micsoda punnyadás... biztos mindenki dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 micsoda punnyadás... biztos mindenki dolgozik :lol: vagy lehet, hogy tamagocsit etetnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 micsoda punnyadás... biztos mindenki dolgozik :lol: Milyen volt a Sárfehér napok? :lol: A boron kívül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Azér' ez kisit gázzz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Azér' ez kisit gázzz! :lol: hát a bal ajtó biztos olcsóbb lett volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Tominak! Sárfehér napok slágere: http://www.yv.hu/p=e223426d765720622a05e01f87466aac :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Tominak! Sárfehér napok slágere: http://www.yv.hu/p=e223426d765720622a05e01f87466aac :lol: Fúúrcsa a vidékiek ízlése......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mivel, nem tudom csak a Nick nevedet, ezért is írtam így... :lol: De azért valamit sejthettem, mert nem írtam ki, csak hogy T.-né... :lol: Oké Csabi,semmi probléma!Maradhat nyugodtan nem zavar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 vagy lehet, hogy tamagocsit etetnek :lol: Vagy temetnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Tominak! Sárfehér napok slágere: http://www.yv.hu/p=e223426d765720622a05e01f87466aac :lol: most ne mutogassatok ilyet...nagyon felkavarnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Cartársak! Ma estétől nem leszek elérhető neten... :P Holnap menek haza, és estétől leszek elérhető telón! Ha valaki keresne! :hiya: Jók legyetek... :lol: Vagy rosszak ;) Jah, akinek van csomagja nálam, az majd keressen meg szerdán, vagy pénteken este a meeten.. :lol: Üdv... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts