Speed Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ha normális időközönként cserélve van - és gyári - akkor nem lehet majd 1 liter fogyasztás különbség! De ha nincs cserélve, amikor kell / vagy nagyon leretkesedik a használati körülmények miatt ill. nem gyári van benne... meglehet, hogy lesz többlet fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nem akar valaki egy jót bulizni este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 jah nem lenne rossz...még talán kedvem is lenne. este beszélünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 NA én most hirtelen felindulásból ugy döntöttem hogy nem holnap hanem ma indulok el passauba ugyhogy mindenkinek viharments jo Aug 20.át ! majd jelentkezem ha hazaértem( kedd este :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 jah nem lenne rossz...még talán kedvem is lenne. este beszélünk Hát sajna egész nap társaság után kutattam, de senki nem akart jönni bulizni, így leszerveztem egy 2 napos pecázást a haverokkal. Mindjárt indulunk. Sebaj, majd legközelebb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Részemről "vidéken" vagyunk, szal mi is tuti kihagyjuk.Amúgy tegnap Vectráztam.Van vele egy kis pittyputty, de ahogy Udi cartárs, a nagy varázsló mondaná:Megoldjuk.Kisit sokat evett az elmúlt 100km alatt......... Viszont Valkaiék nem tudták bevállalni a kövi 7re a vezérlés cserét, így nekem Abádszalók most kimarad.Sztem helyette majd újra Kiskőrös lesz az uticél. Így is kisit vesszőfutás minden egyes megtett km, a vezérlés cseréje nélkül......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Vácsá nicket: VectraWolf-ra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat. :unsure: Paja Gratulálok és Sok sikert kivánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nem akar valaki egy jót bulizni este? Nekem is lett volna kedvem, de sajnos megint kint vok németben... :wacko: Elég jól teljesített a Corsa az úton :) Délután 1-kor indultam el kecsóról, és 19.55-re értem ide... :unsure: Közben 1X álltam meg kávézni, és 1X tankolni... így ha jól számolom az utat, akkor 6 és fél óra...nagyon nem rossz... :lol: Jah, a régivel, 7és fél óra volt ugyanez az út... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 én még életembe nem vezettem egy nap ennyit... ma megint olyan rohadt meleg volt, hogy nem láttam az izzadástól... szar szitu mikor csíp az izzadtság letörölni meg nem lehet olajostrutyis kézzel kéne egy asszisztens ilyenkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 én még életembe nem vezettem egy nap ennyit... ma megint olyan rohadt meleg volt, hogy nem láttam az izzadástól... szar szitu mikor csíp az izzadtság letörölni meg nem lehet olajostrutyis kézzel kéne egy asszisztens ilyenkor Zoli! Ezt láttad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 elég ritkán nézek a carstylingra bonyi az oldaluk, sok bitet tölt le, meg tele van flashgenyaszarsággal úgytudtam visszakerült az eredeti gazdájához, ki is, na: a hát nem jut eszmbe hát nemtom hogy íratta át... biztos visszarakta az eredeti motort Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Elég jól teljesített a Corsa az úton :o Délután 1-kor indultam el kecsóról, és 19.55-re értem ide... :unsure: Közben 1X álltam meg kávézni, és 1X tankolni... így ha jól számolom az utat, akkor 6 és fél óra...nagyon nem rossz... :lol: Jah, a régivel, 7és fél óra volt ugyanez az út... :lol: Csak nem 1.0, hanem GSI... :) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Johnny! látunk tegnap a körűtról kanyarodtál a szalagházak felé tegnap fél hétkor, mi meg mentünk jobbra az ósán felé. két skodával voltunk, szolnokról jöttünk a nemzetközi skodataliról. a peti dudált is neked. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Vácsá nicket: VectraWolf-ra! :wacko: Jó ez így ahogy van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Uraim! Ehhez az Astrához nem kaptam semmi leírást, megtudnátok mondani, hogy a G Astra Caravan keréknyomása mennyi is? Mint ideális. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Uraim! Ehhez az Astrához nem kaptam semmi leírást, megtudnátok mondani, hogy a G Astra Caravan keréknyomása mennyi is? Mint ideális. Köszönöm! Ha jól tévedek, akkor a tankbetöltőnyílás ajtaján belül fel vannak tüntetve terheléstől függően a keréknyomások.Amúgy ha nem akarod túlbonyolítani, akkor 2.0........sztem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Szevasztok,én is 2.0 tudok,mármint a keréknyomást illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Izé... nem is figyeltem belül a tanksapkánál. Majd megnézem. Köszönöm! 2.0-án volt, de nekem laposnak tűnt, és az ESSO kútnál (Izsáki út), felnyomtam 2.5-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 felnyomtam 2.5-re. Nem tesz jót a guminak, ha tartósan magasabb a nyomása.Furin kopik.Főleg a közepe+szétrázza a futóművet is. A lapos dolog pedig adódhat a gumi profiljából is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Uraim! Ehhez az Astrához nem kaptam semmi leírást, megtudnátok mondani, hogy a G Astra Caravan keréknyomása mennyi is? Mint ideális. Köszönöm! Szia Nekem is astra caravanom van a keréknyomás pontosan 175/70R 14-84 T töl 205/50 R 16-87 T IG elöl 2.2 bar 3személyig hátul 2.0 bar. Teljes terhelésnél elöl 2.3 bar hátul 3.2 bar üdv ha kell még valami irj meg mondom ha bene van a könyvbe Az olajat nézed mert szereti enni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Köszi a segítséget! Olajat nézegetem. :unsure: De mivel csak pár hete volt olajcsere, még minden oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Uraim! Ehhez az Astrához nem kaptam semmi leírást, megtudnátok mondani, hogy a G Astra Caravan keréknyomása mennyi is? Mint ideális. Köszönöm! ha a tied 1.2es akkor elöl 2.0 bar hátul 1.8 bar 3 személynél teljes tehernél elöl 2.0 bar hátul 3.1 bar szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Köszi a segítséget! Olajat nézegetem. :unsure: De mivel csak pár hete volt olajcsere, még minden oké. Az ECOtech motorok fogyasztják az olajat 1000km/0.6 l szoval figyelni kell mindig maxon legyen az olaj.drága a hidrotöke hozá Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 és a jó olajat meghálálja (ecotec felújítva :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts