tomi023 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 márcskhogy énsem maradjak ki B) Ha az üzleti világban valaki visz egy bankgaranciát akkor az biztosítékot jelent az eladó vagy a partner felé. Ezt a vállalkozók tudják a legjobban. Persze lehetnek bakik de ez igen ritka és azok következménye büntetésvégrehajtás, vagy azonnali fejbelövés. Valószínű mi azért bízunk meg egymás SZAVÁBAN mert a KOMA keze messzire elér... Megaztán ha én hibázok és ezzel keresztbe teszek egy isminek, igyekszem jóvátenni... MOST ITT VOLT A LEHETŐSÉGED!!! ... nem éltél vele ez nem baj csak csúnya dolog. és hogyan akarod forgalmi nélkül elvinni a klímáshoz? mit mondanál egy kozúti ellenőrzéskor, miután át lett írva :) ...csináld, ez a te dolgod... és ez is Magyarország! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Felébredtrem, és kinéztem az ablakon.A Vectra tényleg itt áll az udvaron.Szóval akkor nem csak álmodtam, hogy vettem......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kovezzetek meg de en se adnam ki a kezembol amig nincs nallam a le, ebben a balkani putri orszagban mindent meg lehet tenni es az ember maximum az anyjaban bizhat de ez se igaz minden esetben ! Speed: Elado a kocsid ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Felébredtrem, és kinéztem az ablakon.A Vectra tényleg itt áll az udvaron.Szóval akkor nem csak álmodtam, hogy vettem......... :) ...és akkor még engem nézett hülyének a család, hogy miért ücsörgtem annyit a kocsiban csak úgy, amikor meglett B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 QP!NEM VESZEM MEG A K@Nt MERT PESTI VAGY!!!!! :omg: B) Tényleg megnézted hogy jó vagy sem????? Speed: Elado a kocsid ? :) Ha jól vagyok értesülve akkor már komoly érdeklödő is van rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Sokan vagyunk ezzel, hogy nem értjük... Itt sajnos nem csak a banki garancia nem ér semmit, hanem a bizalom sincs meg az ember iránt... Pedig úgy gondoltam, hogy ez klubbon belül nem jelenthet problémát. Mondjuk azt, hogy óvatos hozzállásuk. Feltételezném, hogy nem a személyednek szól. Előfordulhat, hogy a helyedben én sem kapnám meg a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ha jól vagyok értesülve akkor már komoly érdeklödő is van rá :) OPC lesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kovezzetek meg de en se adnam ki a kezembol amig nincs nallam a le, ebben a balkani putri orszagban mindent meg lehet tenni es az ember maximum az anyjaban bizhat de ez se igaz minden esetben ! Speed: Elado a kocsid ? :) ebben igazad van de itt nem vad idegen emberek között köttetik az üzlet, hanem az egész klub tud róla és itt a BECSÜLET és az adott SZÓ - legalábbis az én értékrendem szerint - sokat jelent. Mikor én segítettem klubtárson, akkor sem volt téma a mileszhanemadjavissza, mert tudtam, hogy a SZAVÁT adta. Persze vigyázni és figyelni kell de mindennek van határa így az óvatosságnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 kiváncsi vagyok arra hogyan fog megbizonyosodni a banki utalásról...no comment! :) igy 2007-ben már vannak olyna lehetőségek, hogy sms-ben kapsz infót a számlád állásáról/pénzmozgásokról, vannak webbankok......sőt ha elég jó ügyfél vagy akkor van egy személyes hozzádrendelt kapcsolattartó aki kedvesen fölhív és tájékoztat B) szóval nem látom olyan kivitelezhetetlennek ezt a banki átutalásról infót szerezni dolgot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 OPC lesz? :) nekem valami céges 1.4es Fabiát vagy mit emlegetett Lurdyban....opc majd később B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ebben igazad van de itt nem vad idegen emberek között köttetik az üzlet, hanem az egész klub tud róla és itt a BECSÜLET és az adott SZÓ - legalábbis az én értékrendem szerint - sokat jelent. Mikor én segítettem klubtárson, akkor sem volt téma a mileszhanemadjavissza, mert tudtam, hogy a SZAVÁT adta. Persze vigyázni és figyelni kell de mindennek van határa így az óvatosságnak is. Szerintem teged meg nem b@tak at :) Klub-tars az csak eppen egy hajszallal tobb mint a vadidegen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Szerintem teged meg nem b@tak at :) Klub-tars az csak eppen egy hajszallal tobb mint a vadidegen ! de b@sztak. De tudom kitől nem kell tartanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 igy 2007-ben már vannak olyna lehetőségek, hogy sms-ben kapsz infót a számlád állásáról/pénzmozgásokról, vannak webbankok......sőt ha elég jó ügyfél vagy akkor van egy személyes hozzádrendelt kapcsolattartó aki kedvesen fölhív és tájékoztat :omg: szóval nem látom olyan kivitelezhetetlennek ezt a banki átutalásról infót szerezni dolgot :o Redi! Ezzel, csak annyi a baj, hogy: Először : van 1 bank garancia papírom,(ezt mindenhol elfogadnak) ami igazolja, hogy igenis megvan a pénz, meg is fogja kapni amint bemutattam az átírásról szóló dokumentunokat, ami ha minden igaz 1-2 órán belül meg is lesz... :D Másodszor: Hiába van sms-szolgáltatás, az csak akkor műxik ha a számlán van már a pénz...jelen esetben, az utalás átfutási ideje, akár napokat is igénybe vehet, szal, ha a bankba csak hétfőn érkezik meg a pénz, akkor én már b@szhatom, mert hétfőn már németben kell lennem melózni... B) Harmadszor: hiába van 1 banki kapcsolattartó ember, és igenis megmondja, hogy utalja a bank a pénzt, ennyi erővel az Ő szava sem jelent több garanciát, mint a BANK GARANCIA, ami már megvan... :) De nem akarok ebből ekkora vitát... :) A lényeg, hogy ma átírattam az autót, a banknak bemutatom, és onnantól utalja a pénzt! Én (még mindíg) bízok Voszi Cartársban, és ha megkapja az infót, hogy megy a pénz, akkor ma délután/este átadja az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Klub-tars az csak eppen egy hajszallal tobb mint a vadidegen ! Ez azért nem így van... Klubbon belül, azért sokkal több infót megtudhatsz a Cartársról, és sokkal jobban lekövethető, főleg, ha nem az elmúlt 1-2 hétben lépett be... :) Mind1, ez itt nálunk VIDÉKEN műxik, nagyon sajnálom, hogy ez más helyeken nem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kovezzetek meg de en se adnam ki a kezembol amig nincs nallam a le, ebben a balkani putri orszagban mindent meg lehet tenni es az ember maximum az anyjaban bizhat de ez se igaz minden esetben ! majd hordok magamnál akkor követ, ha találkozunk... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Felébredtrem, és kinéztem az ablakon.A Vectra tényleg itt áll az udvaron.Szóval akkor nem csak álmodtam, hogy vettem......... :) :) Ezt mi is úgy láttuk tegnap este, hogy valóság volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 majd hordok magamnál akkor követ, ha találkozunk... :) B) Azt is Németországból hozod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Azt is Németországból hozod? :) símán... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Huh, nem semmi amennyit megint írtatok. :) Ezt a Pest-Vidék dolgot pedig úgy gondolom nem nagyon kellene feszegetni. Mindenkinek van ismerőse, barátja, rokona stb... itt is, ott is. Remélem hamarosan tisztázódik Csabiéknak a biznisze', és akkor mindenki happy' lesz. Más. Ha valakinek kell Metabond olaj, és hasonlók én elvileg a jövő héten járok a kereskedésben. Amennyiben van rendelés el tudom hozni, csak szóljatok. Még más: Ha valakinek kell klímatisztító akkor már tudok szerezni. Csomagolásban nem olyan, mint a Würth-ös, de hatásában ugyanaz. Az árak: Klímatisztító: bruttó 3830 Ft Adapter hozzá (műanyag cső, egyszer kell megvenni): bruttó 1200 Ft De pénteken viszek egy árlistát amiről több termék közül is lehet mazsolázni. Elvileg Liqui Moly irányban is lesz kapcsolat, a részletekről majd később beszámolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 majd hordok magamnál akkor követ, ha találkozunk... :) B) okes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 De pénteken viszek egy árlistát amiről több termék közül is lehet mazsolázni. Elvileg Liqui Moly irányban is lesz kapcsolat, a részletekről majd később beszámolok. Engem Liqui Moly irány érdekelne majd jobban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 igy 2007-ben már vannak olyna lehetőségek, hogy sms-ben kapsz infót a számlád állásáról/pénzmozgásokról, vannak webbankok......sőt ha elég jó ügyfél vagy akkor van egy személyes hozzádrendelt kapcsolattartó aki kedvesen fölhív és tájékoztat :) szóval nem látom olyan kivitelezhetetlennek ezt a banki átutalásról infót szerezni dolgot B) Redi! Saját számládról természetesen kapsz infókat...de X ember számlájáról történő utalásról, mozgásokról szerintem nem tudsz infót szerezni, én erre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Vasárnap intéztük az Astra hitel szakaszának a papír részét.Ismerős ismerőse volt a vevő.A hitelügyintéző pedig igentávoli ismerős.Hétfőn bevittem az Astrát, hogy a banktól érkező emberke állapotfelmérni tudja.Ott, helyben lezártam, és haza gyalogoltam.Meg sem fordult a fejemben, hogy átszabnak.Kedden szólt a srác, hogy elfogadta a bank a hitelkérelmet, vigyem be a törzskönyvet, il.l a pótkulcsot.Szó nélkül megtettem.Az autó átvételéről újra csak nem kaptam papírt.Még sem gyanakodom.Ma délután elvitték a gépet.A srác szólt, hogy holnap mehetek a papírokért, a pénzért pedig utalástól függően pénteken, v. pedig hétfőn. Minden happy, pedig nagyon bizalmatlan típus vagyok. Ha Kacseró elég tet ű lenne, most símán feljelenthetné Voszit, amiért jogtalanul birtokolja a Corsát.Mondhatná azt is a rendőröknek, hogy a másolt kulccsal visszalopta az autót.Pedig ez egyáltalán nem lenne jó dolog sztem....... Nem értem, hogy miért nem kaphatta meg Kacseró már az autót, ha egyszer a bank visszaigazolta a hitelkérelem elfogadását.... Ez nagyon inkorekt magatartás.Más jelzőt nem használnék........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Javaslom az adás-vételi szerződés átolvasását, különösen a "váteler készpénzben történő kifizetése" részre :) az autó átírva, az adásvételi hiteles, kié is az autó? kinél is van az autó és ha Kacserő tényleg tet ű lenne nem adta volna le a bankos papírt az okmányirodába, akkor viszont Voszi barát nagy bajban lenne... mert jogilag se autó, se pénz. Valóban van itt egy kis joghézag vagy kiskapu, de ezt a BIZALOMMAL lehetne áthidalni mint Wolfi esete is igazolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 egyébként de ezt csak zárójelben jegyzem meg Kacseronak ma odaadtam a Vectra-t hogy ne boruljon fel teljesen a programja és a kisfiával is tudjon találkozni mielőtt kimegy dolgozni. Majd holnap visszahozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts