coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Khm......noshátigen.Megnézem, hogy esetleg egyezik-e a légszűrőház, ha nem ,akkor erről most lemaradok. Ok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Szóval mindig az első gondolat jó nálam, mert ilyet akartam az Astra helyett........... :) :) Használd egészséggel a gépsast!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Használd egészséggel a gépsast!! :) Thx! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Használd egészséggel a gépsast!! :) Ha esetleg meggondolja magát akkor én az Astráért elcserélem. B) Összességében jól néz ki a gép, szerintem is jó vétel volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Ha esetleg meggondolja magát akkor én az Astráért elcserélem. :omg: Összességében jól néz ki a gép, szerintem is jó vétel volt. Elszaladtam tankolni, meg vettem cigit.Belecsöpögött 47L! :o Kisit szomjas volt a gép! B) Amúgymegnemadom........ :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Losi! Gratula az új verdához...tudom családi autó lesz...szólj ha valamiben tudok segíteni. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Losi! Gratula az új verdához...tudom családi autó lesz...szólj ha valamiben tudok segíteni. :) :) Sztem a gyári CDR500 uninstall, ill. majd egy riogató beszer. mert a jelenlegi nem oly csúcs......... B) Mondhatni...... Ebként 1 már biztos.Nem kell porrá pörgetni ahhoz, hogy haladjon.Olyat tol már 2000től, hogy nagyon.Tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Képek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Képek? :) Dógozok wazzzee! :) B) Meg szeretném lemosni, és kitakarítani, aztán utána fotózás! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Az úgy nem jó! Ha makulátlanul mutatod be, akkor mivel fogunk éveken át piszkálni? :) Legalább valami Toyota, vagy más dísztárcsát rakjál már rá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Az úgy nem jó! Ha makulátlanul mutatod be, akkor mivel fogunk éveken át piszkálni? :) Legalább valami Toyota, vagy más dísztárcsát rakjál már rá! B) Ez nem kocsi, ez Opel ámm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Hát, akkor itt is: Gratula az autóhoz... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Ma voltunk Tomival, nagy... pesten... Kicsit el vok keseredve, mert a GSi, még mindíg nincs nálam... Minden sínen van, bank ügyileg, elbírálták a hitelt, a bank ki is adta a banki igazolást, hogy utalja a pénzt, amint átirattam az autót a nevemre,és ezt bemutatom a banknak! De sajnos a Kedves Klubtárs, nem bízik meg,sem bennem, sem a banki garanciában, és addig nem kapom meg az autót, amíg nem bizonyosodik meg arról, hogy a bank utalja a lét... B) Na erre nem tudok mit mondani... vagyis inkább nem akarok... :) Szóval, most van forgalmim, meg ilyen egyéb papirom, hogy van autóm, de fizikailag, mégsincs... :) Remélem hamar lezajlódik mindez, és mihamarabb megkapom a GSi-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nem gondoltam volna,hogy "valaki" ilyen szarevő! :) Pedig nagyon sürgős volt,mert "csak foglalja a helyet"! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Az a legfurcsább az egészben, hogy mindez ugye, "klubbon" belül van, nem egy vadidegen vevő veszi meg a kocsit... De azt tudom, hogy még 1X nem üzletelek pesti emberrel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Van valami olyan érzésem,hogy nő keze van ebben a dologban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Van valami olyan érzésem,hogy nő keze van ebben a dologban... :) B) Eltaláltad...jó a megérzésed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 :) Eltaláltad...jó a megérzésed... Mindig a nők! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Ma voltunk Tomival, nagy... pesten... Kicsit el vok keseredve, mert a GSi, még mindíg nincs nálam... Minden sínen van, bank ügyileg, elbírálták a hitelt, a bank ki is adta a banki igazolást, hogy utalja a pénzt, amint átirattam az autót a nevemre,és ezt bemutatom a banknak! De sajnos a Kedves Klubtárs, nem bízik meg,sem bennem, sem a banki garanciában, és addig nem kapom meg az autót, amíg nem bizonyosodik meg arról, hogy a bank utalja a lét... :) Na erre nem tudok mit mondani... vagyis inkább nem akarok... :) Szóval, most van forgalmim, meg ilyen egyéb papirom, hogy van autóm, de fizikailag, mégsincs... :D Remélem hamar lezajlódik mindez, és mihamarabb megkapom a GSi-t... Ha én is így álltam volna a dolgokhoz, a mai napig nem adtam volna el az Astrát.Nekem elég volt az, hogy a srác aki megvette, megkapta a hitelt.Egy telefon volt, és én otthagytam az autót, mert tudom, hogy innentől kezdve napok kérdése, és a pénzemnél vagyok. Nem értem én ezt a fajta bizalmatlanságot.Klubbon belül mindenki ismer mindenkit.Miért ne bíznék meg a másikban? :o :omg: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Ha én is így álltam volna a dolgokhoz, a mai napig nem adtam volna el az Astrát.Nekem elég volt az, hogy a srác aki megvette, megkapta a hitelt.Egy telefon volt, és én otthagytam az autót, mert tudom, hogy innentől kezdve napok kérdése, és a pénzemnél vagyok. Nem értem én ezt a fajta bizalmatlanságot.Klubbon belül mindenki ismer mindenkit.Miért ne bíznék meg a másikban? :) B) :) ÓÓÓÓÓÓÓ istenem! Én ezt nem értem! A banki garancia külföldön mindennél többet ér :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Az a legfurcsább az egészben, hogy mindez ugye, "klubbon" belül van, nem egy vadidegen vevő veszi meg a kocsit... De azt tudom, hogy még 1X nem üzletelek pesti emberrel... :omg: Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :) QP!NEM VESZEM MEG A K@Nt MERT PESTI VAGY!!!!! :D :omg: Amúgy tényleg Voszi is lehetne kisit rugalmasabb...... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :) Már vártam a reakciókat... :omg: :o Szóval, ha úgy nézem, akkor nem "szó" szerint értem,meggondolom majd a dolgot! ;) De az biztos, hogy sajnos a pesti emberek sokkal bizalmatlanabbak a másik emberrel szemben,, mint mi itt lent VIDÉKEN! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ÓÓÓÓÓÓÓ istenem! Én ezt nem értem! A banki garancia külföldön mindennél többet ér :) Sokan vagyunk ezzel, hogy nem értjük... Itt sajnos nem csak a banki garancia nem ér semmit, hanem a bizalom sincs meg az ember iránt... Pedig úgy gondoltam, hogy ez klubbon belül nem jelenthet problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Igazából én sem értem a Voszi cartárs hozzáállását, nem ilyennek ismertem meg....kiváncsi vagyok arra hogyan fog megbizonyosodni a banki utalásról...no comment! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts