Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Szívesen.Amúgy elég sok kacat van nála...... :wacko: Csak az nincs ami nekem kellett volna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Legalább a műbrokikat is élveztétek? :wacko: Nem-nem, azt már elfelejtetted, hogy megkaptad?! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Csak az nincs ami nekem kellett volna :wacko: Corsa C-hez nincen cucca.Elég kurens dolgok azok.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nem-nem, azt már elfelejtetted, hogy megkaptad?! :unsure: itt valami árulás van a dologban, mert nekem csak a guminőket adtátok ide. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Corsa C-hez nincen cucca.Elég kurens dolgok azok.... :unsure: Tudom, de azért mégiscsakjólennenéhavalami.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 itt valami árulás van a dologban, mert nekem csak a guminőket adtátok ide. :lol: Akkor Ildinél kell keresni! Ki tudja, mi történik, míg te ilyen későn fórumozol? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor Ildinél kell keresni! Ki tudja, mi történik, míg te ilyen későn fórumozol? :unsure: :wacko: ej de perverz vagy Sanyi! nem tudod kit borotváltak meg az opeltalin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Tudom, de azért mégiscsakjólennenéhavalami.. :unsure: Kint is drága.Kevés van belőle bontva.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nem tudod kit borotváltak meg az opeltalin? :wacko: Ráadásul szőrös férfikezek... Fúúúúj! :unsure: Ki volt az az állat, aki ezt hagyta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor Ildinél kell keresni! Ki tudja, mi történik, míg te ilyen későn fórumozol? :) :o :wacko: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Kint is drága.Kevés van belőle bontva.......... Kint nem drága, csak nincs! :unsure: Amit törnek, azt viszik is ki innen az országból.... :wacko: Ami meg megmarad, az meg annyira törött, hogy bontani sem érdemes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Kint nem drága, csak nincs! :unsure: Amit törnek, azt viszik is ki innen az országból.... :wacko: Ami meg megmarad, az meg annyira törött, hogy bontani sem érdemes... Hát tudod te ezt.Mijé' koptatom a pof@m?.........izé.......a klaviatúrát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hát tudod te ezt.Mijé' koptatom a pof@m?.........izé.......a klaviatúrát? :unsure: HSZ növelés? :wacko: De azért is érdekes hogy otthon nem van bontóban... na mind1,majd lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 HSZ növelés? :unsure: De azért is érdekes hogy otthon nem van bontóban... na mind1,majd lesz :wacko: Mert itthon sem bontják, hanem TK-s kocsikba kerülnek be egyből a cuccok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Mert itthon sem bontják, hanem TK-s kocsikba kerülnek be egyből a cuccok... Kocsikból........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Inkább csak hangos volt..........de semmi komoly. Felénk akadt komoly is... :unsure: Van még párkép... http://kep.tar.hu/pjoc/20070820 autó teteje + eleje szép lett, le sem mertem fényképezni. :wacko: Holnap megyek a biztosítóhoz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Felénk akadt komoly is... :unsure: autó teteje + eleje szép lett, le sem mertem fényképezni. :lol: Holnap megyek a biztosítóhoz.... Baxa meg......... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Felénk akadt komoly is... :unsure: autó teteje + eleje szép lett, le sem mertem fényképezni. :lol: Holnap megyek a biztosítóhoz.... F@cc@ ... :lol: Nagy a kár az ótóban? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nagy a kár az ótóban? :unsure: Mi köze a kárának a kocsihoz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 F@cc@ ... :wacko: Nagy a kár az ótóban? :unsure: Ha melegvan akkor nagyobb, télen kisebb :lol: de félretéve a hüleséget voltam ma a "kihorpasztó mühelyben", ott valahogy visszahorpasszák ezeket a jégütötte krátereket festés meg gitt nélkül, megnézte a fickó azt mondta, hogy 40 körülből mevan az egész.... Nem tudom, a casco mit fizet majd rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Reméljük kijössz a biztosítóval, és nem lesz minuszos az esemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Na ujra itthon! 1300km 137km/h val (gps szerint) végig autópályán! 3 fő+ csomagok ugy hogy 1/3 ülés előre volt döntve vissza fele ugyan ez az álapot de meg 4 rekesz sör is volt bent! Teljes szakaszra az átlagfogyasztás 5,8L! Szerintem jól jöttem ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Hopppááá! most látom átmentem az 1000 hozászoláson :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Csabi CÍM kell, megvan a zöld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Csabi CÍM kell, megvan a zöld. Oké, THX, ment pü... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts