Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Dini! Tudom, hogy nem EBAY-es a cucc, de attól függetlenül, ez is internetes dolog. :lol: Szóval, ha tudol segíteni EZT kellene nekem megrendelni! :lol: A csomag mehetne Hozzád, vagy Tomi-hoz (utólagos beleeggyezéssével)! :unsure: Jó lenne, hogyha mire megyek haza (okt.03.) meg is érkezne, hogy Bazsi be tudja majd heckelni! BITEDANKE! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 És ha én rendelnék kettőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 És ha én rendelnék kettőt? Persze úgy is jó, ha Neked is kell... :lol: Nekem végülis mind1.. :wacko: Azt azért nézd majd meg, hogy Neked elég-e a 2 ablakra való, vagy 4 ablakos kell. Nem tudom, hogy a Te autódban, elől van, vagy hátul is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Dini! Tudom, hogy nem EBAY-es a cucc, de attól függetlenül, ez is internetes dolog. :lol: Szóval, ha tudol segíteni EZT kellene nekem megrendelni! :lol: A csomag mehetne Hozzád, vagy Tomi-hoz (utólagos beleeggyezéssével)! :unsure: Jó lenne, hogyha mire megyek haza (okt.03.) meg is érkezne, hogy Bazsi be tudja majd heckelni! BITEDANKE! :wacko: OK megvan felöllem ok a dolog de akkor mennyi is kell! Csabinak 2 ablakra (4500) , Gepardnak 4 ablakra (8000) Még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Itt egy rövid irat... de be is írom A tegnap esti csattanásról, részletesebben, képekkel.. FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS! Hááát, elég durva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 OK megvan felöllem ok a dolog de akkor mennyi is kell! Csabinak 2 ablakra (4500) , Gepardnak 4 ablakra (8000) Még valaki? Mielőtt, még rendelve lesz, Gepárdnak biztos 4ablakra kell??? NA, meg ha Gepárdnak is kell, akkor rendelheti Ő is, így Hozzá menne a csomag! De mondom, nekem mind1, beszéljétek meg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Mielőtt, még rendelve lesz, Gepárdnak biztos 4ablakra kell??? NA, meg ha Gepárdnak is kell, akkor rendelheti Ő is, így Hozzá menne a csomag! De mondom, nekem mind1, beszéljétek meg... :lol: Gepardanak ha 4 ablakos kell nekimeg lehet ennyiért Dininek is :unsure: Sajnos 2 ablakosat nem találok olcsobban :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Bassszsus CSABI azon gondokodom mit vegyek ebayon. nehogy mar ne hozzál nekem semmit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Bassszsus CSABI azon gondokodom mit vegyek ebayon. nehogy mar ne hozzál nekem semmit :wacko: 1X kibírod... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Jah... tegnap megjött az adapter, a rádiómhoz, amit rendeltem, hogy működjön a multikormyányom is... :lol: Udi Cartárs megnézte,még mielőtt rendeltem és mondta, hogy jó, meg ugye otthon kérdeztem is asszem pont JOhnnytól is, hogy az csak annyi hogy összekötöm, és kész? Na megnéztem, és sajnos nem igazán jó.Vagyis a csatija, mégsem olyan, hogy összedugom, és kész... :wacko: Tehát Bazsinak, vagy valaki elektromos "szakinak" ezzel is lesz kis dolga... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Jah... tegnap megjött az adapter, a rádiómhoz, amit rendeltem, hogy működjön a multikormyányom is... :o Udi Cartárs megnézte,még mielőtt rendeltem és mondta, hogy jó, meg ugye otthon kérdeztem is asszem pont JOhnnytól is, hogy az csak annyi hogy összekötöm, és kész? Na megnéztem, és sajnos nem igazán jó.Vagyis a csatija, mégsem olyan, hogy összedugom, és kész... :lol: Tehát Bazsinak, vagy valaki elektromos "szakinak" ezzel is lesz kis dolga... :unsure: Hupsz az nem jó :) de majd megoldjuk :wacko: Bazsi vállakozo szellemű biztos kitalál valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 A tegnap esti csattanásról, részletesebben, képekkel.. FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS! Hááát, elég durva... :unsure:Egy 23 éves srác vezette a svájci autót és egy hasonló korú srác ült mellette. Az Almera-ban egy 26 éves srác ült. Ő életveszélyes sérülésekkel került korházba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 a céghez jöhet csomag csak tudjak róla. Sztár Reklám Bt 6000 Kecskemét, Jókai Mór utca 22/a Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Egy 23 éves srác vezette a svájci autót és egy hasonló korú srác ült mellette. Az Almera-ban egy 26 éves srác ült. Ő életveszélyes sérülésekkel került korházba. De minek kellett ott annyira tolni neki? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 az etalon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 az etalon.... A kurv@élet!Már nézem is használtautón a pandákat!De persze szívódízelben! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 az etalon.... Ez nem semmi!Szerinted a csaj szériafelszerelés? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 A FIRE rövidítés, tehát nem tüzet jelent, hanem Fully Integrated Robotized Engine-t, amiből talán nem paranoia és összeesküvés-elmélet vezet arra a következtetésre, hogy a teljesen robotizált összeszerelés valójában annyit tesz, OKHNÉ, Olasz Kéz Hozzá Nem Ért. Csak a gépek. Ennek megfelelően a doboz Panda megbízható és igen olcsón javítható kisautó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 :unsure: Látom, komolyan érdeklődsz a tipus iránt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Látom, komolyan érdeklődsz a tipus iránt :wacko: Adaptív tipusú ember vagyok,amire rákattanok kifulladásig csinálom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Addaptív tipusú ember vagyok,amire rákattanok kifulladásig csinálom! :unsure: Hip-hop és jaj lesz szegény pandáknak :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Hip-hop és jaj lesz szegény pandáknak :wacko: :lol: :lol: Szexuális zaklatás panda! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Szexulás zaklatás panda! :unsure: :lol :wacko:: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Szexuális zaklatás panda! :unsure: Nem igazán kedveljük az ilyen fajta videókat errefelé :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Nem igazán kedveljük az ilyen fajta videókat errefelé :unsure: Üdvözöljük Pityut! :wacko: Ne legyél búúúúúúúúúúús panda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts