Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Egyenlőre csak volt ,kicsit beleuntam.Sok a meggondolatlan vezető az úton. Egyik haveromnak az apja is kamionozik (bár nem tudom, hogy még mindíg e, mert elköltöztek és azóta nem nagyon találkoztunk) és amikor mentünk személyautóval, akkor mindíg úgy kanyarodott, mintha kamionnal menne (jobbra is nagyívben, meg nagy ráhagyások a "pótnak"...) :lol: Szakmai ártalom biztos, neked volt ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Csabi addig haza ne gyere míg az én spoilerem nem ért oda! Dini megrendelte elméletileg tegnap. THX :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Csabi addig haza ne gyere míg az én spoilerem nem ért oda! Dini megrendelte elméletileg tegnap. THX :lol: Az enyimével 1ütt persze! :lol: Tomi, ebként ma vissza vinném majd a kerekeidet.Ha minden jól megy, akkor 11-re megyek a gumishoz, aztán kerékcsere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Tarts ki Csabi, tarts ki! Megy a számítógépem is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Lesz pár dolog megen :lol: mi mondtuk a caravan projectet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Lesz pár dolog megen :lol: mi mondtuk a caravan projectet! Bezonyámm..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Bezonyámm..... :lol: Pedig én már agódtam hogy nem tdunk semmit venni már! mert már mindenkinek megvan amit szeretne még jó hogy azért cserélgetjuk az autokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Ha ideérnek addig a cuccok amíg kint vagyok, és persze befér, akkor viszem... de nem fogok csak azért maradni, mert valami nem érkezett meg! :lol: Szerintem szóltam időben... :lol: Jah,és ha nem fér be, akkor meg felkötöm a tetőre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Mi kellene a bontóból?Én is szoktam itt Kalocsán a bontóban dolgozni,ha tudok szívesen segítek! JOhnnyi keresi ezt: Keresek 17DR motorhoz levegőcsövet! Ez a cső köti össze a légszürőház dobozát a szívóoldalal. Ha megnéznéd, az jó lenne! THX előre is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Emá milyen more! :lol: Már irnom sem kell ide,embereim helyettem intézkednek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Emá milyen more! :lol: Már irnom sem kell ide,embereim helyettem intézkednek! :lol: :lol: A jó barát ott tud ahol segít... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 :lol: A jó barát ott tud ahol segít... ;) Pont ettől félek én! :lol: Bár téged nem Tamásnak hívnak! :lol: Kolléga! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Pont ettől félek én! :lol: Bár téged nem Tamásnak hívnak! :lol: Kolléga! :lol: :P nem is akarok átkeresztelkedni... :hiya: kollega... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 :lol: nem is akarok átkeresztelkedni... :P kollega... :lol: Plasztikai sebész Rlz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Plasztikai sebész Rlz! :lol: csak névváltoztatástról beszéltem... TEEEEE! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Csabi képzeld: szerdán megjött a számla: borítékban! még belyeg is van rajta luftpost nélkül ideért 2 nap alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Egyik haveromnak az apja is kamionozik (bár nem tudom, hogy még mindíg e, mert elköltöztek és azóta nem nagyon találkoztunk) és amikor mentünk személyautóval, akkor mindíg úgy kanyarodott, mintha kamionnal menne (jobbra is nagyívben, meg nagy ráhagyások a "pótnak"...) :lol: Szakmai ártalom biztos, neked volt ilyen? Szevasz!Én nem szoktam ilyeneket csinálni.Maximum "pofozni" az opel váltóját! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 JOhnnyi keresi ezt: Ha megnéznéd, az jó lenne! THX előre is... :lol: Oké megnézem,de csak a jövő héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Pont ettől félek én! :lol: Bár téged nem Tamásnak hívnak! :lol: Kolléga! :lol: Mi a baj a Tamásokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Mi a baj a Tamásokkal? Nem a TAMÁS-okkal van a baj, csak 1 bizonyos Tamással... :lol: :lol: De sztem, akiről szó van, az tudja is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Reggel 11kor mentem menteni Valkai mester,szétrobbant a sport szusi váltója! :lol: A fél városon keresztül húztam a szusit.Azt mondta mostmár nem szól be a gépsasomnak,csak ne fényképezzem le,ahogy a szusit húzom! :lol: Voltam ma az adagolós mesteremnél,megnézte honnan pötyög a gázolaj! Hidrotömítéseim vannak tönkremenve,ki kell őket cserélni,ehhez viszont le kell venni az adagolót. Viszont azt javasolta,ha már úgyis le kell venni,cseréljünk ki rajta minden tömítést és úgy rakjuk vissza,mert 14év alatt elöregszenek a gumitömítések,nem lehet tudni melyik mikor adja majd meg magát. Vigasztalt,hogy fele ennyi idő fosvágenyek hasonló problémával sürün járnak itt,ezen az opel motoron ez kb ilyenkor jön elő,a gumitömítések elöregszenk,ezzel nem lehet mit tenni,cserélni kell. Munkadíjjal együtt 15E lesz a móka,2-3 nap. Eljárhatnék vele így is még sokáig,de engem idegesít hogy valami csöpög! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Reggel 11kor mentem menteni Valkai mester,szétrobbant a sport szusi váltója! :lol: A fél városon keresztül húztam a szusit.Azt mondta mostmár nem szól be a gépsasomnak,csak ne fényképezzem le,ahogy a szusit húzom! :lol: Hát, azért az elég gáz lehetett, főleg, hogy Neked ott fityeg hátul a szusis matrinya... :lol: :P meghát 1 fényképet csak megért volna... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát, azért az elég gáz lehetett, főleg, hogy Neked ott fityeg hátul a szusis matrinya... :lol: :lol: meghát 1 fényképet csak megért volna... ;) Pont ettől volt poén! :lol: A váltó harang része szabályossan szétrobbant,nem bírta a 70lovat tartani! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Pont ettől volt poén! :lol: Nem Neked volt gáz, hanem Neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts