Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Speed: Elado a kocsid ? :oValóban úgy tűnik, hogy eladó sorba kerül... de még nem hirdettem meg... azt viszont sejtem, hogy Te honnan tudod! ;) Ha jól vagyok értesülve akkor már komoly érdeklödő is van rá :unsure:Na viszont, hogy TE erről honnan tudsz... :wacko: ez valóban érdekelne! (mármint a vevőről) ;) :lol: Valóban van egy srác... feltételezem, hogy akitől Sziszi hallotta - aki jön és megnézni... és lehet, hogy érdekli is. ;) nekem valami céges 1.4es Fabiát vagy mit emlegetett Lurdyban....opc majd később :)REDIIII! FABIA??? :lol: Az H Astra! Hát nem Opel-esek vagyunk? :D Szóval úgy tűnik, hogy lesz egy céges Astra H-m szeptembertől. Saját autóm viszont most egy ideig nem. DE! De tervbe van véve, hogy ca. 1 év múlva veszek valami izmosabb paripát... A terv megvan, az álom elkészült... de most még a bilibe lóg a kezem... De... ha összejön örülni fogok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Húúú micsoda buli lesz...Gelko egy üveg Teqivel lóg, te jössz ezek szerint egy viszkivel...hát mi kellhet még...kaja, pia, csajok...zsugát hoz valaki??? :unsure: haha szeretnéd, ugye? filctollal be lesz jelölve mennyi mehet :lol: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Na viszont, hogy TE erről honnan tudsz... :unsure: ez valóban érdekelne! (mármint a vevőről) :lol: :wacko: Valóban van egy srác... feltételezem, hogy akitől Sziszi hallotta - aki jön és megnézni... és lehet, hogy érdekli is. :lol: Kicsi a világ....És mivel a calibrás srác(direktt nem írom a nevét)pont ilyet keres,és szerintem hülye lenne ha nem venné meg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kicsi a világ....És mivel a calibrás srác(direktt nem írom a nevét)pont ilyet keres,és szerintem hülye lenne ha nem venné meg......:unsure: Valóban ugyanarról az emberről beszélünk! :wacko: Köszi egyébként, hogy így gondolod! :lol: (és köszi, hogy nem írod le a nevét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 :unsure: Valóban ugyanarról az emberről beszélünk! :wacko: Köszi egyébként, hogy így gondolod! :lol: (és köszi, hogy nem írod le a nevét) Mennyi pénzt szeretnél kapni érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kacsero! Gratula az új verdához....akkor hétfőn már azzal tudsz menni németbe dolgozni. :unsure: Voszi! Vita ide vagy oda örülök, hogy sikerült időben elintézni dolgokat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 hű, tényleg felpörgött, alig győztem elolvasni. gratula Losinak és Csabinak az új gépeikhez!!!! én is gondolázok azon, hogy le kéne cserélni egy újabbra.... :unsure: Tomi023, miért adod el a szép fehér gépedet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mennyi pénzt szeretnél kapni érte? Annál egy kicsivel többet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Hozzátok Ti...nehogy már büdös pesti sört kelljen innotok... :unsure: :) :o Mi megiszunk bármit... :D De amúgy ilyet senki nem mondott, amit írtál... ;) :lol: Pedig igaz! Ahhoz a német csatosüveges sörhöz képest (aminek ízét emlékeimben, üvegét a szekrény tetején őrzök) igenis büdös a pesti sör, de még a soproni is! :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure: Linkeljük Gyurit? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ne fürdjél' le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Tényleg fejezzétek már be a civakodást!! :unsure: Csak a kedélyek megnyugtatása végett: Szóval, az előbb beszéltem Voszival, és indulok az autóért!!! Békesség és nyugalom! :lol: Ha visszaértetek, remélem tudod, hogy hol dolgozom! :lol: SKUBI! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Tisztára elfáradtam mire elolvastam ezt a pár oldalt :lol: Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Gratula minden cartársnak az új gépsashoz, aki a héten vásárolt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Érfogó csipesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Érfogó csipesz. Huuuu bazz ténleg :unsure: Lassan odaadom az enyémet már, mert leég a pofámról a bőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Azért annyira nem sürgős. Egyelőre még nincs itt a csukaszezon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Azért annyira nem sürgős. Egyelőre még nincs itt a csukaszezon. Csukaszezonig majdcsak lenyomok mar 1 ugyeletet :wacko: Ilyen melegben nem sok kedvem van bent rohadni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Esetleg gézvágó olló? Úgy hallottam, azzal a legjobb körmöt vágni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Esetleg gézvágó olló? Úgy hallottam, azzal a legjobb körmöt vágni. :wacko: Na ezt még sosem próbáltam :unsure: Sajna eléggé féltik ezeket mostanság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 ...elindul vele haza, úton hazafelé kap egy durrdefektet az M5-ön, elszáll, a többit had ne folytassam... A sors iróniája... most olvasom az Indexet... és mit látok? "Fejre állt egy Corsa az M1-esen 2007. augusztus 16., csütörtök 14:56 Ketten sérültek meg abban a kisautóban, mely felborult az M1-es győri szakaszán. Az Opel Corsát vezető nő éppen előzésbe kezdett, mikor észrevette, hogy őt is előzni kezdte a mögötte haladó autó. Egy hirtelen kormánymozdulattal akart visszatérni sávjába, ám ekkor az autó irányítása már kicsúszott kezei közül. A Corsa a szalagkorlátnak vágodott, arról visszapattant és felborult, majd a feje tetején állt meg. A gépkocsiban utazók közül ketten sérültek meg, az elsődleges információk szerint könnyebben. A műszaki mentés idején több kilométer hosszúságú autósor torlódott fel az autópálya Győr felé vezető oldalán" Távol álljon tőlem, hogy nevessek egy ilyenen... de ez most annyira egybe vágott, hogy... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 A srácok 5 perccel ezelött elindultak hazafél Morzsával... Rendben volt minden, nem volt semmi gond... :wacko: Volt csoki, meg borocska is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure: Azóta büdös a hal... Már aki ismeri ezt a viccet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Volt csoki, meg borocska is... :unsure: Nem mondod, hogy iszik oszt' még vezet ish??Húúú de seggbe rúgom! :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Azóta büdös a hal... Már aki ismeri ezt a viccet... Melyik is az a vicc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts