Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Gratula minden szülinaposnak :unsure: Nem tudom melyik topikba írjam, mert minden Opelre vonatkozhat, de találtam egy tök jó orosz oldalt, egy csomó hasznos infóval: http://www.carsoft.ru/avtorepair/opel.html Ha már ismertétek bocsi, de nekem még új volt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Endyka: Ellenállásra és Navigációra Definiált Yeepchipes Karbantartó Android :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Támadásra Oktatott Mesterséges Ionizátor erőssége: 023 (nagy kaliber) meg sem lepődöm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Anti: Alkudozásra Nevelt Takarító Ionizátor :unsure: Sajna az Atommanó túl hosszú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Anti: Alkudozásra Nevelt Takarító Ionizátor :unsure: Sajna az Atommanó túl hosszú... De rövidebben írva: Atomano = Alapvető Tereptisztításra és Orgyilkosságra Megvalósított Antigravitációs Nukleáris Organizmus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapit Joeee és Márk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Dini köszi a cserét...műxik rendesen.... :unsure: Gepárd a tiéd meg lett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Márk ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Dini köszi a cserét...műxik rendesen.... :wacko: Gepárd a tiéd meg lett ? Volt meg 1 a 10 es csomagban ami hasonlo dolgokat csinal mint amit cseréltem neked ugyhogy UDI nak majd adok egy kis feladatot hátha meg tudja oldani :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot: Márk és Joee! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Kacsero : Kutatásra és Alkudozásra Csoportosított Elfogó Radioaktív Organizmus :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szulinapot Joee es Mark Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Jelfeldolgozásra Oktatott Halálos Nukleáris NYomkövetőgép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 De rövidebben írva: Atomano = Alapvető Tereptisztításra és Orgyilkosságra Megvalósított Antigravitációs Nukleáris Organizmus Szia az ennyem mulder:Magfizikára és Uszításra Létrehozott Digitális Erőszakos Robot Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Márk és Joee!! :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 JOhnny, ez nem az a bububu amit Te szeretsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Jaj anyám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Szevasztok.Először is én is szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT kivánni azoknak akinek ma van e nevezetes napjuk.megyek megnézem mit hoznak ki az én nevemből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Na ez nem semmi,igaz kétszerre kellett beírni mert túl hosszú a nevem. Tereptisztításra és Alkudozásra Rákényszerített Halálos Orbitális NYomkövetőgép Árokásóval Sarabolókaszával Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Na ez nem semmi,igaz kétszerre kellett beírni mert túl hosszú a nevem. Tereptisztításra és Alkudozásra Rákényszerített Halálos Orbitális NYomkövetőgép Árokásóval Sarabolókaszával Nemsemmi! :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Köszönöm szépen Mindannyiótoknak! :) És természetesen Boldog születésnapot kívánok én is Neked Joee! :o Boldog szülinapot Márk! ügye megmutatod a szülinapi ajándékod :unsure: Attól függ, hogy mire gondolsz? :wacko: ááá... rájöttem! Az ing érdekel, amit a Krisztitől kaptam! :lol: :lol: Persze, megmutatom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ááá... rájöttem! Az ing érdekel, amit a Krisztitől kaptam! :) :o Persze, megmutatom! :D :unsure: :wacko: :lol: Ez agyhalott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Ez agyhalott! :lol: Nem agyhalott, hanem ez a protokol szöveg ilyen esetben! :o Majd később te is megtudod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Gepárd a tiéd meg lett ? Igen megvan, tegnap átvettem a Titánban. Mondjuk most még 4 tölthető akkut keresek, remélem az is meglesz hamarosan. ááá... rájöttem! Az ing érdekel, amit a Krisztitől kaptam! :wacko: :lol: Persze, megmutatom! :lol: Metálfényű? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Kösznönöm mindenkinek a jókívánságokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts