warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hát persze... + 850 KM távolság is közre játszik... :unsure: Értem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hát persze... + 850 KM távolság is közre játszik... :unsure: Csajozni is nehéz akkora távolságra... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Csajozni is nehéz akkora távolságra... :unsure: Hát nem egyszerű, de azért megoldottam... :wacko: vagyis már nem lesz ez sem gond ezután :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hát nem egyszerű, de azért megoldottam... :lol: vagyis már nem lesz ez sem gond ezután :) Nősülsz? :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Látom Johnny, ma is korán végeztél.......... :wacko: Én meg úgy döntöttem, hogy inkább megvárom, míg haza érnek a kerekeim.+sehogy sem jön össze időileg....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Látom Johnny, ma is korán végeztél.......... :wacko: Én meg úgy döntöttem, hogy inkább megvárom, míg haza érnek a kerekeim.+sehogy sem jön össze időileg....... :unsure: Lemenjünk a düzelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Megint tárgyaltam Légrádiékkal. 680 ft a kütyü holnapra lesz. Ugye,hogy megmondtam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 elöbb beszéltem velük a fritzek még keresik, hogy van-e air hose manifold-juk a 17dr-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 elöbb beszéltem velük a fritzek még keresik, hogy van-e air hose manifold-juk a 17dr-hez Ok,csak nehogy brutális ára legyen,mert itthon 6-7EFt-ot kérnek egy ilyen csőért és igazából csak egy 20cewntis gumicső,semmi más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Lemenjünk a düzelel? Ha valaki lejön 1-2 ember szerintem szállást meg tuom oldani hogy akko rnem kell egy napon oda vissaz lehuzni! még borozgatni is elmehetünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Semmi gond, én is csak mondtam... :wacko: Jó munkát! :unsure: Hát jó munkával még nem találkoztam.Remélem jól döntöttél és megtalálod itthon a számításod.Sok sikert hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ha ennyiért kapható itthon gyári új, már meg is veheted, mer` németbe se lesz 25eur alatt, Mantába is 27eur az új Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Ezért mindenki inkább körbe szigszalagozza. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Lemenjünk a düzelel? Csak emiatt nem.Jó lett volna anyukával kirándulni nászutunk helyére, de most mind2n eléggé elvagyunk.......Vagyis sűrű a 7vége.Kövi 7nmeg csak 4t kell alunni! :wacko: Ezért mindenki inkább körbe szigszalagozza. :unsure: Vagy vesz egy Mantát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Ha valaki lejön 1-2 ember szerintem szállást meg tuom oldani hogy akko rnem kell egy napon oda vissaz lehuzni! még borozgatni is elmehetünk :wacko: Van ott egy-két jó borozó.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Légrádinál a Bem utcán! nekem van hozzá kapcsolásom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 nekem van hozzá kapcsolásom De ahhoz venni kell alkatrészt, meg össze kell rakni. Ez meg már készen van, és szerintem nem akkora összeg amiért szöszölni kellene a forrasztgatásokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Nősülsz? :wacko: :unsure: :lol: Na még ez kéne... :lol: Eszemben sincs még1X, én már kigyógyultam belőle... :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Pista nem fogadsz pü-t! küdtem mlbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Pista nem fogadsz pü-t! küdtem mlbe Ezt most kinek írtad? Amúgy nálam vannak a késleltetők, akinek kellett majd átveheti, mint írtam 680 Ft/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Hát, nem sokáig bírtam. :unsure: Legközelebb leveszem a hangot. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Szevasztok barátaim.Itt a 7vége végre.Lehet menni bulizni(én mondjuk most megyek dolgozni).Meg holnap is "teszek-veszek" itt a Paprikanapokon. Mindenkinek kellemes 7végét, jó nagy m.g.m.é.t.Aki itt jár holnap Kalocsán nézzen be a Paprikanapokra.Jó pihenést!Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 A kocsik azok tetszettek,a zene nem annyira dehát kinek a pap kinek ministráns! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 UDI megvna a cucc 331 a végöszeg a többit kacseroval intézd adatokat küldtem neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts