J0hnny Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Van 3 is :lol: Küldj képet... de sztem adatok alapján egyszerűbb :lol: Képet nem tudom kinyomtatni... :lol: Ezen talán jól látod mit is keresek! A légszűrőház és szívóoldal közötti gumicsőről van szó, 17DR mocihoz! Nincs benne semmilyen jeladó,egy szimpla harmonikás gumicső! Ha kell holnap csinálok egy olyan képet,amin ki van szerelve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 wolfi itt vagy? Jóreggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 a rend éber őrei Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Kerékőr nem kell! THX :lol: Csabinak leírtam a rendelést :lol: PÜ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Jóreggelt! :lol: Az kéne, bár most örülök, hogy ülni tudok, járni ugyanis még nem... Tegnap történt egy kis malőr, nehogy má az első utam menjen símán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Jóreggelt! :lol: Ilyen jó reggelt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Az kéne, bár most örülök, hogy ülni tudok, járni ugyanis még nem... Tegnap történt egy kis malőr, nehogy má az első utam menjen símán :lol: Ki kapott el hátulról cicafiú? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Az kéne, bár most örülök, hogy ülni tudok, járni ugyanis még nem... Tegnap történt egy kis malőr, nehogy má az első utam menjen símán :P Megállított a REBISZ? :lol: :lol: :lol: Ebként van új telóm.Na jó, nem új, csak kapott másik előlapot, mert a régire az erősen használt egy enyhe kifejezés volt......Amúgy 660ft volt. Meg belőtték a Veki futóművét ish.Kisit nem állt jól.Vagyis inkább összevissza állt elöl.Hátul pedig ahol nem volt szilent cserézve, ott negatív kisit.De majd műszaki előtt cseréztetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Megállított a REBISZ? :lol: :lol: :lol: Á, szerintem urulógus lesz az... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Á, szerintem urulógus lesz az... :lol: Ilyen fiatalon prosztata problémák? :lol: Vagy csak nem kellene annyit koslatni a nők után.... ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Ilyen fiatalon prosztata problémák? :lol: Vagy csak nem kellene annyit koslatni a nők után.... ;) :lol: :lol: Van olyan ismerős, aki a sok csajozás közepette összeszedett valami baktériumot és csak a masszás segítségével tudta kipisilni... :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Megállított a REBISZ? :lol: :lol: :lol: Külső belső motozás volt! :P Voltam Ferinél,nincs neki ilyen gumicső,szal Csabi lesz az én emberem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Van olyan ismerős, aki a sok csajozás közepette összeszedett valami baktériumot és csak a masszás segítségével tudta kipisilni... ;) :P Azé'az gáz..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Van olyan ismerős, aki a sok csajozás közepette összeszedett valami baktériumot és csak a masszás segítségével tudta kipisilni... :lol: :lol: Akkor neki bejött a "NE FÜRGYÉ LE !!!!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 csak a bokám sérült meg a félreértések elkerülése végett :lol: De az úgy, hogy járni sem tudok. Talán a hétvégére rendbe jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 hmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 hmm... :lol: :lol: :lol: Ez nem is Te lettél volna, ha nem ilyet linkelsz be! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Ügyes.......nagyon ügyes..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 A hang is brutál......... :lol: :lol: :lol: Hali!Nem semmi a gépezet.Egy kiadós ebéd után kripróbálnám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Tomi már csak ilyen komolytalan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 vittem egy kis színt az életetekbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Mi tagadás, szép szín! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 tegye fel a kezét aki nem szeretne ilyet látni a középső tükörben! Kadi neked most nem kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 tegye fel a kezét aki nem szeretne ilyet látni a középső tükörben! Kadi neked most nem kell :lol: szerintem senki nem fogja feltenni... Mert a kérdésed pont úgy van megfogalmazva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 tegye fel a kezét aki nem szeretne ilyet látni a középső tükörben! Nagyobb nincs? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts