Dini Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Persze, jöhet hozzám... :lol: De a licitálás részét, nem tudom elvállalni, mert délutános vok, szóval, abban Dini lesz asszem az illetékes! :lol: Jegyeztem projekt indul :unsure: 60+posta :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jegyeztem projekt indul :wacko: 60+posta :lol: Már nadzson várom azt pénteket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Melyik pénteket? Jah! Csabi! Cuccal van valami? visszajeleztek, hogy lóvé megérkezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Kösz Dini! Bízom benned! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Most nézem Mivel belgiumból jön a csomag ezért teljesen tök mindegy hogy németbe vagy magyarba postáztatjuk ugyan anyiba kerül igy akár mehet a te címedre is SAnyi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Sanyi! Nincsen mit.. :wacko: Laci! Még nem kaptam semmi visszajelzést, de azt sem, hogy nem kapták meg a pénzt...szóval, valszeg úton van a csomag :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 WOW! :unsure: Aztán mennyi az annyi Belgiumból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Most nézem Mivel belgiumból jön a csomag ezért teljesen tök mindegy hogy németbe vagy magyarba postáztatjuk ugyan anyiba kerül igy akár mehet a te címedre is SAnyi :unsure: Akkor lehet, hogy hamarabb is eljutna Hozzád... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Laci! Még nem kaptam semmi visszajelzést, de azt sem, hogy nem kapták meg a pénzt...szóval, valszeg úton van a csomag :unsure: oksa! legközelebb mikor jársz itthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Akkor lehet, hogy hamarabb is eljutna Hozzád... :wacko: Na igen, és a Corsában is több hely maradna. :unsure: Tényleg jó lenne így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Na igen, és a Corsában is több hely maradna. :wacko: Tényleg jó lenne így. Én mondtam, hogy kombit kellett volna vennie......amíg kint melőzik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 WOW! :wacko: Aztán mennyi az annyi Belgiumból? Én úgy látom, hogy tökmind1, hogy hova megy, akkor is 25€... De majd Dini megmondja pontsan..csak Ő az EBAY MASTER! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 oksa! legközelebb mikor jársz itthon? Október 03. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Na igen, és a Corsában is több hely maradna. :wacko: Tényleg jó lenne így. Nem mindtha, ez a kütyü olyan nagy helyet foglalna... ez még az ülés alatt is elfér... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nem mindtha, ez a kütyü olyan nagy helyet foglalna... ez még az ülés alatt is elfér... :unsure: Intézünk mi cuccot, azon ne múljon! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Intézünk mi cuccot, azon ne múljon! :wacko: Igen, ezt gondoltam, hogy nem hagytok egyszer sem üresen menni haza! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Igen, ezt gondoltam, hogy nem hagytok egyszer sem üresen meni haza! :unsure: 4db keréktől megmentettelek.vagyis Dini.Mert ósztijába van, aztán azért kimegy a CDTi--vel! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 4db keréktől megmentettelek.vagyis Dini.Mert ósztijába van, aztán azért kimegy a CDTi--vel! :wacko: pedig a GSi könyedebben hozta volna a 200 kg-t... az 1.0 hősies volt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 "mit bizniceltek a placcomon? Ami ott kéz alatt megy az eleve az enyém! Igaz lányok?!! igaz Karcsi..." (Nyócker) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 4db keréktől megmentettelek.vagyis Dini.Mert ósztijába van, aztán azért kimegy a CDTi--vel! :lol: :unsure: Nem ijedtem volna meg attól sem... a "kicsi" is hazavitte Dini kerekeit... szóval, a GSi-nek meg sem kottyant volna... esteleg annyira, hogy nem mentem volna vele a pályán 200 felett... :wacko: csak pont annyival... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 :lol: Nem ijedtem volna meg attól sem... a "kicsi" is hazavitte Dini kerekeit... szóval, a GSi-nek meg sem kottyant volna... esteleg annyira, hogy nem mentem volna vele a pályán 200 felett... :) csak pont annyival... :o De ha pl. három garnit rendeltünk volna.......... :unsure: :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 De ha pl. három garnit rendeltünk volna.......... :unsure: :lol: :wacko: ÁÁÁ, nincs annyi pííízz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jah! Csabi! Cuccal van valami? visszajeleztek, hogy lóvé megérkezett? LACI! Mivel, az előbb beszéltünk róla, megjött a plazma számlap! Most vettem át!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 LACI! Mivel, az előbb beszéltünk róla, megjött a plazma számlap! Most vettem át!! :wacko: na, ennek örülök. Már csak októbert kell kivárni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Azért az elektronikai cuccokkal óvatos az Ebay-ről is. Faterom pda-jával is mennyi szívás van már, lassan több ideje van Udinál szervizelésen, mint amennyit fater használta öszesen. Már azon gondolkodom, hogy veszek neki egyet itthon, és ezt meg kidobjuk a pics..... Reklamálásra meg ugye nincs mód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts