Kacsero Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 addig járok majd a gsivel B) Tetszene mi? Csikánó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 akkor most add el az enyém :) addig járok majd a gsivel :omg: Be kellene tenned oda, ahol az Astra állt, és max. 2 héten belül eladódna...... Sztem. :) Ugyanis jelenleg a B Vekit úgy viszik, mint a cukrot.....Az Astrák meg rendre beragadnak.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Akkor minden OK! :) Szia Sanyi ! feladtad már a filmeket?? már nagyon várom. köszi zoli és mivel tartozom majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Tetszene mi? Csikánó... :) Szia Kacsero várod már az újgépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Szia Kacsero várod már az újgépet? B) szerinted? hát persze, hogy várom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 :) szerinted? hát persze, hogy várom... :) Az enyémre is megnőtt za érdeklődés az utóbbi napokban.Kíváncsian várom a fejleményeket....... :omg: Meg arra a Corsa "morzsa" GSi-re ish..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Szia Sanyi ! feladtad már a filmeket?? már nagyon várom. köszi zoli és mivel tartozom majd Hát, még várhatod kicsit... Két hét múlva megyek vissza Fehérvárra. 21-én állok munkába. Már nagyon várom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Hát, még várhatod kicsit... Két hét múlva megyek vissza Fehérvárra. 21-én állok munkába. Már nagyon várom!!! oké várom majd Abádszalokra mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Kizárt. Pont a meló miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 szerintem mi sem megyün kblitz-re.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 hheehhh én se, asszem egy másik kompresszor kell helyette Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Amikor még EZZEL indítottak Kecelen, a Koronában......... Asszem fiatal voltam........úgy 15 évvel........ baccameg........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 szerintem mi sem megyün kblitz-re.... naaa.... ne már... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 naaa.... ne már... :) és még hányan lesznek így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 te is fiam? Brutusz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Amikor még EZZEL indítottak Kecelen, a Koronában......... Asszem fiatal voltam........úgy 15 évvel........ baccameg........ :) ajaj...ne is mondd!!! Én az Addamsky killer-t hallgattam sokat itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 te is fiam? Brutusz? nagyvalszeg az árakat nézve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nagyvalszeg az árakat nézve na vazze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nagyvalszeg az árakat nézve Csatlakozom! Az a fránya pénztárca! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Csatlakozom! Az a fránya pénztárca! B) Nálam is úgy jöttek össze a dolgok, hogy szerintem kihagyom, esetleg a szombati napra nézek majd el valahogy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Nálam is úgy jöttek össze a dolgok, hogy szerintem kihagyom, esetleg a szombati napra nézek majd el valahogy. :) Szintén zenész........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Akkor összehozunk egy zenekart.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 van dugó Kecsón vagy nincs? ez a mai kérdés vagy csak holnap lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Szerintem holnap várható dugó.... B) A fellépők már tegnap megérkeztek, persze ők nem a földön járnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 esetleg a szombati napra nézek majd el valahogy. :) Azért az nem lenne rossz... Vagy hagyod érvényesülni a többi XE-t? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts