J0hnny Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 :) Amúgy én is megnéztem a vekit.Asszem alkudoznom kell majd kisit, mert jelen állapotában a 650e. nem fedi a valóságot..... Az 550-570e. inkább....... :) Óóó igen,lesz végre mit szerelni megint! :o B) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Óóó igen,lesz végre mit szerelni megint! :D :) :o B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ebként amíg GT-ék szerkesztették a kipuffom, beültem egy sedan A Omiba, ami ott várt arra, hogy befoltozzák az alját. Banyek látszólag nagy autó, mégis a beltere nem volt nagyobb, mint az Astráé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 B) Amúgy én is megnéztem a vekit.Asszem alkudoznom kell majd kisit, mert jelen állapotában a 650e. nem fedi a valóságot..... Az 550-570e. inkább....... :) Van sok sok ilyen veki hasznaltautón ott szemezgettél már vagy azok nem jönne szóba? Egyébként nekünk nincs valami beépített emberünk aki autóbehozatallal tisztában van hogy mi mennyi az annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Van sok sok ilyen veki hasznaltautón ott szemezgettél már vagy azok nem jönne szóba? Egyébként nekünk nincs valami beépített emberünk aki autóbehozatallal tisztában van hogy mi mennyi az annyi? Mi lenne a behozni kívánt gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Mi lenne a behozni kívánt gép? Még igazaból nem tudom! példaul VOLVO S60 meg késöbbiekben egy veterán járgány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 nem hívtak vissza. Nembaj akkor kuplungozunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 A fene a böndőjüket, elkajálták a Veki árát... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 nem hívtak vissza. Nembaj akkor kuplungozunk :) De ez már legalább jó jel.Hátha beindul a bolt.Nálam is a 7vége óta legalább 6-7 ember jelentkezett, hogy akkor eladó-e....... kérdeztem is, hogy TI eddig hol voltatok embörök....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nincs valakinek egy Acer N35 höz eladó ceruzaja mert apué eltört és ebyrol kicsit sok idő még ideér:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Csütörtökön nézem meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nincs valakinek egy Acer N35 höz eladó ceruzaja mert apué eltört és ebyrol kicsit sok idő még ideér:) Beszélj Sziszivel hátha összefog veled és vegyete egy 3db-os csomagot! :) Neki is hiánycikk, de 3db-ot nem akart megvenni ha jóltudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Csütörtökön nézem meg.... Szép a színe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nem csak a színe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Egész korrektnek tűnik, kalappal hozzá! Jó lenne összejönne a Caravan, amit akartál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Csütörtökön nézem meg.... Jó vételnek látszik....de majd élőben fog kiderülni. B) http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab...;userID=8166809 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nem csak a színe. B) Azért írtam , mert az enyémet is erre a színre fújták annó 11 éve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Csütörtökön nézem meg.... Szép járgány, sok szerencsét hozzá B) Hivatalosan egyébként létezett GSi-ből Caravan kivitel, vagy csak a gazdája nevezte el annak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nincs valakinek egy Acer N35 höz eladó ceruzaja mert apué eltört és ebyrol kicsit sok idő még ideér:) Mar csak a harmadikat kene elpasszolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Szép járgány, sok szerencsét hozzá :) Hivatalosan egyébként létezett GSi-ből Caravan kivitel, vagy csak a gazdája nevezte el annak? B) Nekem is az van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 ................ Csütörtökön nézem meg.... Hol van helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Hol van helyileg? Pesti lett volna srác, nagyon rendes, intelligens emberke, és nagyon készséges is volt. Én viszont mikor indultam az Astra papírjait intézni, visszafelé belebotlottam egy B Vectra Caravanba, amit körbenéztem, és viszonylag rövid, kb. 10 perces gondolkodás után megvettem. Amit tudni kell róla, hogy import, 97.06. havi, X20XEV, padlizsánlila, digit klíma, 2 légzsák, szervó, ABS, ASR,BC, 2 elektromos ablak, meg a szokásos sallangok.Az autó törve nem volt, a hátsó ajtót festették v.mikor, de nem volt vészes.Apró csacska javítások lesznek majd vele, meg hát a szokásos vez.szíj és tsai.De összeségében figyelembe véve a B Vekik jelenlegi piaci árait, jó vételt csináltam, hiszen 900e.-ért megvettem. Szóval mindig az első gondolat jó nálam, mert ilyet akartam az Astra helyett........... B) :) Aki akar, kiröhöghet a határozatlanságomért, nem fogom a szemére vetni........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Miért röhögnénk ki? Ezt pl. elég határozottan vetted meg. :) Gratula, sok kellemes kilómétert együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Gratulálok...Képeket :) Akkor mi legyen a szürövel????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Gratulálok...Képeket :) Akkor mi legyen a szürövel????? Khm......noshátigen.Megnézem, hogy esetleg egyezik-e a légszűrőház, ha nem ,akkor erről most lemaradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts