Speed Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Egy barátomnál ott volt hétvégén a Tormásiék H Astrája! 1.7 CDTI 100LE. Teljesen kellemesen csalódtam benne. Amikor először próbáltam a H astrát (még amikor megjelent) nem tetszett igazán... de most azért eléggé! Szerintem nagyon egyben van az autó, a váltója jobb és pontosabb volt mint a VECTRÁnak és tetszett, hogy szinte ugyanaz a futómű volt ez a szekér alatt is. Szóval szerintem nagyon jó kis autó. (jó futómű, jó motor, jó összkomfort). Épp előtte vezettem az új Golf Plus-t... háááát... hogy az mekkora hulladék (1.4 75LEs mocival), na azaz autó nem kéne! De ez a próbált H astra igen! Ez egy igen baba kis autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Na, meg is találtam! :D Ugye, mintha engem láttál volna Pesten, István? Lehet, hogy akkor kettő van belőlem, mert én a múlt hétvégén jártam arra, bár akkor is inkább az M0-on szaladgáltam. :lol: Bezzeg én mindig annyira nézelődök Pesten-Budán, de sose látok senki ismerőst.... :lol: Hűűű, nem akarom, elkiabálni, de pénteken gyarapodik a család!!!!! Még egy kocsika személyében! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Egy barátomnál ott volt hétvégén a Tormásiék H Astrája! 1.7 CDTI 100LE. Teljesen kellemesen csalódtam benne. Amikor először próbáltam a H astrát (még amikor megjelent) nem tetszett igazán... de most azért eléggé! Szerintem nagyon egyben van az autó, a váltója jobb és pontosabb volt mint a VECTRÁnak és tetszett, hogy szinte ugyanaz a futómű volt ez a szekér alatt is. Szóval szerintem nagyon jó kis autó. (jó futómű, jó motor, jó összkomfort). Épp előtte vezettem az új Golf Plus-t... háááát... hogy az mekkora hulladék (1.4 75LEs mocival), na azaz autó nem kéne! De ez a próbált H astra igen! Ez egy igen baba kis autó! Ühm.Ez a vas lesz nálam hamarosan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Fiúkák !!! A Soltvadkerti talira aki még nem fizette be a díjat az nálam igényelhet csekket, mert 20.-ig be kellene fizetni, vagy át kellene utalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Fiúkák !!! A Soltvadkerti talira aki még nem fizette be a díjat az nálam igényelhet csekket, mert 20.-ig be kellene fizetni, vagy át kellene utalni. Én már tegnap utaltam. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Látom vannak Kecskemétiek is regelve a fórumra, de nem nagyon írogatnak ide. Mi lett vizimacival? Vagy tomekkel aki csak regelt, de még nem írt sehova sem? Vegyétek a bátorságot és jelentkezzetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Minekünk meg nem kell utalni semmit, ha megyünk egy délutánra akkor fizetünk, ha nem megyünk akkor nem! Uhuval így beszéltük.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Délelőtt kaptam egy Opeles szórólapot, hogy ha benevezek Meriva, vagy Corsa tesztvezetésbe, akkor ha kisorsolnak, és még marhanagy cseresznyém is van, akkor 1M-es ajándékcsomagot is nyerhetek. Igen, én még hiszek a mesékben, ezért bementem, és bedobtam.Hátha.............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Speedy az igaz, hogy ha félórás tesztvezetésre mész akkor is neked kell állni a benyát, meg hogy kitépik a kezedből az ótódat, hogy átnézzék amíg odavagyol a másikkal?? :roll: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Speedy az igaz, hogy ha félórás tesztvezetésre mész akkor is neked kell állni a benyát, meg hogy kitépik a kezedből az ótódat, hogy átnézzék amíg odavagyol a másikkal?? :roll: :evil: Engedelmeddel, a 30sec.-es tesztvezetésnél nem történik semmi, de a három naposnál az a lényeg, hogy teli tankkal adják oda, és annyival is kell vissz adnod.A gépedet ingyen, és bérmentve átnézik, de ÉN szépen megkrem majd őket, hogy ettől tekintsünk el.Nincs szükség rá, mert ismerem a gépem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Engedelmeddel, a 30sec.-es tesztvezetésnél nem történik semmi, de a három naposnál az a lényeg, hogy teli tankkal adják oda, és annyival is kell vissz adnod.A gépedet ingyen, és bérmentve átnézik, de ÉN szépen megkrem majd őket, hogy ettől tekintsünk el.Nincs szükség rá, mert ismerem a gépem. Nna erre gondoltam én is!! :lol: :wink: ne bacogassák a drágaszágom!! Ha nem kell bele tankolódni akkor csak megemberelem magam, és kérek egy időpontot......valamikor... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 A 30 perces vezetéshez elvileg nem kell időpontot egyezteni, csak bemégy és kipróbáljátok, persze azért nem árt rákérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Akkor jó!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Hűűű, nem akarom, elkiabálni, de pénteken gyarapodik a család!!!!! Még egy kocsika személyében! 8) "Gyarapodik a család..."Hm Ez ari! :lol: A kisebbik fiamnak a hétvégén fényképeket kellett gyűjtenie a családtagokról,és az alapján bemutatni őket az osztályban.A gyűjteménybe bekerült apa,anya,tesó,mama,papa,hugom,kutyánk...,és TERMÉSZETESEN az OPELKE!!! Merthogy Ő is családtag! Egyértelmű!! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Most kész! eddig tartott, összebütyköltem, úgyhogy holnap átugrom 30 percre Kecsóra az Autóklubhoz műszakizni. Új lökik, új fék elöl (köszönöm!!), új hátsóhíd (köszönöm!!!!!), ködlámpa és a többi is működik amikor kell, fényszórót beállítottam, fékfolyadék lecserélve, csereizzók, elsősegélydoboz bekészítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Fiúkák !!! A Soltvadkerti talira aki még nem fizette be a díjat az nálam igényelhet csekket, mert 20.-ig be kellene fizetni, vagy át kellene utalni. Ha csak 1 napra megyek akkor is utalni kell? Nem elég a helyszínen fizetni azt az ezrest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ha nekem is végre odaadják a hastrát, asszem én is lebeszélem őket a kocsimbütykölésről. De még a takarításról is.... :lol: Ha 3 napra adják oda, akkor nálam is alszik a kocsika? Hűha, helyet kell szorítani neki a garázsban.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Csak vigyázz "véletlenül" be ne zárd,mit a múltkor a Corsát!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Fiúk lányok!Pénteken Centenárium parking, 19:00, minimeat?Hm??? :?: Gepárd, és én mán bizonyosan ott lennénk! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ha csak 1 napra megyek akkor is utalni kell? Nem elég a helyszínen fizetni azt az ezrest? Elvileg nem ártana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Fiúk lányok!Pénteken Centenárium parking, 19:00, minimeat?Hm??? :?: Gepárd, és én mán bizonyosan ott lennénk! :!: Én sajna nem tok menni, szülinapi vacsrára kell menjek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Voltunk műszakin..... 10-re értem oda vmi tizenakárhány autó állt még előttem gazdi nélkül. Voltak olyan rendesek, h mikor már 2 órája őriztem az autót előre vettek, engem meg még egy nénit egy Trabicsekkel akik önmagunk vittük a paripánkat. Busszal jöttem haza. :lol: Megtörtént a lengéscsillapítómérés: megfelelt. Fékmérés, üzemi: megfelelelt. Megtörtént a kézifék mérés. Mikor le (föl) akart állni a görgőkről, majdnem nem tudott, a bal oldalon álló ember kérdőn szólt: úgy maradt a kézifék? a jobb oldalon a másik: ilyen gyenge? Gyakorlatilag beállt a bal kerék....... (szerk:jobb oldali kerék: télleg nem vok magamnál) Másik hiba: lóg vagy lötyög a bal oldalon a körmánymű. De ezzel már nem tudtam foglalkozni, mert akkor már kettőig nem láttam a döbbenettől és a szégyentől.... 1sben átvonszoltam a 20m -re lévő Tormási parkolójába. Vagy fél óra gőzölgés után rájöttem: innen ilyen kerékkel sehova nem fogom vinni, de ha sikerülne is hazahozni, nem tudnám lefeszíteni se a dobot, ha be van állva. Ha majd lesz idejük ránéznek, mert csak jövő hét szerdára tudnak időpontot adni... Majd hívnak ha kiderül vmi. Alkatrész: a két rugóból ami van a dobfékben az alsó azonos az egyik Combo-éval: ez lesz, a másik a hosszabb azt még kutatni kell. Munkahenger pedig ua. mint a Rekord E-ben (szerintem) az van itthon, igaz 77-es az is. Szerintem az egész hátsó dobfék ua. mint a Rekord E-ben, (230 mm-es) bár azt nem tudom melyik évjáratig, ja: de a Manta-val is 88-ig. Húú télleg nem nem birok gondolkodni még most se..... (most jut eszembe, h Manta-val azonos 88-ig) Nem tudom mikor fogom tudni földolgozni.... vmi folytó, blokkoló, tompa sokk ami van belül tudom, h meg fog oldódni, de..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Állhattál volna az autóklubtól 20 méterre a másik irányba is az ovi parkolójába. Ott fateromék éjjel nappal veszik a forgalmat kamerával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Állhattál volna az autóklubtól 20 méterre a másik irányba is az ovi parkolójába. Ott fateromék éjjel nappal veszik a forgalmat kamerával. de ezt nem is értem, milyen forgalmat? és az nekem h jó? nem értem, elnézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 A parkolót veszik két irányból. Neked csak biztonsági okoból, és megelőzés szempontjából jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts