warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Szépidőnkvan!Nemdemár?Még ennyi tötymörgő birkát ebben a qva városban baccameg.Pedig ilyenkor lehet igazán menni, mert nincs fotós az út mellett.Nem pedig gyök2vel tökölni......sok birka........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ...........és ha nem Avensisben ül a tag?Akkor is megvédi a kasztni?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Boldog szülinapot azoknak akik mostánában ünnepelték! Látom sok ionizátor van köztünk.... :lol: UDI = Ultramodern Deduktív Ionizátor :unsure: :wacko: Astra Fx = Alapvető Sebészetre és Támadásra Rákényszerített Antigravitációs Felderítő eXkavátor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Elemzésre Definiált Irányzó Törpedroid én, mint törpe??!! :wacko::D nagyon jó! A peti szerzett nagy opeles zászlókat. következő talin szívesen rendelkezésre bocsájtjuk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 én, mint törpe??!! :wacko::D nagyon jó! Nézőpont kérdése ugye! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :wacko: :lol: és azt miénem??? :unsure: Beszámolók az autókról, hogy milyen volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Vasárnap este a Hullám vendéglőnél beállt mellénk egy F430-as Ferrari! (kb. 3. volt a sorban a lámpánál) Amikor indultunk picit később indult, mint az előtte levők... nagy gáz, picit nyikorgó gumik... GYÖNYÖRŰ KIPUGOFÓ ÉS MOTORHANG!!!!! majd elfordult balra Hetény felé... :unsure: Szlovák rendszámos volt... bár lenne rá egy 1000-esem, hogy magyar a fazon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Vasárnap este a Hullám vendéglőnél beállt mellénk egy F430-as Ferrari! (kb. 3. volt a sorban a lámpánál) Amikor indultunk picit később indult, mint az előtte levők... nagy gáz, picit nyikorgó gumik... GYÖNYÖRŰ KIPUGOFÓ ÉS MOTORHANG!!!!! majd elfordult balra Hetény felé... :unsure: Szlovák rendszámos volt... bár lenne rá egy 1000-esem, hogy magyar a fazon... Tegnap a Gallardo a Kaszapon ment el.Kisit leblokkoltam, mikor meghallottam a hagját......Az a motor torokhangon zenél...... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Én egy kék bubut láttam ma,zene lehalkít,ablak le és füleltem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Erről hallotatok már? Új motor fejlesztésén dolgozik a Mercedes. Az újdonság a benzin- és a dízelmotorok előnyeit egyesíti, alacsony üzemanyagfogyasztás mellett. A Combined Combustion System (CCS) vagy egyszerűbben a DiesOtto legnagyobb előnye, hogy a károsanyagkibocsátása a hagyományos motorokkal szemben alacsonyabb, kisebb a fogyasztása és nagyobb a teljesítménye. "Az a célunk, hogy a benzines motorok olyan takarékosak legyenek, mint a dízelek" - nyilatkozta a DaimlerChrysler fejlesztési vezetője. Az új motorkonstrukciónál elinduláskor és teljes terhelés mellett a benzin-levegő keveréket a gyújtógyertya szikrája robbantja fel, alacsony és közepes fordulaton viszont vezérelt öngyulladás történik, mint a dízelnél. Az automatikus váltás egyetlen munkaütem alatt megtörténik. Mindennek az az eredménye, hogy egy 1.8 literes motor 238 lóerő teljesítésére képes, 400 Nm nyomaték mellett. Ez a motor már elég erős egy felső luxuskategórás autóhoz is, miközben a fogyasztása hat liter alatt marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Erről hallotatok már? S, ha ezt még keresztezik majd az E85-tel......Csak az a gáz vele, hogy mivel a merga fejleszti ki, így sorozatgyártásra leghamarabb az Ő autóiban lesz bent, a kisemberek számára megfizethetetlen áron....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 elég érdekes elképzelés ez a mercitől. Egy igen bonyolult rendszerrel variálja a lökethosszt a motorban az öngyulladáshoz. valahol láttam róla egy képet, de most nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Tök jó, hogy mikor fékezek olyan, mint ha v.ki egy vödör vizet öntene az első szélvédőre.Kisit nagy a teteje az ótónak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Tök jó, hogy mikor fékezek olyan, mint ha v.ki egy vödör vizet öntene az első szélvédőre.Kisit nagy a teteje az ótónak! :wacko: De ez ugye csak akkor van így, ha esik az eső... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 De ez ugye csak akkor van így, ha esik az eső... :unsure: :wacko: Nem.Mindig.Ez egy ilyen ótó!Ha kell, ha nem, vizes a teteje....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A lehető legrosszabb megoldás. Legalább a kislányt élni hagyta volna... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. Ha jól tudom 2000-es évjárat 2.0 DTi 16v motorral, tempomat, digitklíma, elektromos ablak, stb.... Majd jön és pontosít :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. 1999-es, Jubileumi kiadás.Gyakorlatilag minden benne van, amit akkor Opelbe bele lehetett tenni az extralistából.Kivéve bőr és autómata. Tehát digit klíma, 4? légzsák, tempomat, állófűtés, e.ablakok elöl/hátul, közp.zár, riasztó, gyári napfénytető, BC, plüss belső......meg még mittomén..... Ja, és Y20DTH...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. Sajnos a használtautón már nincs fent a hirdetése, amit én tudok: 1999.10. havi,JUBILEUM, tökéletes állapot, elektromos ablak elől-hátul,4 légzsák, olajkályha, digit klíma, ABS, Szervó, 4 tárcsafék, feér színű, elektromos tetőablak, 2.0 DTi 16v moci, fedélzeti komputer, meg egyéb nyalánkság.. :unsure: Bővebben meg majd tényleg Tomi mondja meg, meg az árat is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 volt már? : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor csak 1 évet tévedtem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor csak 1 évet tévedtem :unsure: Elvileg, még annyit sem... :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor csak 1 évet tévedtem :wacko: 1 év ide v.oda........ :unsure: Egy ilyen gépnél...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts