J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nemgond, töröltem! :lol: A usert? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 A usert? :lol: Nem!B Usert! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nem!B Usert! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 :lol: B mint pin@! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Akkor már megvan ki a hunyó... :lol: Nekem Joee küldte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 B mint pin@! :lol: :lol: Más betű jutott eszembe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem Joee küldte. Ne magyarázkodj vazee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 SZabiCs79 még ujabb bringás mint te :lol: de azért vagyunk hogy megosszuk amit tudunk :lol: Szevasz Dini!Vártam hogy jelentkezel 7végén.Meghívtalak volna egy jó kis őzpörire. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Meghívtalak volna egy jó kis őzpörire. :P Baleset volt? Ha ilyeneket írsz akkor lehet, hogy a KOMA is meglep egyszer. :lol: Más betű jutott eszembe! :lol: Cs. F. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Cs. F. :lol: :P ez mit is takar? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ez mit is takar? :lol: :lol: Kérdezd Tomit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem Joee küldte. Még jó, hogy engem kihagytatok... :lol: de én is töröltem volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kérdezd Tomit! :lol: Kérdezném, de nincs itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Cs. F. :lol: :lol: Hát nem erre gondoltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Én azért küldtem mindenkinek..... Mentségemre szóljon, hogy előbb küldtem, utána meg olvastam a fórumot. Szinten zenész :lol: Asszem még hajnalban történt. Lehet fent sem voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Szinten zenész :lol: Asszem még hajnalban történt. Lehet fent sem voltam :P Akkor meg minek írkálsz, ha alszol! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is küldött Joee... 2x is, meg 1x Pisti is szavazós dolgot. töröltem. Ami jobban idegesít, az a körlevél, ami időről időre elér hozzám... hogy segíts megtalálni az inaktív usereket... apám, és van aki ezeket a hülyeségeket tovább is küldi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is küldött Joee... 2x is, meg 1x Pisti is szavazós dolgot. töröltem. Ami jobban idegesít, az a körlevél, ami időről időre elér hozzám... hogy segíts megtalálni az inaktív usereket... apám, és van aki ezeket a hülyeségeket tovább is küldi... Elég sok cégnél járok naponta és szinte mindenhol az első dolog,amit megnéznek akár óránként is az tuti a wiw! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elég sok cégnél járok naponta és szinte mindenhol az első dolog,amit megnéznek akár óránként is az tuti a wiw! :lol: és küldik tovább a körleveleket Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 és küldik tovább a körleveleket és baromságokkal terhelik a rendszert Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 és baromságokkal terhelik a rendszert jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Elég sok cégnél járok naponta és szinte mindenhol az első dolog,amit megnéznek akár óránként is az tuti a wiw! :lol: En csak a mail-okat lesem meg, csakhat jott a level, hogy iwiw-en is uzenetet kaptam. Aztan meglestem. Aztan tovabb kuldtem, amit sosem szoktam! Gondoltam jo otlet, de aztan felebredtem teljesen es toroltem :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kolbifesztival latogatasrol tudjuk mar, hogy szombat vagy vasarnap lesz-e? Marcsak, mert akkor asszony is probalna intezni szbadnapot arra a napra! Most meg lehet, hogy menne :lol: Meg csak tegnap irkalta a fonoke a beosztast. Lehet meg lehet rajta radirozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kolbifesztival latogatasrol tudjuk mar, hogy szombat vagy vasarnap lesz-e? De az akár lehet még, hétfő-kedd is! :lol: De ez tényleg jó kérdés, mert akkor lehet, hogy oda elmenné(n)k! :lol: Úgy néz ki, hogy addigra már otthon leszek...végleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Kolbifesztival latogatasrol tudjuk mar, hogy szombat vagy vasarnap lesz-e? Marcsak, mert akkor asszony is probalna intezni szbadnapot arra a napra! Most meg lehet, hogy menne :lol: Meg csak tegnap irkalta a fonoke a beosztast. Lehet meg lehet rajta radirozni :lol: Elnök urat kérdezd,de majd én is megkérdem itthon mikor akarnak anyámék menni! :P Nagy zabálás lesz,látom már előre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts