tomi023 Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mennyinél tartasz? :unsure: Astra min 300ekm Vectra min 200ekm sacc/kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 van egy jegyem a holnapi magyar-olaszra aki jönni akar jöhet. a 2130-as vonattal haza is lehet jönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 na ezt benéztem mer` 9-kor kezdödik... asszem odadadom mindkettöt a pestieknek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nehogy má oda add... én mennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Voltam ma Kiskaszánál, hogy vizualizálja meg a gépemet.Egyúttal megkértem, hogy halgasson bele a notortérbe is, hogy szerinte mi az a halk kopogás, amit hallok.Nem igazán nyugtatott meg, mert az én hidrotőkegyanús hangomat, vagyis a kopogást, a vez6érlés felöl hallotta.Szóval most bennem van némileg a para, mert az autót használnám, a szerelőm meg nem ér rá tutira a 7n.Nem tudom, hogy mijarák legyen, mert én nem fexem neki, lévén sosem csináltam ilyet, más szerelőben meg nem igazán bízom meg....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nálunk nagyon dörgős idő volt, de szél és jég nem (szerencsére!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Tomi! :wacko: Sikerült megszerezned a Nemzetközi zöldkártyát? :unsure: Remélem tudod miről érdeklődök... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Srácok! Dini mikor jön haza? Me láttam elutazott. Csak má nem tom hol láttam. ja megtaláltam. kedd este. :unsure: akkor ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ... Csak má nem tom hol láttam. Hát itt a fórumon... :unsure: Srácok! Dini mikor jön haza? Me láttam elutazott. Elvileg mára mondta, hogy hazaér... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Készülj Csabi! Lesz egy szállítmány! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Láttam egy jó állapotú Manta kasztnit occsón E-Bay-en. Befér az új autódba Csabi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ha bele nem is, de utána kötve simán hazahúzza. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Láttam egy jó állapotú Manta kasztnit occsón E-Bay-en. Befér az új autódba Csabi? :unsure: Persze, minden befér, másnem, majd több részletben viszem haza, a FLEX csodákra képes... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Készülj Csabi! Lesz egy szállítmány! :wacko: :unsure: Rendben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ha kell még jegy az ibusz-nál valszeg kapható (ibusz.hu rajt van a jegyen) ez a kettő a szektor bal II-be szól jó szurkolást!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hol van az a Kiskasza? Nekem anno a ballószögi műhelyt dícsérték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Készülj Csabi! Lesz egy szállítmány! :wacko: Már megint az a sok guminő és műbroki? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Már megint az a sok guminő és műbroki? :unsure: nem is tudtam, hogy mi volt abban a csomagban ami neked jött, de most hogy elárultad, már tudom! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hol van az a Kiskasza? Nekem anno a ballószögi műhelyt dícsérték. Ő a bontósunk.A Csóka utcán van a telephelye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nem is tudtam, hogy mi volt abban a csomagban ami neked jött, de most hogy elárultad, már tudom! :wacko: Jah!Rávolt írva: Lacinak! Top Secret! Persze felbontottuk és szétkapkodtuk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ezt má elb.sztad Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ő a bontósunk.A Csóka utcán van a telephelye. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Köszönöm! Szívesen.Amúgy elég sok kacat van nála...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jah!Rávolt írva: Lacinak! Top Secret! Persze felbontottuk és szétkapkodtuk! :unsure: Így van! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Legalább a műbrokikat is élveztétek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts