warwolf Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Itt Kalocsán is esik.De megmondom őszintén jobb ez a friss levegő,mint az a meleg.Tisztább lett a levegő,csökkent a pollentartalma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 az union belül magyarország egy különleges hely :unsure: jó az aláírásod! Vagyis szép! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Bocsi fiúk de leléptem,mert dolgom van.Jó éjszakát nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nemcsak itt van így. 73ban a 911est kellett átszabni (azt jelenti új motort tervezni bele) mert Kaliforniában (egyébként a legfontosabb piacon) szigorították a környezetvédelmi előírásokat. és mint mindannyian tudjuk: Kaliforniában is csak túristák autózhatnak Arizónában (szomszéd állam) forgalombahelyezett autóval. Csabi se mehet(ne) még postára se a magyar autójával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nevetni fogsz, de Kacsero is! :unsure: :wacko: :lol: Ezen még én is jót nevettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Csabi se mehet(ne) még postára se a magyar autójával. Na azért ez nem egészen így van... :lol: Ha, bizonyíthatóan, több mint fél éve kint van az autóm, akkor tényleg nem nagyon közlekedhetnék vele,állítólag, mert nem itt fizetem a biztosítást...de azt nem olyan egyszerű bizonyítani...:unsure: De azért elég sok NEM NÉMET, köztük magyar autó rohangál, csak itt ebben a városban! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nemcsak itt van így. 73ban a 911est kellett átszabni (azt jelenti új motort tervezni bele) mert Kaliforniában (egyébként a legfontosabb piacon) szigorították a környezetvédelmi előírásokat. és mint mindannyian tudjuk: Kaliforniában is csak túristák autózhatnak Arizónában (szomszéd állam) forgalombahelyezett autóval. Csabi se mehet(ne) még postára se a magyar autójával. Utólagos engedelmeddel megadtam a kontaktod ennek a hölgyeménynek Feltűnt az ótója, aztán megemlítettem neki, hogy egy ismim hasonló beállítotságú.Sztem kivi lesz majd a Voyage-ra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Utólagos engedelmeddel megadtam a kontaktod ennek a hölgyeménynek Ennek a hölgynek az én kontaktomat is megadhatod.... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 arra már én is kivi lennék depressziós leszek ha meglátom te jó ééég mennyi meló van vele (is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 arra már én is kivi lennék depressziós leszek ha meglátom te jó ééég mennyi meló van vele (is Akkor halgass egy kis zenét! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 az rengeteg látszattlan babrameló, soha senki nem fogja látni se észrevenni, csak én tudom hogy az ÚGY van rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 jó az aláírásod! Vagyis szép! :wacko:Az ott nyilván az én fotóm... :unsure: Itt a hozzászólás a fotóval! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Az ott nyilván az én fotóm... :unsure: Itt a hozzászólás a fotóval! :wacko: Olvastam Márk. :lol: Meg gyanítottam már egy ideje. :lol: Én nem tudom, hogy bírnám ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Estére lesz kész az átírás.Én meg éppen délutános vagyok.Nem tudom, a Veki mikorra lesz kész........vannak homályos kérdések még.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Vazze J0hnny! Kifeküdtünk tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Vazze J0hnny! Kifeküdtünk tőle. Maragyámá!Centrifuga van a hóna alatt e! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Minggggyááá lejááár... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Minggggyááá lejááár... :unsure: Mennyééé visszaaa!Kurv@nyád! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mennyééé visszaaa!Kurv@nyád! :unsure: Vazze JOhnny... miket nem talál-lol.... :wacko: :lol: " a fejére borított 1 papírkosarat..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Kicsit hozzászóltam ehhez a cikkhez........ A legszebb a kék endúrós hozzászólása: Amíg Ő fizeti a benzint..........hát a f@szomat azt........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Szépidőnkvan...... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ma reggel a Veki digit behalt... Lehet, hogy hamarosan "feltámad"! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Lehet, hogy hamarosan "feltámad"! :wacko: Az erő velünk van ifj szkájvóker! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts