Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Csak 17 percel maradtál le ezzel a kérdéssel :lol:Utánna láttam már, hogy más is látott már ilyet. :lol: Node ha már odaírtam.. Legközelebb gyorsabban olvasok, így hamarabb a végére érek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Nomeg persze jópárat nem találtam youtube-on. Thx Sanya!Nagyon jó kis muzíkok voltak ezek anno gyarló ifyou koromban! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát igen, volt kb. két év elhajásom, és azokat a zenéket a mai napig szeretem. :lol: És tényleg jók voltak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 nekem dj quicksilver-től a is teccött. meg volt valami zene, ami egy időben valamelyik rádiónak is amolyan aláfestő-háttér volt, de nem jut eszembe. Valami elektronikus az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 megtaláltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 megtaláltam :lol: Ismerős a dallam, nekem is rémlik v.mi........ Ebként éppen most volt a Discoveryn egy műsor a drigtelésről.Egész érdekes volt.A japók mindent vittek.Volt 2 kedvenc verdám is benne.Az egyik a Toyota Supra, a másik pedig a 85-87-ig gyártott Corolla........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Az a Corolla egy igazi filmhős ám! Láttad már az Initial D c. filmet? A srác egy ilyennel driftelget a hegyi úton. Nagyon jó kis japcsi film. Japánban AE 86 névvel futott ez a Corolla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Na most én vagyok tavaszi fáradt, nekem is kéne egy kétnapos kúra vagy egy opeltali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 ja és nekem meg ez: http://www.youtube.com/watch?v=A68nUu1laZ4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Tomi023 neked akkor kell irmscher kerék őr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Tomi023 neked akkor kell irmscher kerék őr Ezt most mondod, vagy kérdezed? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Ezt most mondod, vagy kérdezed? :lol: :lol: Kérdezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Kérdezem :lol: mostmár látom, mert belejavítottál... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Dini & GSiCsabi! Nézzetek utána,hogy e-bey-en mennyi lenne Vectra B 2000-dízelhez plazma számlap és esetleg középkonzol színes izzó/LED készlet! Morgó-nak kellene,leginkább a zöld szín érdekli! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Dini & GSiCsabi! Nézzetek utána,hogy e-bey-en mennyi lenne Vectra B 2000-dízelhez plazma számlap és esetleg középkonzol színes izzó/LED készlet! Morgó-nak kellene,leginkább a zöld szín érdekli! Thx! Amikor néztem, kb. 15e. környéke volt........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 A hang is brutál......... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 A hang is brutál......... :lol: :lol: :lol: Elég durva..... :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Dini & GSiCsabi! Nézzetek utána,hogy e-bey-en mennyi lenne Vectra B 2000-dízelhez plazma számlap és esetleg középkonzol színes izzó/LED készlet! Morgó-nak kellene,leginkább a zöld szín érdekli! Thx! Ledes dolgot szerintem itthon olcsabban kihozza hazilag van közöttünk 1-2 ember aki tud bánni a forrasztópákával! Számlap meg plazmabol van 50 euro körül meg 70 euro éert nem tudom milyen kell pontosan tewrmészetesn mindenhol + posta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Keresek 17DR motorhoz levegőcsövet! Ez a cső köti össze a légszürőház dobozát a szívóoldalal. :lol: Mié nem szóló, hogy keresel ilyet, oszt nézzem meg itt kint bontóban?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 wolfi itt vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 wolfi itt vagy? Szerintem az igazak álmát alussza már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 :lol: Mié nem szóló, hogy keresel ilyet, oszt nézzem meg itt kint bontóban?? :lol: Hát ha van ott bontó a közeledben még fényképet is adok,hogy mit keress! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát ha van ott bontó a közeledben még fényképet is adok,hogy mit keress! Van 3 is :lol: Küldj képet... de sztem adatok alapján egyszerűbb :lol: Képet nem tudom kinyomtatni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Szerintem az igazak álmát alussza már! :lol: Az előbb lépett ki..kb 2 perce :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Na én is lépek... jóccakát mindenkinek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts