Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Márk, te nem ismered Bazsit.Kb. olyan koponya eletronikailag, mint Udi.......... :wacko: S, nem szokott hüleségeket beszélni. :lol:Ha Te attól jobban alszol... vegyél komfort modult! :lol: :unsure: Bazsi pedig tévedhetetlen és mindent tud. (A leírást pedig akkor megtartom magamnak. Bár kérdem én, hogy 4.800Ft spórolás lehetősége meg ér-e egy próbát?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Most beszéltem Andrissal. Elmondta, hogy hogyan kell megcsinálni. Nem kell Neked sem a modul! De ha akarsz, vegyél nyugodtan! :) (az Andris féle verzióban - most mondta - ca. 150ft a kb db dióda, ami kell és kell hozzá még kb. 1 méter kábel.) Na, köszi, hogy megkérdezted, Agressor-t is... Ha otthon leszek, akkor megmondod hogyan kell csinálni,( vagy elküldöd pü-ben) :o és akkor királyság! :lol: Ha nem lehet, akkor jön a 2. verzió, hogy veszek modult! :wacko: De most ezen meg ne vitázzatok már!!! :unsure: Előfordulhat tényleg olyan is, hogy a Bazsi nem tud mindent... legalább ezzel ha beválik, mi is tunánk Neki újat mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 van egy ilyenem, ez hátha hasznos... igaz b vectrába készítette aki csinálta, de hátha ez is használható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Ha Te attól jobban alszol... vegyél komfort modult! :wacko: :unsure: Bazsi pedig tévedhetetlen és mindent tud. Nem kell hisztizni ifjú padovan, nekem a Veki gyárilag tudja ezt a funkciót.Így ha lezárom, akkor felhúzza az ablakot!! :lol: Bazsi pedig valóban mindenhez ért, ami árammal működik, lévén Ő autóvillamosság szerelő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 A Speed féle megoldás csak olyan riasztónál használható ami tud komfort zárást csinálni azaz lehet időzíteni pl. 12 - 30 másodpercre egy relés kimenetet, olyan riasztóhoz ami csak rövid impulzust tud kiadni ahhoz már ablakfelhúzó (komfort) modul is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Ha megis kell modul akkor itt olcso, en is ondolkodtam hogy kene nekem ilyen funkcio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Ha megis kell modul akkor itt olcso, en is ondolkodtam hogy kene nekem ilyen funkcio. Ondolkodttál? :unsure: A perverz! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Aztán micu lett belőle! :unsure: Na engem ez a veszély nem fenyeget. Rizsrakétát nem veszek. Van kivétel, de az meg egyelőre nem megfizethető. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Rizsrakétát nem veszek. Nyugtával a napot! :lol: Van kivétel, de az meg egyelőre nem megfizethető. :wacko: ..........csak el kell adni a kecót, oszt' kikőtözni vidékre! :) Aztán lehet mesekocsi! :lol: Amúgy az acconynak naon bejön a Veki, de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Nyugtával a napot! :unsure: de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :wacko:: Én nem vallom beee....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :unsure: Hááát,ha Kirk kapitányt akar játszani! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Hááát,ha Kirk kapitányt akar játszani! :unsure: Sz.pok altisztet! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Ondolkodttál? :wacko: A perverz! :lol: Ize :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Boldog szülinapot Speed. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Speed. :lol: Csatlakozom! :wacko: Na meg Mad Max cartársnak ish, aki már boldog direktszűrő tulajdonos! :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Csatlakozom! :wacko: ui: utóbbi cartárs minap valahova írt pár sort a fórumon, de nem jut eszembe. Szóval nem tűnt el. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Joee és Márk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Isten éltessen Márk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Márk! ügye megmutatod a szülinapi ajándékod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Joee is ma ünnepli: sok boldog szülinapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog Szülinapot Joe, és Márk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 http://vicclap.hu/kiborg/ MOTE = Merényletre Oktatott Takarító Egység KOMA = Kémkedésre Oktatott Mesterséges Android Gepard = Garázdaságra és Elemzésre Programozott Antigravitációs Radioaktív Dezintegrátor :unsure: Warwolf = Webes Aknatelepítésre és Rádiózavarásra WAP-trenírozott Organikus Lézerirányítású Félzombi Na de mindenki keresse meg a nevét, én jókat röhögtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 http://vicclap.hu/kiborg/ ... Na de mindenki keresse meg a nevét, én jókat röhögtem. Ez óriási :unsure: :wacko: --- Sebészetre és Támadásra Előállított Feljavított Adatgyűjtő Naszád Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÁRK!!! Hogy lehet szeptember 3.-án születni ? :wacko: Régen mindig utáltam a szülinapomat, általában az első tanítási nap volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts