mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Csabi! Cuccos eljuttatására kitalálunk valamit? (mármint amint itthon vagy.) emberem már várja nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elnők ÚÚÚÚR!!! Mikó mögyünk kóbászt őnni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elnők ÚÚÚÚR!!! Mikó mögyünk kóbászt őnni? :lol: :lol: :lol: Elképzeltem,ahogy ül a szexció fele hót kobász zsíros pofával és tömi a majmot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Baleset volt? Ha ilyeneket írsz akkor lehet, hogy a KOMA is meglep egyszer. :lol: Felőlem jöhet az egész banda,csak előre szóljatok.Apropó:KOMA=? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kolbászfesztivál. Elvileg Szombat-Vasárnap-Hétfő Ha vasárnap mennénk akkor én is ráérek. Szombaton családi ünnepségek lesznek. (Timi szülinapja, az enyém, és a házassági évfordulónk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Felőlem jöhet az egész banda,csak előre szóljatok. Vigyázz mert szavadon fogunk :lol: Apropó:KOMA=? :lol: KOMA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Csabi! Cuccos eljuttatására kitalálunk valamit? (mármint amint itthon vagy.) emberem már várja nagyon. Ez látod jó kérdés!... :lol: Várom az ötleted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Baleset volt? Ja egy kamikaze,biztos szerelmi csalódása volt azért ugrott a puska elé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kolbászfesztivál. Elvileg Szombat-Vasárnap-Hétfő Ha vasárnap mennénk akkor én is ráérek. Szombaton családi ünnepségek lesznek. (Timi szülinapja, az enyém, és a házassági évfordulónk) ELNÖK ÚR! :lol: Szerintem akkor indítsunk 1 listát, a találkozós topikban, hogy ki is jönne..és melyik nap lenne a jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ja megjöttek az ablakemelőhöz a komfortmodulok. Akinek kell majd átveheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ez látod jó kérdés!... :lol: Várom az ötleted... :lol: 1. fényposta 2. magyar posta 3. ha valaki erre járna, akkor elhozza 4. ha valaki megvenné a felnijeimet, amik Udinál pihennek, és nekem kell értük elmenni, akkor Kecskemét már nincs messze. 5. passz majd kitalálunk valamit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 1. fényposta 2. magyar posta 3. ha valaki erre járna, akkor elhozza 4. ha valaki megvenné a felnijeimet, amik Udinál pihennek, és nekem kell értük elmenni, akkor Kecskemét már nincs messze. 5. passz majd kitalálunk valamit. ;) 1- kivitelezhetetlen! 2- nem megbízható... :lol: 3- Ki jár arra? :lol: 4- ez meg kilátástalan... :lol: 5 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Vigyázz mert szavadon fogunk :lol: KOMA Nem ijedtem meg!Jöhettek! Köszönöm!Lehet csatlakozni esetleg vagy azt valamivel ki kell érdemelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 1. fényposta 2. magyar posta 3. ha valaki erre járna, akkor elhozza 4. ha valaki megvenné a felnijeimet, amik Udinál pihennek, és nekem kell értük elmenni, akkor Kecskemét már nincs messze. 5. passz majd kitalálunk valamit. ;) 1- kivitelezhetetlen! 2- nem megbízható... :lol: 3- Ki jár arra? :lol: 4- ez meg kilátástalan... :lol: 5 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ja megjöttek az ablakemelőhöz a komfortmodulok. Akinek kell majd átveheti. Kírály... :lol: Én majdcsak jöv7 végén tudnám átvenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nem ijedtem meg!Jöhettek! Köszönöm!Lehet csatlakozni esetleg vagy azt valamivel ki kell érdemelni? A lehetőség adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elköszönök,mindenkinek jó éjszakát!Majd holnap leszek.(ez nem fenyegetés) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 :lol: :lol: :lol: Elképzeltem,ahogy ül a szexció fele hót kobász zsíros pofával és tömi a majmot! :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 A lehetőség adott. Köszi Gepárd!Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elköszönök, mindenkinek jó éjszakát!Majd holnap leszek.(ez nem fenyegetés) :lol: Jó éjt! Én is csatlakozom... Menek aludni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 1- kivitelezhetetlen! 2- nem megbízható... :lol: 3- Ki jár arra? :lol: 4- ez meg kilátástalan... :lol: 5 ;) 1. Ha Udiig elmegyek, akkor egy i betűvel megtoldva, máris teljesül (Fényi posta) 2. sajnos igaz 3. a madár se? 4. sose lehet tudni. Utóbbi időben páran érdeklődtek 5. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nektek is jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 még jó, hogy táppénzen vagyok, így volt időm átolvasni a teganpi termést :lol: 3 oldal grat. CsF :lol: pü Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 még jó, hogy táppénzen vagyok, így volt időm átolvasni a teganpi termést :P 3 oldal grat. CsF ;) pü Szóval még mindig fáj a bokád, és nem melózol....... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 még jó, hogy táppénzen vagyok, így volt időm átolvasni a teganpi termést :lol: 3 oldal grat. CsF :P pü És most hol fáj? te disznó.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts