Joee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 További szép hetet nektek,nem leszek négy napig(azért nem kell pezsgőt bontani),legközelebb csak 7főn.Elmegyek kicsit "nyaralni" Gyenesdiásra. Csőváz mindenkinek.Jó gumicsikorgatást,aszfaltszaggatást. Neked meg jó "nyaralást"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ...Elmegyek kicsit "nyaralni" Gyenesdiásra.... Te is ki tudod választani a legjobb időt a nyaralásra. :unsure: Azért érezzétek jól magatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Én is szabin voltam egész héten. Pár napot szerettem volna pecázni, de csak hétfőn sikerült. Járhatatlan az út a helyemre :wacko: Mondjuk hétfőn meg jött a ponty rendesen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Kacsero: HerGSI Corsika: küldtem pü-t de nem nagyon részleteztem. Ha gondolod inkább telefon: 20/383-16-84 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Köszi Srácok az ötleteket... :unsure: Az eredményt hamarosan látni lehet majd, persze, ha a Kedves Admin megváltoztatja.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Köszi Srácok az ötleteket... :unsure: Az eredményt hamarosan látni lehet majd, persze, ha a Kedves Admin megváltoztatja.... :) Kitaláltam!GSiObi! :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Kitaláltam!GSiObi! :unsure: :wacko: :lol: Nemnyert... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Nemnyert... :lol: :unsure: Akkor Obi Van Kenobi........ :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ez a kép pedig még az elvonókúra előtt készült....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Itt éppn tátott szájjal villant szerel......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ............egy kollégával, aki szintén villanszerelő...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Aztán jött a balhé ezzel a taggal......és itt a vége fuss el véle...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 A kép bal oldalán pedig a vállalkozó, akitől tanulta fortélyokat..........hogy, hogyan kell villant szerelni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 JOhnny, ez nem az a bububu amit Te szeretsz :wacko: De ez is öszkerekes... :) GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :lol: Szerintem is ez illene... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ilyen centrifugája volt az öregnek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Itt pedig a kutyája.......v. majma........ ilyesmi.........leginkább. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 elég lesz THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mivan Wolfi, unatkozol a melóhelyen? :unsure: Ne hallgass Tomira, :wacko: folytasd csak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mivan Wolfi, unatkozol a melóhelyen? :lol: Ne hallgass Tomira, :o folytasd csak... :D Itthon vagyok, csak elkapott a szíj! :) :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Itthon vagyok, csak elkapott a szíj! :o :unsure: :wacko: :lol: Akkor csak most jött ki a munkahelyi fáraccság... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Tegnap a Gallardo a Kaszapon ment el.Kisit leblokkoltam, mikor meghallottam a hagját......Az a motor torokhangon zenél...... :unsure: Én egy zöld Gallardot a cég előtt láttam parkolni valamelyik nap Pesten. Nem volt az sem kutya. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Voltunk ma egyébként a főnökömmel Győrben. Saab 9.5 Aero... - full-full Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :wacko: Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :lol: (még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 :unsure: Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :lol: Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :) (még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :wacko:) Legalább nem pálik be.............ami be szokott. :o Aztán kiszállsz mondjuk a 40 fokba, és.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Voltunk ma egyébként a főnökömmel Győrben. Saab 9.5 Aero... - full-full Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :wacko: Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :lol: (még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :unsure:) Én mondtam,hogy a svédek ergonómiában verhetetlenek!Ott minden kézre esik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 azért az a 260 paci elég lazán mozgatta az autót! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts