corsarulez Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :unsure: :wacko: az 1.2-es Corsa és az 1.4 -es Astrakb. ugyanolyan volt (így elsőre), a corsa az első 3 fokozatban elég jól gyorsult, de 4-ben , mkor nyomtam egy nagy ggázt, lassan éledt fel A végsebessséget (sajnos) nem tesztelhettem :lol: :) viszont az astrámhoz képest hihetetlen könnyen jártak a pedálok és a kormány is érzékenyebb volt a lacetti (ez a spoileres verziós, gyöngyfekete volt), külsőre versenyautó, de belül gyér kinézetű olcsós belseje van, és nem túl izmos a moci se. ded ha sokáig könyörögnének, elfogadnám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :lol: Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :lol: Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol: Hali,Nekem az OPELCSABI jön be,de ezt neked kell eldöntened.További szép estét nektek,elhúztam dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :) Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol: GSICSABI esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Bővebben meg majd tényleg Tomi mondja meg, meg az árat is :lol: Hétfőn még azt mondta 1.800.000Ft Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet... Szerintetek? :unsure: Várom az ötleteket ... :wacko: Legyél Kacsero! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :) Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol:Legyél Kacsero! :lol: már úgyis mindenki így ismer. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 iillllylyylen szszdszszszaaaaarrrr internetoldalt még nem találtam!!4 otpdsirekt akármi 10 perc is eltelik mire a fehér semmiből lesz valami egyetlen https oldal nincs ilyen rohhaaadddtt lassú a menüpontok meg hát a qurva annnyukat!!4! azt!!4klkaa ekkora átbaszást nincs az a földrajzi vagy akármilyen pont ahova kívánom őket!!!lslkndáá megnázém az egyenélregem de N I N C S ILYEN MENÜPONT !44!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 volt már? : Zoli, ez durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Legyél Kacsero! Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :unsure: Akkor legyen: O.Csabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Szerintem simán csabi és kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 simán csabi már van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 simán csabi már van :unsure: Akkor Cs@bi vagy Csabee :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Csabee is van :lol: :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Csabee is van :) :lol: :unsure: Mozijegy nem kéne? :wacko: Majd eldönti a gazdája akkor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Mozijegy nem kéne? :wacko: Milyen filmre???????????????? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :wacko: GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Az ilyet bazzeg bezárni a diliházba, és ki nem engedni....Nemnormális. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Kacsero királyság. :unsure: ..aztán jön a nem változtatás... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Kacsero királyság. :unsure: ..aztán jön a nem változtatás... :wacko: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ha a régi nem lehet....akkor esetleg CsabiGSI! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :wacko: Én is ezt mondom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Én is ezt mondom. :wacko: Tudom! :lol: Szóval akkor már 2n vagyunk! :lol: Már csak a Csabinak kell kitalálnia, hogy mit is akar....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Szerintem is jó a GSICSABI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 További szép hetet nektek,nem leszek négy napig(azért nem kell pezsgőt bontani),legközelebb csak 7főn.Elmegyek kicsit "nyaralni" Gyenesdiásra. Csőváz mindenkinek.Jó gumicsikorgatást,aszfaltszaggatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts