Kacsero Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Amúgy egyre jobban úgy néz ki, hogy a Szelidi túrák alkalmával mindig szépül a kocsi... most ha minden jól megy, akkor valahogy így fog kinézni. http://img2.tar.hu/mackosajt/size2/31638224.jpg Jó ez a FOTOSHOP... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Jó hát. De tudod, szeretem látni, hogy fog kinézni. :) Ha minden jól megy, akkor Szelídre már így gördül be a vas... csomiban a régiekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Udi bácsi! Lehet lenne egy kérésem, ha erre jársz! Meg kéne nézni 4 kereket Kiskunfélegyházán szombatig, de ha másnem, akkor szombaton arra fordulok. Ha minden igaz, szombattól nagy papucsokon gurulna akkor a vectra. Megtudom nézni, el is tudom tárolni neked, de sajna nem megyek felétek mostanában. Szombaton ha jársz Kkfházán akkor tudok neked adni valami navis dolgot... :) Kommentár nélkül a nap poénja... http://img0.tar.hu/udi/img/31637717.jpg#3 ... remélem mindenki megtalálja a lényeget. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ha most msn-re fel tudnál jönni picit, akkor le is tudnánk zsírozni a dolgot Udi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Már mindegy. Holnap reggel futok egyet Ceglédre a kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Kommentár nélkül a nap poénja... http://img0.tar.hu/udi/img/31637717.jpg#3 ... remélem mindenki megtalálja a lényeget. :) Van nálam százas. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ha komolyan gondolod, felveheted a kapcsolatot a KOMA villamosság szerelőjével. Itt az emailem: cinedog@gmail.com Ide elküldhetnéd a számát. Amúgy valószínűleg nem a beltéri érzékelője a rossz, mert azt leragasztva is sikolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Írtam. Köszönöm! Reggel rácsörgök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Megtudom nézni, el is tudom tárolni neked, de sajna nem megyek felétek mostanában. Szombaton ha jársz Kkfházán akkor tudok neked adni valami navis dolgot... :) Kommentár nélkül a nap poénja... http://img0.tar.hu/udi/img/31637717.jpg#3 ... remélem mindenki megtalálja a lényeget. :) Höhö!Én ingyen mentem vele,de nem volt valami gyors! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Gyorsnak nem volt gyors...de azt a fogyit azóta sem tudtam produkálni (vontatás). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Na ezt beszívtam... annyi elintézni valóm volt mostanában, hogy 1nappal hamarabb mentem át Ceglédre az Opelhez. Hogy holnap már nem megyek, az biztos. Majd inkább hívom délután az ajánlott szerelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Most nézem, hogy részegen mit trágárkodtam az elöző hozzászolásóomban... de kínos :) Akkor viszem a kávét, sör, vagy valami más nem kell? (a kérdés mindenkihez szól) Van még jó árban most Ballantines 0,7, ha még nem fogyott el :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Most nézem, hogy részegen mit trágárkodtam az elöző hozzászolásóomban... de kínos :) Akkor viszem a kávét, sör, vagy valami más nem kell? (a kérdés mindenkihez szól) Van még jó árban most Ballantines 0,7, ha még nem fogyott el :DD Mi az a jó ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ma bepakoltam a Corsába... :) Nem kis ültetés van megint szegény ótóba... B) Sztem, kb. 200 kg cuccot megint sikerült a Cartársaknak összevásárolni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ma bepakoltam a Corsába... :) Nem kis ültetés van megint szegény ótóba... B) Sztem, kb. 200 kg cuccot megint sikerült a Cartársaknak összevásárolni... :) 200 kg, nem semmi :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 200 kg, nem semmi :) Hát, kb... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ma átvettem eltárolásra Mackósajt cartárs "új" alufelnijeit...és beleaplikáltam 4db 63,3 --> 56,6 mm-es központosítót is (Lositól vettem Rial Viper alufelniket és abban már eleve benne volt a központosító, ezért kimaradt és elraktam hátha kell valakinek :)) Valaki nem tudja, hogy Intra 8 x 17-es alufelnihez kell-e csavarokat cserélni vagy jó hozzá a gyári Opeles? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ma bepakoltam a Corsába... :) Nem kis ültetés van megint szegény ótóba... B) Sztem, kb. 200 kg cuccot megint sikerült a Cartársaknak összevásárolni... :) Jól tetted, hogy erősebbre cserélted a kocsidat :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Jól tetted, hogy erősebbre cserélted a kocsidat B) Most így belenézve az autóba, lehet, hogy nem csak erősebbre kellett volna, hanem nagyobbra is... mondjuk MOVANO... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ma átvettem eltárolásra Mackósajt cartárs "új" alufelnijeit...és beleaplikáltam 4db 63,3 --> 56,6 mm-es központosítót is (Lositól vettem Rial Viper alufelniket és abban már eleve benne volt a központosító, ezért kimaradt és elraktam hátha kell valakinek :)) Valaki nem tudja, hogy Intra 8 x 17-es alufelnihez kell-e csavarokat cserélni vagy jó hozzá a gyári Opeles? jelenleg sem gyári alu van fent, szal hosszabb csavarjaim vannak! B) Ez nem lehet szerintem gond. A központosítókért meg írd, hogy mivel tartozom, meg a segítségért, aztán viszem szombaton. :) Ezer hála és köszönet Udi mester! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 200 kg, nem semmi B) Nekem ehhez most szerencsére semmi közöm... gyanítom Dininek, és Berlinának annál több. :) Axxon holnap felhívlak sörügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Mackósajt! A központosítókat ajándékba kapod tőlem, ma még itthon dolgozom ha gondolod a kerekeket eltudom vinni centíroztatni (lehet, hogy jó de én minden cserénél megszoktam csináltatni) és szombaton már egyből lehet felrakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Udi! Az ötlet nem rossz. Támogatom! B) Sőt. Nejem kirándulhatnék, srácnak mielőbb kéne a lé... semmi se kizárt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Most így belenézve az autóba, lehet, hogy nem csak erősebbre kellett volna, hanem nagyobbra is... mondjuk MOVANO... :) vagy caravan! B) :) tegnap kitakarítattam a kocsit kívül belül erre mondják hogy barátságtalan idő lesz hétvégén: szél meg eső meg hideg! láttam tegnap egy Corsa B caravant is a városban, nagyon aranyos volt....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts