paja Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Egész jól sikerült a kirándulásunk, 1790 km-t mentünk kb. 100 lityiből.... :) és nem kímélő üzemmódban.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Egész jól sikerült a kirándulásunk, 1790 km-t mentünk kb. 100 lityiből.... B) és nem kímélő üzemmódban.... :) Azért az olajkályha nem olyan rossz dolog nyáron sem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szerencsére gond nélkül üzemelt a gépsas...leküzdött hegyet-völgyet, szakadó esőt és 40-fokos meleget... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 ... gyanítom Dininek, és Berlinának annál több. :) Jól gondolod... B) De most legfőképp Dininek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Jól gondolod... :omg: De most legfőképp Dininek... :o :) B) Ne harizz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 :) B) Ne harizz :) Ugyan dehogy... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Cartársak! Elköszönök, B)---> gép kikapcs., és holnap indulok, munka után magyarba! :):omg: Szombaton, Szelíden találkozunk...addig jók legyetek, és óvatosan az utakon... :o Jah, meg aki holnap megy le, azoknak jó pihenést, és sütögetést! :) Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szerencsére gond nélkül üzemelt a gépsas...leküzdött hegyet-völgyet, szakadó esőt és 40-fokos meleget... :) Orulok, hogy neked nem volt hasonlo kalandod, mint nekem! Vegulis Makarska vagy Omis lett a celpont? Milyen volt a nyaralas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Hol tudok kecson legolcsobban normalis tölthetős ceruza elemet venni? 2300mA körülit keresek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Hol tudok kecson legolcsobban normalis tölthetős ceruza elemet venni? 2300mA körülit keresek Varró Kálmán 30/903-27-10 Római akku Halasi út végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Szasz! Attól függ, hogy kinek ismerős? ha Neked, akkor ki Neked az ismerős? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Most nem sok mert mindenki szeliden van de ha lejösz a találkozora Ma holnap ott bizts gyrsan szerzel pár uj Ismerőst :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Hogyamanóbanelenne! :) Ebként a banda jelenetős része már lent van Szeliden. B) más: Mi meg szerencsésen haza értünk a Balatonbról.Jó volt,kisit furi volt az idő, de szépen lepirultam, és még fürödni is tudtunk. Aztán haza felé benéztem Demóhoz, és persze hiénáztam kisit pé GSi-jét.tuttkeráj kis masina lesz, az 100. Aztán legurultunk anyókával, aki már nagyon unta a kocsikázást, Szelidre, aztán jöttünk is Kiskőrösre. Holnap délelőtt én/mi is mejünk le.Minden képlékeny még, mert ahogy jelenleg áll a dolog, az idő most ellenünk dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Én már az Astra hangjára leszek kíváncsi. 3000 V6 24V és hengersoronkénti 50-es rendszer. Nagyon szépen megoldotta a Sanyi (PS kipufogó)! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Én már az Astra hangjára leszek kíváncsi. 3000 V6 24V és hengersoronkénti 50-es rendszer. Nagyon szépen megoldotta a Sanyi (PS kipufogó)! :) B) :) Na, erre én is kíváncsi lennék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 :) B) Na, erre én is kíváncsi lennék! Ha minden összejön, akkor lehet hogy a hétvégén még be fogjuk tudni indítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Ha minden összejön, akkor lehet hogy a hétvégén még be fogjuk tudni indítani. B) És a Blitz-en indul is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 És a Blitz-en indul is? :) Ha minden jól megy, akkor igen. Addigra már menni fog, csak ne is menjen semmi tönkre. Gyerekbetegségek, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Dini! Kicsit kozmetikáztam az autódat a megbeszéltek szerint. :) Az eredeti kép És akkor a fokozatok. Ezek szerintem teljesen kezelhetőek. B) Ez már picit extrém Ez már egészen extrém És egy kis "topchop" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Köszönöm nagyon zsivány lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? megbeszéltük, hogy hívsz és nem tetted... volt ennek már három hónapja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Esetleg egy-kettő akadhat. Üdv itt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az előbb olvastam Márk hozzászólását a talis topicban. Közben pedig agyon akartam nyomni a képernyőn futkározó bogarat. Mire rájöttem, hogy az az avatarja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 hihi :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts