J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A gyorshajtási csekkekre gondolsz? :unsure: Nem,hanem az adókra,átíratási költség stb A gyorshajtás nem érdekel,mert ugysem fognak utolérni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nem vagyunk egyformák. Asszony is a kisautókat szereti, én meg ugye a nagyokban jobban érzem magam :unsure: Csakhát garázst nem omega-nak tervezte az elöző tulaj :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nincsenmit! :wacko: Én is köszönöm a kerékőrt meg a többi cuccot is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nem vagyunk egyformák. Asszony is a kisautókat szereti, én meg ugye a nagyokban jobban érzem magam :unsure: Csakhát garázst nem omega-nak tervezte az elöző tulaj :lol: Nem rossz a nagyautó,csak nekem nem jön be!Majd ha egyszer családos leszek veszek nagyot,de én még egy kicsi méregzsákot akarok. Ha sikerülne egy B GSi-t venni,totál "lekopaszítanám" kivülről,hogy ne legyen feltűnő,hogy talán ez megy is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 azért jó a kis autó mert hamarabb megtalász benne mindent. én a tollam egy hétig kerestem a Vecibe. A papírjaim is el tudnak veszni, viszont sok belefér :unsure: Márk & Dini THX a tesztért asszem eldőlt only diesel. Sokkal jobb az 1,7 mint az 1,4 de sajnos mindkettő szűk nekem. tehát marad az omega project ha sikerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nem,hanem az adókra,átíratási költség stb A gyorshajtás nem érdekel,mert ugysem fognak utolérni! :wacko: Az átírási költség 81-82e.ft, 1598ccm-nél pedig olyan 60-70e.A köteleződ alig fog emelkedni, de ha jól körbenézel biztosítók terén, nem fog havonta többe kerülni, mint jelenleg a Dezső.A súlyadója pedig az évjárat miatt lesz kb. ugyanannyi.......... A B GSi-t meg ha akarod, ha nem, meg fogják ismerni, mert széles kerék lesz alatta meg kipuff, meg ültetve lesz.Ha élvezni is akarod, nem csak vezetni...... :lol: Kérdés, hogy utóbbiba hogy fér majd be a család..... Amúgy elnézve a kínálatot, tudsz majd miből választani....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A családon én is agyaltam,de arra jutottam,hogy nem olyan sürün ülünk már 4-en a kocsiban,max nyaraláskor,de akkor meg általában már nem megyünk együtt.A biztosítás nem lesz olcsóbb sehol sem,most is 53E egy évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A családon én is agyaltam,de arra jutottam,hogy nem olyan sürün ülünk már 4-en a kocsiban,max nyaraláskor,de akkor meg általában már nem megyünk együtt.A biztosítás nem lesz olcsóbb sehol sem,most is 53E egy évben. Ez is eladó....... Annak a bizti dolognak meg majd utána járunk...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 http://duen.hu/kepek/foto/070908_drift/DuE...ftEdzes_112.jpg A legdurvább, hogy Gabi autóján ami ott alul lóg, az a nyúlvány...kicsit összecsuklott... :unsure: Hát szerintem gyorsabb futottam a 100 m-t a világrekordnál az tutkó, amikor elöttünk pár méterrel felmásztak a fára...nem volt jó látvány, hogy csúúúsznak...és nem tudsz mit csinálni...de szerencsére azon kívül, hogy meghúzták a nyakukat, nem lett bajuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). Hát ezekkel volt/van nekem is a legnagyobb bajom...most még okés, de ki tudja mi lesz 2 év múlva...no de mindegy... A bizti meg évi 6000 HUF lesz a C-re... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Az igazi Szkájwóker Lajos: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 agyameldobooom ! :unsure: nagyon jó pikcsör ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 nem ég el a kenyér? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 nem ég el a kenyér? :unsure: Ez egy piritósvágó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). S, szerinted mikor kiderül, hogy gyári sportverzióra akarsz biztit kötni akkor mi lesz a szitu?Persze ne legyen igazam...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 S, szerinted mikor kiderül, hogy gyári sportverzióra akarsz biztit kötni akkor mi lesz a szitu?Persze ne legyen igazam...... :unsure: C14NZ B Corsa -->> C14SE B Corsa :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet? Ha baloldalon meghúzom a jobb ujjam,akkor a jobb fülcimpámn fájni kezd!Vajon mitől lehet? :wacko: ű Kb ilyen a kérdésed!Legalább is számomra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 kapcsford: terhelve visszafullad Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Indulok, gyorsítok, kapcsolgatnám fel a sebesség fokozatokat, és hol a 2-esnél, hol a 3-as fokozatnál fordul elő, hogy érzed hogy gyorsul, de csak 2-3 másodpercig, aztán lassabbra veszi a figurát, és azzal a lassabb tempóval pörgeti a motort. Értelmesebben nem tudom elmagyarázni. A hangján is hallani, meg érezni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 kapcsford: terhelve visszafullad Na így valahogy. :unsure: Köszi a szakszerű megfogalmazást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :lol:Azért egy A Vectra-ra ne mondják már azt, hogy nagy "kasztnis gép"! Kb. akkora, mint egy Astra G sedan!!! ;) Ösmerős ótó...... :unsure:Bezony ismerős... :wacko: Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet?Biztos olyankor túltölt a turbó egy rövid ideig!! :lol: :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Azért egy A Vectra-ra ne mondják már azt, hogy nagy "kasztnis gép"! Kb. akkora, mint egy Astra G sedan!!! :unsure: Egy B Corsához képest nagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 C14NZ B Corsa -->> C14SE B Corsa :unsure: S, mire átalakítod, addigra pont ott leszel, mint ha vettél volna egy GSi-t! :wacko: Először menjen el a Dezső, aztán utána kiderül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts