Speed Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Most ezen mit kellene vitázni? :unsure: :wacko: úgy látom, kicsit harapsz mostanában Johnny-ra! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Most ezen mit kellene vitázni? :wacko: Ezt úgy szokták mondani,nem kell szó szerint venni... :unsure: Én csak arra akartam utalni,hogy szerintem japánban sokkal előrébb járnak ebben és simán sorozatgyártásba lehetne küldni az FCX-et,csak ugye az kőolaj miatt ezt nem lehet. Az európai gyártók is erölködnek,ezzel azzal,de szerintem a honda cucca szinte gyárátsérett. Más: Ma voltunk a Badár&Szőke félóráján!Nem volt rossz,de a legjobb az volt,hogy mentünk le lifttel a kocsihoz és megállt a lift! Na kik szálltak be? :lol: Ez a két állat! :lol: Teló elő,fénykép,na egyből kaptam a Badártól! :) Piszok jó fejek élőben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Amúgy elkészült a kocsim. Remélem holnap reggel sikerül időben elindulnom (mondjuk ez meg a vizsgáztatókon múlik). Én meg csak leadtam tegnap.Elvileg mára kész.A srác aki felvette a gépet megkérdezte, hogy ugye enyém volt az a fehér Astra, ami olyan faxán meg volt csinálva.......meg még összefutottam pár ismivel.Amit kaptam árajánlatot a javításra, egész jó, de mondtam, hogy ugye azért tudunk majd belőle köszörülni.Megemlítettem a klubbot, bár ugye a tagságim lejárt már, ill. Univeres pólóban mentem be! :unsure: Biztos ami biztos! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 :lol: úgy látom, kicsit harapsz mostanában Johnny-ra! :o :lol: Ez egyáltalán nem J0hnnynak szólt, ha más írta volna akkor is ezt válaszolom. És nem is volt a hsz harapós hangvételű. :) A témához visszatérve: a BMW-ről most láttam nemrég egy filmet amelyben a hidrogénhajtás volt a téma. Másik márkáról pedig még nem láttam eddig hasonló témájú dokut. Amúgy a japánokról simán el tudom képzelni, hogy hamarabb dobnak piacra egy használható hidrogénmeghajtású kocsit, mint mások. Ma voltunk a Badár&Szőke félóráján!Nem volt rossz,de a legjobb az volt,hogy mentünk le lifttel a kocsihoz és megállt a lift! Na kik szálltak be? :unsure: Ez a két állat! :wacko: Ilyen is csak veled fordulhat elő!! Képeket!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Szolnokon voltatok, nekem meg nem szóltok? Öri hari, nem szólok hozzád egy hétig! :unsure: (:o) Mellesleg reszkess Rulezke, mert ha nem vigyázol, utólérlek (a hozzászólások számában)! Csak azért érsz utol, mert engedem! :wacko: :lol: Nem mindennap érek rá fórumozni, sajnos.... :lol: Szolnokra visszatérve, basssszus, csak most néztem meg a térképen, Túrkeve közel lett volna! :) Tegnap bemondta a rájdió, hogy ott volt a legmelegebb az egész országban aznap, valami 39 fok. Ja és egy egész rekesz sört nyertünk, Kozelt, eszembe jutottál! Főleg, hogy a csapatból senki se szerette a sört, igy elosztogattuk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Ó, affene, pedig azt még szeretem is! :wacko: Tegnap Keviben volt a legmelegebb? Akkor idén nyáron ez már a negyedik. Hires város Túrkeve, sűrűn emlegeti a TV! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Húúú, de kihalt a fórum... :wacko: Srácok, rendelt valaki oldal indexet, NEM opel ótóra? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Tomi! THX a levelet, megérkezett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 No sikerült hazaérni! Jó kis hétvége volt,sok új storyval! :unsure: Képeket már tolom felfelé,a storykat meg majd elmesélem egycö! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 No sikerült hazaérni! Jó kis hétvége volt,sok új storyval! :wacko: Képeket már tolom felfelé,a storykat meg majd elmesélem egycö! :lol: :unsure: Vagy majd csinálsz 1 BLOG-ot, és ha nagyon ráérsz, akkor leírod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Én meg ma jót kocsikáztam a Vekivel.Elugrottunk Dinihez Hartára, mert volt egy kis restanciám, amit rendezni kellett. Nagyon tetszik ez a gép, és a menetdinamikája is kielégítő a súlyához mérten.Csak annyi az Astrához képest, hogy 90km/h-nál nem 4.be, hanem 3.ba kellett vissza váltani, hogy elkezdjen dolgozni a motor.Sebességérzet még 140km/h-nál is 0 volt. :wacko: Holnap megy Valkai mesterékhez, hogy a maradék javítások elvégeződjenek rajta, és műszakilag teljes értékű autóvá lépjen elő. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 No sikerült hazaérni! Jó kis hétvége volt,sok új storyval! :unsure: Képeket már tolom felfelé,a storykat meg majd elmesélem egycö! :wacko: Johnny! Ha azért nem írsz most, mert túl sok minden történt, akkor ne a teljes sztorikat írd le, hanem hogy mire emlékszel. Rögtön rövidebb lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Johnny! Ha azért nem írsz most, mert túl sok minden történt, akkor ne a teljes sztorikat írd le, hanem hogy mire emlékszel. Rögtön rövidebb lesz! :lol: Te csak ne szójjá be! :unsure: Haragszom rád!Nem gyütté! Pedig keresztanyánk várt minket jó kis HP-val!Aj de faca szilva vót az! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Majd elfelejtettem.Haza felé az Ágasegyházi leágazás után Ágasegyháza felé asszem egy pug206 esett le az útról, aztán fejre állt.Egy idős úr volt a pilóta, aki ott toporgott az autója mellett, miközben a rendőr meg írkálta a dolgokat. Sztem túlvállalta magát..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Hamarosan felrakok en is par kepet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Udi! Jól láttuk szombaton, hogy Kunhegyes felé jártál? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Udi! Jól láttuk szombaton, hogy Kunhegyes felé jártál? :unsure: Igen!Volt arra a cartárs,kár hogy nem telefonált,hogy arra jár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali,ha esetleg raknátok fel az abádszalóki képekből,akkor légyszi szóljatok mert sikerült lemaradnom,hála drágalátos asszonykámnak meg anyukájának.Köszike.Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali,ha esetleg raknátok fel az abádszalóki képekből,akkor légyszi szóljatok mert sikerült lemaradnom,hála drágalátos asszonykámnak meg anyukájának.Köszike.Csákány! Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali,ha esetleg raknátok fel az abádszalóki képekből,akkor légyszi szóljatok mert sikerült lemaradnom,hála drágalátos asszonykámnak meg anyukájának.Köszike.Csákány! Meg ha beleolvasol a BLITZ-es topikba, ott is vannak fent linkek a képekről :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Csabi! Szüikségem lenne majd egy számlaszámra, mert amit írtam,az akkor kell. Dini majd intézi a netes részét, én meg megyek befizetni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Csabi! Szüikségem lenne majd egy számlaszámra, mert amit írtam,az akkor kell. Dini majd intézi a netes részét, én meg megyek befizetni. :unsure: Oké, ment pü... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Köszi a segítséget,megnéztem a képeket remek lehetett a buli a képek láttán.További szép napot.Szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Csabi ott a levél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Csabi ott a levél Persze, de ha visszább olvasol 1 oldalt, ott írtam is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts