CineDOG Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Olyan kell, aki nem csak megnézni tudja. :) Ha van hozzáértő, akkor kihagynám Ceglédet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Beszéltem Dénessel, lent vannak szelíden az ismerősük nyaralójában. Ott van egy nagy tv, és ha a kempingben lévő készülékre nem lehet rákötni akkor elvisszük onnan a tv-t! Szóval csak egy dvd-payer kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Viszek DVD-t. És benne lehetne hagyni egy biztonsági másolatot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Nekem jobb az informátorom,sorry! :) :) Jah...téllleg... B) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Viszek DVD-t. És benne lehetne hagyni egy biztonsági másolatot? :) Persze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Olyan kell, aki nem csak megnézni tudja. :) Ha van hozzáértő, akkor kihagynám Ceglédet. Ha komolyan gondolod, felveheted a kapcsolatot a KOMA villamosság szerelőjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Szelidre végfokot meg klét üszök hagfalat az viszek :) ugyhogy ha lapitopi lesz akkor zene is lesz szerintem iszonyat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Gondoltam frissítem az avatarom, a vezérlőpultban frissült is, de a fekete kamion helyett most egy opeles kamionnak kéne lennie. Megtudná nézni valaki mi lehet a baj? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nekem opel a kamion :) és jobra van a vontató B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 az lesz az...egy ezüst FH12 és egy G Astra opc van a póton egy nagy opel jellel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 az lesz az...egy ezüst FH12 és egy G Astra opc van a póton egy nagy opel jellel JAJA az az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 nekem még a régi van. pedig már a böngészőt is restartoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 nekem még a régi van. pedig már a böngészőt is restartoltam Ilyet csinált nekem is de egyszer csak át állt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Tomi! ürítsd a "kest" :) und 1 kérdés megy pü-ben mr. PR manager! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 nekem még a régi van. pedig már a böngészőt is restartoltam Nyomj egy F5-öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nyomj egy F5-öt. működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Udi bácsi! Lehet lenne egy kérésem, ha erre jársz! Meg kéne nézni 4 kereket Kiskunfélegyházán szombatig, de ha másnem, akkor szombaton arra fordulok. Ha minden igaz, szombattól nagy papucsokon gurulna akkor a vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Leragasztottam a mozgásérzékelőjét a kocsinak, így is riaszt. Remélem holnap a ceglédi opelben kiderítik a dolgot. Majd beírom az eredményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Remélem holnap a ceglédi opelben kiderítik a dolgot. Majd beírom az eredményt. EZT OLVASTAD? : Ha komolyan gondolod, felveheted a kapcsolatot a KOMA villamosság szerelőjével. Csak mielőtt elmennél ceglédre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 EZT OLVASTAD? : Csak mielőtt elmennél ceglédre :) Nem olvastam, mi az a koma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Kecskeméti Opeles MaffiA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Kecskeméti Opeles MaffiA Akkor már pontosan írd!!! B) Kecskeméti Opeles Maffia Autósai :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nem olvastam, mi az a koma? Sztem, vedd fel a kapcsolatot, valamelyik kecsói taggal, és majd segítenek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Sztem, vedd fel a kapcsolatot, valamelyik kecsói taggal, és majd segítenek... :) Feltéve, hogy nem gáz neki az, hogy klubtársunk (KOMA tag) a Tormásinál villamossági szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Akkor már pontosan írd!!! :) Kecskeméti Opeles Maffia Autósai B) jóvanna... ez olyan fáksui. :) Amúgy egyre jobban úgy néz ki, hogy a Szelidi túrák alkalmával mindig szépül a kocsi... most ha minden jól megy, akkor valahogy így fog kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts