mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Az erő velünk van ifj szkájvóker! :unsure: veled a centrifuga van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Inkább nincs magánál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Inkább nincs magánál... :wacko: Meg még nálam sem a Veki.De honlapra kész.Legalább a rendszám megvan már..........csak lehagyták a ZK.-t.Honap futhatok még egy kört érte..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Három cikk,ami miatt elgondolkozik az ember,hogy vajon jó országban él-e! :unsure: Körgyűrű magyar módra! Metró építés magyar módra! Autópálya magyar módra,olcsón és időben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Cartársak, kellene nekem, olyan modul, vagy nem tudom mi a pontos neve, ami, ha lezárom az autót, akkor felhúzza az ablakot! Ha valaki tudna ilyet, akkor ne tartsa magába... :unsure: THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Cartársak, kellene nekem, olyan modul, vagy nem tudom mi a pontos neve, ami, ha lezárom az autót, akkor felhúzza az ablakot! Ha valaki tudna ilyet, akkor ne tartsa magába... :lol: THX Komfort modul.Elvileg a tédnek tudnia kellene ezt a funkciót.Villanyászoknál lehet ilyen panelt kapni, talán 5e.ft max, és 2 ablakot vezérel.Bazsi meg beköti! :wacko: Sőt, sztem Ő tud is ilyet szerezni....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Cartársak, kellene nekem, olyan modul, vagy nem tudom mi a pontos neve, ami, ha lezárom az autót, akkor felhúzza az ablakot! Ha valaki tudna ilyet, akkor ne tartsa magába... :unsure: THX Kettő kellene. De a múltkor Andolék azt mondták megcsinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Komfort modul.Elvileg a tédnek tudnia kellene ezt a funkciót.Villanyászoknál lehet ilyen panelt kapni, talán 5e.ft max, és 2 ablakot vezérel.Bazsi meg beköti! :lol: Sőt, sztem Ő tud is ilyet szerezni....... :unsure: köcce... :lol: Elvileg az enyim olyat tud, hogy ha a kulcsot fordítom el, és hosszabban benne is hagyom, akkor felhúzza... Nekem az a része kellene, ami távirányítású lezáráskor húzza fel az ablakot! :o De lehet, hogy az a KOMFORT modul... Szóval, akkor pontosítanék,ahogy Gepárd is arta, kettő kellene, és ha valaki be is tudná ezt nekem szerezni az még tutibb lenne... sajnos idő hiányában én nem hiszem, hogy tudnák majd foglalkozni ezzel a jöv7végén, ha otthon leszek :wacko::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Még nem is írtam, hogy a szolnoki skoda-talin (5000 fok, piszkos mosdók) nagyon sokat emlegette mindenki a nefürgyéle-t. többször hallhattuk az eredetit is. a kőrösi szüreti naokon kinnt van a helyi opel is. lehet antarát venni ócsóért... :unsure: Meg lesz sevi Epica is. Álítólag nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nem kell hozzá modul! (ez parasztvakítás. Ezzel csak le akarják nyúlni a népet! Ha a kulcs elfordításra felhúzza az ablakot, akkor nem kell!) Agressor26 barátom megcsinálta az enyémet is anélkül! kellett hozzá 2 db dióda, 2 db kábel és felforrasztotta. anyagköltség kb. 300ft!!! És tökéletesen működött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nem kell hozzá modul! (ez parasztvakítás. Ezzel csak le akarják nyúlni a népet! Ha a kulcs elfordításra felhúzza az ablakot, akkor nem kell!) Agressor26 barátom megcsinálta az enyémet is anélkül! kellett hozzá 2 db ic, 2 db kábel és felforrasztotta. anyagköltség kb. 300ft!!! És tökéletesen működött! Na az tök jo de az enyémbe ez nem lenne ilyne gyszerű :unsure: éljen a CAN BUS Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nem kell hozzá modul! (ez parasztvakítás. Ezzel csak le akarják nyúlni a népet! Ha a kulcs elfordításra felhúzza az ablakot, akkor nem kell!) Agressor26 barátom megcsinálta az enyémet is anélkül! kellett hozzá 2 db ic, 2 db kábel és felforrasztotta. anyagköltség kb. 300ft!!! És tökéletesen működött! Amelyik ablakemelőben benne van a komfort fokozat, ahhoz valóban nem kell.De amelyikben nincs, ahhoz kell.Amúgy Bazsi nem hiszem, hogy olyan parasztvakító lenne.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Amelyik ablakemelőben benne van a komfort fokozat, ahhoz valóban nem kell.De amelyikben nincs, ahhoz kell.Amúgy Bazsi nem hiszem, hogy olyan parasztvakító lenne.......... :unsure: És ismereve Bazsit nem fog lenyúlni anyagilag sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 És ismereve Bazsit nem fog lenyúlni anyagilag sem... Néhány doboz féktisztító megteszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Néhány doboz féktisztító megteszi! :wacko: Néha már nekem ég a pofám,amikor nem akar elfogadni semmit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Néha már nekem ég a pofám,amikor nem akar elfogadni semmit! :unsure: Akkor mond azt. hogy ÉN küldtem! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Amúgy ganus nekem ez a Gepárd.........nagyon nézegeti a B Vekiket.Mondjuk én is így kezdtem...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Amúgy ganus nekem ez a Gepárd.........nagyon nézegeti a B Vekiket.Mondjuk én is így kezdtem...... :unsure: Aztán micu lett belőle! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Aztán micu lett belőle! :unsure: Mikorvoltazmáá.......... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Néha már nekem ég a pofám,amikor nem akar elfogadni semmit! :unsure: Ezzel én is így vagyok... :wacko: Amúgy, nekem Bazsi mondta, hogy kell bele az a modul... Mondtam Neki, azt a változatot, amit Speed említett a multkor az EB.-nél, de annyit mondott rá, hogy nálam ezt nem lehet, megcsinálni... :lol: Szóval, akkor még még mindíg keresem azt a MODULT... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Ezzel én is így vagyok... :unsure: Amúgy, nekem Bazsi mondta, hogy kell bele az a modul... Mondtam Neki, azt a változatot, amit Speed említett a multkor az EB.-nél, de annyit mondott rá, hogy nálam ezt nem lehet, megcsinálni... :wacko: Szóval, akkor még még mindíg keresem azt a MODULT... :lol: Csabi! Te nem tudod Berlina Zoli honnan szokott rendelni opel cuccokat? Kellene nekem egy konkrét cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Csabi! Te nem tudod Berlina Zoli honnan szokott rendelni opel cuccokat? Kellene nekem egy konkrét cucc. Hát... elég sok felől, de kérdezd meg Zolit... :wacko: de ha esetleg, megírod pü-ben mi az, meg tudom én is nézni 1-2 helyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Na az tök jo de az enyémbe ez nem lenne ilyne gyszerű :wacko: éljen a CAN BUSDe Neked ez tök fölösleges lenne... Ott van azaz opció a gépedben, hogy nyomvatartod a lezárógombot és felhúzza az ablakot, nem? Az nem elég? :lol: (sőt még le is húzza, ha akarod!) :lol: Amelyik ablakemelőben benne van a komfort fokozat, ahhoz valóban nem kell.De amelyikben nincs, ahhoz kell.Amúgy Bazsi nem hiszem, hogy olyan parasztvakító lenne.......... :unsure:Az enyémre is azt mondták, hogy kell bele egy ilyen modul, mert különben nem húzza fel magától. Pedig a kulcs elfordítva tartására felhúzta. (ugyanúgy mint ahogy felhúzza Kacseroé is). Nem azt mondom, hogy Bazsi le akar nyúlni, hanem azt, hogy nem ismeri azt a megoldást, amit Agressor26 az én autómon megcsinált. Ennyi. De ha akartok, vegyetek nyugodtan 5-6e Ft-ért modult! Nekem tök mindegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nem azt mondom, hogy Bazsi le akar nyúlni, hanem azt, hogy nem ismeri azt a megoldást, amit Agressor26 az én autómon megcsinált. Ennyi. Márk, te nem ismered Bazsit.Kb. olyan koponya eletronikailag, mint Udi.......... :unsure: S, nem szokott hüleségeket beszélni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Amúgy, nekem Bazsi mondta, hogy kell bele az a modul... Mondtam Neki, azt a változatot, amit Speed említett a multkor az EB.-nél, de annyit mondott rá, hogy nálam ezt nem lehet, megcsinálni... :unsure: Szóval, akkor még még mindíg keresem azt a MODULT... :wacko:Most beszéltem Andrissal. Elmondta, hogy hogyan kell megcsinálni. Nem kell Neked sem a modul! De ha akarsz, vegyél nyugodtan! :lol: (az Andris féle verzióban - most mondta - ca. 150ft a kb db dióda, ami kell és kell hozzá még kb. 1 méter kábel.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts