warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 A mai nap befejezése képpen egy utolsó slágergyanús szerzemény...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 A mai nap befejezése képpen egy utolsó slágergyanús szerzemény...... :unsure: ez is elég gyanús és elég érdekes feldolgozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 hááát, elég durva.... :wacko: nem is hasonlít a kedélyes 80-as évekre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Boldog Születésnapot kívánok Morgó cartársnak! :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Itthon vagyok, csak elkapott a szíj! ;) :unsure: :wacko: :lol: A centrifugás résznél leestem a székről. :lol: .. hát benyomtam az ülés szellőzést... ;) Az igazi luxus, eltünteti a luk szuszt..... :) olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... ;) Nagyon tetszett! ;) Mammutpénisz? :o Csabinak, én is Drakulálnék a Szülinapjához, majd estére meghúzzuk neki......a.....fülét.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 A centrifugás résznél leestem a székről. :unsure: Noshát........csak úgy jött...... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Sok Boldog szülinapot Morgónak, az IGO vezessen utadon!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Sok Boldog szülinapot Morgónak, az IGO vezessen utadon!!!! :lol: Jóó volt suhanni tegnap az FX-el! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Köszi Márknak a tegnapi próbakört. Visszaülve a saját gépbe megállapítottam, hogy az 1.4 nem a legjobb választás H Astrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Köszi Márknak a tegnapi próbakört. Visszaülve a saját gépbe megállapítottam, hogy az 1.4 nem a legjobb választás H Astrában. Mit is mondott OpelTomi?Úgy gyorsul mint ey karácsonyfa? :wacko: Én meg köszönöm GSiCsabinak az Irmscher kerékőr csavarokat.Ezt tényleg ne, lehet hipp-hopp kitekerni, az 100.....csak a saját kulcsával....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Köszi Márknak a tegnapi próbakört. Visszaülve a saját gépbe megállapítottam, hogy az 1.4 nem a legjobb választás H Astrában. Igazán nincs mit :lol: Hát nem egy versenyautó... de amennyibe nekem van... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 de amennyibe nekem van... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Na és ha összejön azaz autó, amit szeretnék sajátnak... ott már nem panaszkodsz majd az erőtlenségre Gepárd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Na és ha összejön azaz autó, amit szeretnék sajátnak... ott már nem panaszkodsz majd az erőtlenségre Gepárd! :wacko: Kívánom, hogy összejöjjön.Sztem nekem elvonási tüneteim vannak, mert elég sok Corsa videót megnéztem ma délután.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Kívánom, hogy összejöjjön.Sztem nekem elvonási tüneteim vannak, mert elég sok Corsa videót megnéztem ma délután.......... :unsure: ez így elég komoly lehet. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 ez így elég komoly lehet. :wacko: Imádom a Vekit, nagy családi hajó.Tényleg a nyugalom szigete.Persze ezzel is lehet vadulni. De a Corsa akkor pont jó volt ,mikor elborult egy kicsit az agyam.... Egy kis gyorshajtás, vad sávváltások.........nem kellett sok, de az a kicsi is elég volt..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 na meg az súlyban jóval a vectra alatt volt. Próbálnád ugyanazt a vectrával... lehet hamar árokbuli lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 na meg az súlyban jóval a vectra alatt volt. Próbálnád ugyanazt a vectrával... lehet hamar árokbuli lenne. Hát igen.De azért ha az első futómű is helyre lesz rakva, akkor már igazán beton lesz a Veki az úton.Amióta fel lett újítva a hátulja, nagyon jó lett, nem inog, nem libeg be.Az eleje még necces kisit, amolyan bólogatós.De sztem telócsere+ha kell szilentek, és O.K. lesz az is.Más baja nincs.A klímát ma nézettem meg, a tag feltöltötte hidrogénnel, kedden kontrol, aztán ha nincs nyomásveszteség, akkor mehet bele a gáz. Amúgy néha megfogalmazódik bennem, hogy ha elfárad a motor, valszeg másik hengerfejet és vezérlőelektronikát fog kapni.......C20XE Rlz...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 nirogénnel. Hidrogén veszélyes móka. :unsure: hát a HF dolog meg lehet nem 1xű Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 nirogénnel. Hidrogén veszélyes móka. :o hát a HF dolog meg lehet nem 1xű Jogos! :lol: Majd körbejáromj a témát ha aktuális lesz! :) .................. :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Kb. így kell megérkezni...... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Amúgy néha megfogalmazódik bennem, hogy ha elfárad a motor, valszeg másik hengerfejet és vezérlőelektronikát fog kapni.......C20XE Rlz...... :wacko: Mikorra vegyem ki a szabit? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Mikorra vegyem ki a szabit? :unsure: Majd egyeztetünk! :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 :unsure: Én bírom, szerintem jó zenét nyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Én bírom, szerintem jó zenét nyom. A mindent vivő sláger...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts