coupe Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Köszi fiúk a gyors reagálást! Tényleg mérföldekkel jobb, mint a krómos. A félkörben villogó indexet meg úgysem nekem kell nézegetnem. Hát gondolkodom erősen. Én segítek neked dönteni..... B) Szerintem nagyon gáz ez a lámpa,remélem azért nincs harag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Udival tegnap azt beszéltük MSN-en hogy egy kicsit olyan,mintha valami ARO lámpa lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Csabi!Sikerült eladni a Corsát? Mi volt tegnap? ÁÁÁ, dehogy, nagy kamu volt a srác, mégcsak nem is telefonált tegnap... :) Mondjuk érdeklődők azért vannak,de ha konkrét vétel lesz, úgyis szólok a K.O.M.A.-nak... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Mondjuk érdeklődők azért vannak,de ha konkrét vétel lesz, úgyis szólok a K.O.M.A.-nak... :) B) Majd megy a B-Force kommandó és körbeáll,amíg a lovét csengetik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Majd megy a B-Force kommandó és körbeáll,amíg a lovét csengetik! B) :) OK! Amúgy a GSi projekt is alakul..ha minden igaz, akkor 7végén, de legkésőbb jöv.7 elején meglesz... :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 B) OK! Amúgy a GSi projekt is alakul..ha minden igaz, akkor 7végén, de legkésőbb jöv.7 elején meglesz... :omg: :) Akkor szépen lassan lehet is uninstallálni a dolgokat az 1.0-ról....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Akkor szépen lassan lehet is uninstallálni a dolgokat az 1.0-ról....... :) Hát, az már megtörtént a tegnapi nap folyamán... B) Holnap még megy a GT szervízbe, és onnantól tiszta gyári állapot lesz, kivéve még a szolározás, de az marad... Jah, és matricátalanítva is van a gép... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Hát, az már megtörtént a tegnapi nap folyamán... :) Holnap még megy a GT szervízbe, és onnantól tiszta gyári állapot lesz, kivéve még a szolározás, de az marad... Jah, és matricátalanítva is van a gép... B) Betolod kereskedésbe?Egyik helyen van ismi, sztem gyorsan eladják majd, ha gondolod.Bár lehet, hogy Uhuéknál kellene berakni bizományiba...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Betolod kereskedésbe?Egyik helyen van ismi, sztem gyorsan eladják majd, ha gondolod.Bár lehet, hogy Uhuéknál kellene berakni bizományiba...... Még nem tudom, de sztem, mire vissza kell menjek, addigra el fog menni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Én segítek neked dönteni..... B) Szerintem nagyon gáz ez a lámpa,remélem azért nincs harag :) Harag nincs, viszont tény, hogy egyedi lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Mondjuk érdeklődők azért vannak,de ha konkrét vétel lesz, úgyis szólok a K.O.M.A.-nak... B) :) Ez már jó hír.Sztem gyorsba el fog menni így.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Ez már jó hír.Sztem gyorsba el fog menni így.... Bízok benne... :omg: Ma uninstallra került a kipuff is... B) Olyan csöndes így a gép, hogy majdnem ráindítottam a járó motorra... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Olyan csöndes így a gép, hogy majdnem ráindítottam a járó motorra... B) :) Anno én nem csak majdnem..........benyakúton, ahogy kell...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Bízok benne... :omg: Ma uninstallra került a kipuff is... B) Olyan csöndes így a gép, hogy majdnem ráindítottam a járó motorra... :) :) Írjál nekem pár dolgot róla pü-ben. Hátha valaki keres ilyet. (Árát is!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Írjál nekem pár dolgot róla pü-ben. Hátha valaki keres ilyet. (Árát is!) Peti! Az aláírásomban ott van a linkje a hirdetésnek... B) (ELADÓ felirat) Ott mindent megtudhatsz, de ha kell még infó, akkor üzenj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Peti! Az aláírásomban ott van a linkje a hirdetésnek... B) (ELADÓ felirat) Ott mindent megtudhatsz, de ha kell még infó, akkor üzenj :) OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Wolfi es kacsero: Ismerosom autot keres, megmutattam neki mindkettotok hirdeteset, lehet majd keres ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Wolfi es kacsero: Ismerosom autot keres, megmutattam neki mindkettotok hirdeteset, lehet majd keres ! Thx! Ön egy úr!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nincsmit, megbizhato autot keres, eszembe jutott hogy a KOMA-ban vannak elado kocsik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Joee, iszonyatosan rövid az agyam... Küldtem neked PÜ-t az utalással kapcsolatban? Ha nem, akkor leírom ide: 5500 utalva, megjegyzésben Szelidi tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Joee, iszonyatosan rövid az agyam... Küldtem neked PÜ-t az utalással kapcsolatban? Ha nem, akkor leírom ide: 5500 utalva, megjegyzésben Szelidi tali. Nem küldtél pü-t, de az sms megjött, hogy lé érkezett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Akkor minden OK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Wolfi es kacsero: Ismerosom autot keres, megmutattam neki mindkettotok hirdeteset, lehet majd keres ! Köszi! Még megvan... De azért dobj 1 pü-tlécci, hogy ki is a Te ismid... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Még megvan... Háát , már nincs... B) MA voltak megnézni, és le is foglalózták, szóval, mondhatom azt, hogy sikerült eladnom! :) Ha minden jól megy, akkor hétfőn el is viszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 akkor most add el az enyém :) addig járok majd a gsivel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts