Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Nekünk meg ma van a 10. évfordulónk... :o :) :lol: ... Nektek meg ehhez gratula! A hűtősökkel sikerült egyezkedni? Úgy döntöttem, hogy FELMONDOK A BANKNÁL! és meg is tettem!!! :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Gratula Paja! Még vagy 70-80 évet minimum nektek együtt! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 A hűtősökkel sikerült egyezkedni? Megtaláltuk, de sajna most nincs nekik. De adott tippet hol keressek....Köszi a telefonos segítséget... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pajáéknak gratulálok a 10. évfordulóhoz...sok boldogságot a továbbiakhoz: "Ha szeretünk, az egész embert szeretjük, amilyen, nem amilyennek akarom, hogy legyen." (Lev Tolsztoj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mit szivsz Speed, utos anyag lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Paja grat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mit szivsz Speed, utos anyag lehet :unsure: :wacko: :lol: :lol: Először eladom a QPm, aztán felmondok a munkahelyemen... :) Gondolod ennyire betéptem? :o Na jóóó... szóval az igazság az, hogy már másfél hónapja felmondtam. Még kerek 5 munkanapom van a cégnél. Szeptembertől új munkahelyem lesz --> onnan jön az autó is. De viszont ezen az autóhitel körül mizérián tényleg úgy felhúztam magam, hogy szerintem én többet nem ajánlom a saját / exbankom autóhitelét! Pedig dolgozó lány jók az árai... nagyon jó kondival dolgoznak... de olyan kib@..ott mód megbonyolítják... hogy ... és az én pofám ég Voszi előtt is... Na de ez van! Szóval HOLNAP ÚJRA FELMONDOK! Igaz, hogy ez már nem oszt nem szoroz... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Paja! Gratulálok én is Nektek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Mit szivsz Speed, utos anyag lehet :unsure: Speed-et. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Paja: Isten éltessen titeket sokáig!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Szóval HOLNAP ÚJRA FELMONDOK! Igaz, hogy ez már nem oszt nem szoroz... :wacko: :lol: Ma reggel ott mentél el mellettem, mikor álltál be a céges parkolóba.Éppen fotózták a Vectrám az eredetvizsgára...... AMúgy nemsemmi, hogy minden költséggel együtt 500ft híján 90e. egy ilyen autó átírása......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 ... AMúgy nemsemmi, hogy minden költséggel együtt 500ft híján 90e. egy ilyen autó átírása......... :unsure: Valamiből el kell tartani azt a sok léhűtő hivatalnokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Ma reggel ott mentél el mellettem, mikor álltál be a céges parkolóba.Éppen fotózták a Vectrám az eredetvizsgára...... AMúgy nemsemmi, hogy minden költséggel együtt 500ft híján 90e. egy ilyen autó átírása......... :unsure: Áááááá nem mondod! De amikor kifelé jöttem... már nem voltál ott? Nem is vettelek észre! :lol: Ne haragudj! Pedig az autóra tisztán emlékszem! Még figyeltem is, hogy "ettől a köcsögtől alig férek el" mert ott guggolt mellette a fickó pont a legszűkebb résznél! :wacko: És tényleg állt egy fazon a teherautó mellett is a másik oldalon... de... őt nem figyeltem. Szóval az voltál Te! :) Bacsker-pacsker... :lol: Ne haragudj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Na fórumközelbe értem... :lol: Köszi mindenkinek a gratulációkat, és Voszinak is, hogy megkaptam az autót! :) Tegnap rendben hazaértünk, nem volt semmi gond... Igaz, Tomi kisebb nehézségek révén tudott a pályán utolérni... :unsure: :wacko: Egyenlőre nem mondok semmit az autóról, csak dióhéjban annyit, hogy : NAGYON-NAGYON... JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol::D PAJA! Gratula Nektek az évfordulóhoz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Gratulálok Pajáéknak! :unsure: Már 10 éves évforduló?? Dehát még olyan fiatalok vagytok!! Hány évesen házasodtatok??! :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Ne haragudj! No problem.Előforul az ilyesmi. Ma voltam GT-nél, fetette a kipuffot.Nagyon szépen muzsikál, olyan qltúráltan brümmög.Viszont üröm az örömben, hogy a kipufftorok el van repedve.Most keresem a megoldásokat a problemre...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Nekünk meg ma van a 10. évfordulónk... Gratula nektek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Gratulálok Pajáéknak! :unsure: Már 10 éves évforduló?? Dehát még olyan fiatalok vagytok!! Hány évesen házasodtatok??! :wacko: :lol: Én alig multam 24 , mikor ki mondtam a boldogító igent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Gratula nektek!!! Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Mindig is tudtam,hogy magyarhon legjobb dobosa Borlai Gergő,de hogy valaki ennyire agyament legyen: :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az ilyen "szarevő", "inkorrekt", "nő van a dologban" hozzászólásokat ki kérem magamnak/magunknak! Nem hiszem, hogy bárki jogot formálhatna ilyen kijelentésekhez, amikor nem is ismer minket és csak az egyik oldalát tudja a dolognak! Eme kijelentéseim miatt elnézést és bocsánatot kérek.Hirtelen felindulásból született,átgondolatlan volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Valamilyen autós topikban olvastam egyszer, hogy nem mindegy az autó fogyasztása szempontjából, hogy milyen levegőszűrő van benne. Amíg nem cseréltettem ki a hsználtan vette autómban az összes szűrőt, meg az olajat, addig 7.85liter volt a fogyasztásom klímával. Most 7.05l/100Km. Vajon ha a benzinszűrőt is kicseréltetem, sikeról méglejjebb faragni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 kizártnak tartom... nem lehet, hogy azért csökkent a fogyid, mert már jobban ismered az autót és óvatosabban jársz? Vagy már annyira durván retkesek voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 kizártnak tartom... nem lehet, hogy azért csökkent a fogyid, mert már jobban ismered az autót és óvatosabban jársz? Vagy már annyira durván retkesek voltak? Ugyanúgy vezetem, folyamat légkondival. Inkább a retkesség lehet a dologban, meg hogy valszeg a levegőszűrúje nem gyári volt, most meg az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az eltömődött légszürű többlet fogyasztást okoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts