opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 ezt a pályanapot sajnálom hogy ezek szerint nem jön majd össze :) tavalyi jó volt tetszett ! kááár..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 ezt a pályanapot sajnálom hogy ezek szerint nem jön majd össze B) tavalyi jó volt tetszett ! kááár..... Akkor szelidre készítsek bizt másolatot a Shop Stop 2-ből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 szeretnék menni ! de nem egészen rajtam múlik .... grrr... de mindent megteszek ! remélem összejön ... szólok előtte . és megköszönném . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 SSanyinak: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Tegnap a közelébe másztam. :) Zalacsében voltam, Vasconánál. B) Onnan már kb 100 Km Sopron. ill. Mekka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Akkor szelidre készítsek bizt másolatot a Shop Stop 2-ből? :) Letöltöttem én is iszonyat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Akkor leszarom :) D Nálam van a két kávéd :) Hibátlan, vákumos cuccok B) Hétközben vigyem valamikor, vagy hétvégén adjam oda? A hétvégén jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Akkor szelidre készítsek bizt másolatot a Shop Stop 2-ből? :) Hogy nézzük meg? Én tudok vinni laptop-ot, de azon elég halk lesz B) Akkor copyzni sem kene, felmasolom azt kesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Hogy nézzük meg? Én tudok vinni laptop-ot, de azon elég halk lesz B) Akkor copyzni sem kene, felmasolom azt kesz :) Na ezen agyaltam én is! Tv dvd player kombó? Vigyek? Bár nekem csak 55-ös tv-m van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Na ezen agyaltam én is! Tv dvd player kombó? Vigyek? Bár nekem csak 55-ös tv-m van! :) Most cipeljem el a 72-es samsungot? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Én tudok vinni laptop-ot, de azon elég halk lesz :) Attív hanszóló? B) Tudnánk vinni sztem valami jobb képességűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Attív hanszóló? B) Tudnánk vinni sztem valami jobb képességűt. LAPTOP+AKTIV HANGSZORO+17-es LCD MONITOR(ha volna nagyobb meg jobb volna) :) Várjatok csak! Tv van az ebédlpben, ahoz egy dvd player kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Várjatok csak! Tv van az ebédlpben, ahoz egy dvd player kellene :) Ezen én is agyaltam,de nem hiszem hogy van neki scart bemenete! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ezen én is agyaltam,de nem hiszem hogy van neki scart bemenete! Valami pedig ki kell talalni, mert ahogy az elorejelzest elnezem az iden sem lesz egy strandolos idojarasunk! Meg is lepodnek, ha nem esne az eso :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 30°C-ot mond,futó záporokkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Dinit ugraszuk le,hogy nézze meg a helyi tv-t lehet-e dvd playert rákötni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 viszek pákát meghekkeljük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Én itt néztem, de inkább neked legyen igazad!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Dinit ugraszuk le,hogy nézze meg a helyi tv-t lehet-e dvd playert rákötni! :) Mondjuk mi Renivel mar pentek reggel megyunk le, szoval akkor meg tom lesni, ha addig nem er ra Dini. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 LAPTOP+AKTIV HANGSZORO+17-es LCD MONITOR(ha volna nagyobb meg jobb volna) :) Van 19" LCD monitorom... :) Vigyem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mondjuk mi Renivel mar pentek reggel megyunk le, szoval akkor meg tom lesni, ha addig nem er ra Dini. Én úgy tudom Dini és Zsóci lent vannak!Csörgess rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Én úgy tudom Dini és Zsóci lent vannak!Csörgess rá! Én meg úgy tudom, hogy csak voltak a 7végén... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Tudtok Kecskeméten vagy közvetlen a környékén olyan szerelőt, aki hamar megcsinálná a túlérzékeny gyári belsőtéri riasztót az Astrámban? Az az andol vagy mi az izsáki úton elzavart, hogy menjek az Opelbe, a miobt meg úgy néztem, megszűnt. Eddig a ceglédi Opelesbe kértem időt, mert a tormásihoz nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Én meg úgy tudom, hogy csak voltak a 7végén... :) Nekem jobb az informátorom,sorry! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Tudtok Kecskeméten vagy közvetlen a környékén olyan szerelőt, aki hamar megcsinálná a túlérzékeny gyári belsőtéri riasztót az Astrámban? Az az andol vagy mi az izsáki úton elzavart, hogy menjek az Opelbe, a miobt meg úgy néztem, megszűnt. Eddig a ceglédi Opelesbe kértem időt, mert a tormásihoz nem megyek. Ha gondolod tudunk talán olyasvalakit,aki megnézi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts