warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Inkább csak emlékszem Bazs kocsijára :unsure: Pedig az is klafa volt.Nekem bejött! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Na J0hnny! Akkor a hallgatásod igent jelent? Vagyis elugrasz értem is a Lurdy előtt! :wacko: Hogyne! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Inkább csak emlékszem Bazs kocsijára :unsure: Neki nincs izlése :wacko: ,én másképp csinálnám meg a kisgépet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hogyne! :unsure: köszi! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hát így is lehet kombit kreálni: Használható csomitérajtó: Pár "apróság" még: -a raktérben 12 voltos csatlakozó is van -Sokan kritizálták a Kiát, hogy a hétéves garancia csak marketingfogás, hiszen több, kisebb elemből áll össze, amelyek között van három-, van öt-, és van hétéves elem is. A sok piszkálódás nyilván idegesítette őket, mert a Sporty Wagon bemutatásával egy időben bejelentették: vége az építőkocka-garanciapolitikának, mostantól az egész autóra (mínusz tipikus kopóelemek, kenőanyagok, szűrők) vonatkozik a 7 év, maximum 150 ezer kilométer. -A Sporty Wagont (ejtése nem "sporty", hanem "szporti") ugyanaz a magyar ember, Kovács Miklós tervezte, aki az ötajtós változatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na vazz... nem hangzik rosszul... sőt... az infók szerint "annyira" az ára sem lesz horror. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na vazz... nem hangzik rosszul... sőt... az infók szerint "annyira" az ára sem lesz horror. Én ültem az 5 ajtósban Tominál,amikor fóliázta! Csak megerősítette bennem,hogy egy nagyon jó autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 hogy egy nagyon jó autó! ..........s, egyelőre jó drága ish..........S, amilyen jó hírneve van Magyarországon, vagyis amennyie nincs neve, gyanítom az értéktartása is hasonló lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 TR téma....... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 délelőtt nyilatkozta az IAA-n valami Forster vagy Foster GM-től A GM valamikor 2010 körül jön ki kettő különböző villanyautóval. egy kisebb csak villany kb 50-100km hatótávval (ami megfelel egy átlagautó napi futásteljesítményének, munkába meg vissza) direkte erre a célra tervezve. a másik 1000 Km hatótávval, inkább családi autónak pozícionálva. ha jól értettem, mindkettőnek saját padlólemezt terveznek, az akksik miatt, vagy az új típusok padlólemezét már "villanyautó komformnak" tervezik. csak fél füllel hallottam, nem pontos az idézet. :unsure: az elképzelés egyébként egybecseng a véleményemmel: mindenkinek legyen leglább kettő autója: egy kicsi mászkálós és egy nagyobb, uis teljesen fölösleges nagyautóval menni mindenhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 az elképzelés egyébként egybecseng a véleményemmel: mindenkinek legyen leglább kettő autója: egy kicsi mászkálós és egy nagyobb, uis teljesen fölösleges nagyautóval menni mindenhova. Egy lehetséges alternatíva a mászkálósra: :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nirvana kisit más ritmusban...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Egy forumon olvastam ma :unsure: Én is megszívtam... :wacko:((((((((((((((( Elvitték a kocsit, Bp. XI. ker Oltvány árok 20/A (Gazdagréti lakótelep mellett). Opel Astra Bertone Coupe 1.8, sötétzöld metál, bézs belső, IAU - 128. Tegnap este szálltam ki, ma reggel 8-kor már nem volt meg... Realistán nézne már külföldön van, vagy egy vidéki garázsban... :lol:(((( De azért több szem többet lát alapon... Ha valaki látja! MAIL IDE : shapemark@freemail.hu Sziasztok,megint itt vagyok sajna nem sokáig.Egy kis segítség annak akinek ellopták az autóját.Tagja vagyok a "MATRIXPOLICE", és a "ZSARU-CAR"-nak.Lopott és akármilyen körözés alatt álló gépjárműfelderítést végzünk.2 hete Kiskörösön csináltunk egy akciót.Ha be van jelentve a rendőrségen akkor a mi rendszerünkben is elvileg benne van.De a biztonság kedvéért ezen a honlapon be tudjátok jelenteni:"http://www.matrixpolice.hu/matrix/index.php?Bejelent%F5".Remélem segítettem.Jó éjszakát kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 De persze ugyanezt bejelentheted a "http://www.zsaru-car.hu/" honlapon is,az a biztos ha mindkettőn.Ha valakinek kérdése van szívesen segítek.Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 De persze ugyanezt bejelentheted a "http://www.zsaru-car.hu/" honlapon is,az a biztos ha mindkettőn.Ha valakinek kérdése van szívesen segítek.Csákány! Thx! Jó tudni az ilyesmit, de reméljük nem kerül rá sor......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Szeva srácok! Egy E-bay májszter segítségét szeretném kérni! Erről lenne itten nagyba szó. Ez a 25 Eurós ár nagyon csábító, de ez a villámár, vagy a kikiáltási, vagy micsoda? Továbbá. Ha ez annyiból (vagy ne adj' Isten kevesebből, esetleg egy kicsit többől) kijönne, lerendelnétek? Persze, csak ha Csabihoz mehet majd (régi nicket már nem használom, újat még nem jegyeztem meg :unsure:). No, így hírtelen ennyi. Ja, amúgy letöltő gépnek haszálnám úgy, hogy a szerver házamba beépítem a belét. Egyszer már rajta voltam az ügyön, akkor ki lett mérve minden, de aztán eladtam az ilyen alaplapomat. Most meg bánom, mert jó lenne... Szóval Hilfe! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nem jön be a link... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Akkor lássuk így: link A 2.-ról lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Így már jó :wacko: Akkor Neked az első kellene? Szóval, az licites, és most 25.50-nál jár az ára, és még ehhez jön a 25? postaköltség... A licit 1nap, és 8 óra mulva jár le... tehát ezt nem tudni előre, hogy mennyi is lesz a vége... :unsure: Jah, a többi is szintén licites... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Aham. No, akko' számolok, hogy mit ér meg nekem. 60 Eurót még rászánnék. Tudom, kicsit sóherül hangzik, node majd kiderül. Ha összejönne, akkor mehetne hozzád Csabi? Nem nagy, mitöbb piszok kicsi. Ezért is tesztelték őket nyitott tetővel, mert állandóan túlmelegedtek, mivel a túlzsúfoltság miatt egyáltalán nem lehet átszellőztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 postával 60? ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Aham. No, akko' számolok, hogy mit ér meg nekem. Nem is gondolnád, Dinit miféle zsugori népek veszik körül........ :lol: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jogos a kérdés Laci! Legyen posta nélkül hatvan a plafon, ha jól számolok úgy is éppcsak átlépi a 20000 Ft-ot (ha 250-nel számolok). Még így is marad annyi, hogy Csabi benzinpénzébe beszálljak kicsit. :wacko: Itt a Vaterán ugyanis csak a ház+alaplap van 35000-be meghírdetve. Hát kapja be! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Aham. No, akko' számolok, hogy mit ér meg nekem. 60 Eurót még rászánnék. Tudom, kicsit sóherül hangzik, node majd kiderül. Ha összejönne, akkor mehetne hozzád Csabi? Nem nagy, mitöbb piszok kicsi. Ezért is tesztelték őket nyitott tetővel, mert állandóan túlmelegedtek, mivel a túlzsúfoltság miatt egyáltalán nem lehet átszellőztetni. Persze, jöhet hozzám... :wacko: De a licitálás részét, nem tudom elvállalni, mert délutános vok, szóval, abban Dini lesz asszem az illetékes! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Éééés már itt is van! Szia Dini! :unsure: Köszi mindent Csabi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts