Joee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Az a Cicalány is megy fürcsizni??? Mert akkor lehet hogy véletlen arra járnék...végül is a nafta nem tétel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Az a Cicalány is megy fürcsizni??? Mert akkor lehet hogy véletlen arra járnék...végül is a nafta nem tétel... :) A cicalány Gabo boy nickű júzer nője a CS.n....... B) Akkor a mai pancsi, elnapolva.Monjuk így a lovettát a Bundis csajééknak adjuk kajára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 ..... Mert akkor lehet hogy véletlen arra járnék...végül is a nafta nem tétel... :) :omg: na nőzni nem tétel mi? B) de hogy legyere, Lajosmizsére elintézni a jogsit, akkor meg sokat fogyaszt a verda ?!?! :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Én azért viszek egy fecskét, meg törülközőt, a kocsiban elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Én azért viszek egy fecskét, meg törülközőt, a kocsiban elfér. Ha nem húzod le az ablakot, akkor talán el sem repül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hölgyek és Urak!ÉN holnaptól 1 hétig Balatonozok.Ha bármi van bármivel kapcsolatban, mobilon elértek. Mindenkinek kitartást Szelidig.Én a balcsiról oda megyek majd, feleségestől.Ha bármit vinni kell, szóljatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Hölgyek és Urak!ÉN holnaptól 1 hétig Balatonozok.Ha bármi van bármivel kapcsolatban, mobilon elértek. Mindenkinek kitartást Szelidig.Én a balcsiról oda megyek majd, feleségestől.Ha bármit vinni kell, szóljatok! Jó pihenést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Ha nem húzod le az ablakot, akkor talán el sem repül B) Elképzeltem ahogy csapkodom összetekert újsággal, hogy ne repüljön el. :) ...Ha bármit vinni kell, szóljatok! Mondjuk magatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Ennyit arról,hogy lesz még pályanap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Ennyit arról,hogy lesz még pályanap! :) Sajnos ez várható volt... :omg: De ha ennyire félti a pályát, akor mit is akar ott csinálni? B) Milyen sportrendezvényt? vagy lehet, hogy makett-autóversenyt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Sajnos ez várható volt... :omg: De ha ennyire félti a pályát, akor mit is akar ott csinálni? :) Milyen sportrendezvényt? vagy lehet, hogy makett-autóversenyt? B) Hülyéskedsz?Lekopik a drága festék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hülyéskedsz?Lekopik a drága festék! B) Hát akkor nem is tom, milyen sportlétesítménynek felelne meg? -Nyílt terep-sakk? -Papírsárkány-eregetés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hát akkor nem is tom, milyen sportlétesítménynek felelne meg? -Nyílt terep-sakk? -Papírsárkány-eregetés? :) Én már semmin nem csodálkozom!Ez magyarország! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Azért én bízok, ma beszéltem a témában illetékes KOMA taggal és eléggé rajta van az ügyön. Személyesen fogja ellenőrzi a pálya minőségét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hát akkor nem is tom, milyen sportlétesítménynek felelne meg? -Nyílt terep-sakk? -Papírsárkány-eregetés? :) Esetleg dominónap, kártyavár építés, hasonlók. Azért jó lenne ha valamilyen módon jövőre mi azért mégis bejutnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Esetleg dominónap, kártyavár építés, hasonlók. Azért jó lenne ha valamilyen módon jövőre mi azért mégis bejutnánk. Bejutni talán belehet,de mást már nem nagyon lehet majd csinálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Bejutni talán belehet,de mást már nem nagyon lehet majd csinálni! :) grill party, dizsi... nyíltpályás ki néz messzebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 nyíltpályás ki néz messzebb... Rendben,de leveszem rólad a szemüveget előtte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 grill party, dizsi... olyan nem lehet, mert lekopik a festés...Teeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Rendben,de leveszem rólad a szemüveget előtte! B) nem rövidlátás miatt kaptam. :) olyan nem lehet, mert lekopik a festés...Teeee :omg: a füvön? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 a füvön? :) ááá, a fűre lépni TILOS! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Lehet, hogy kerékpárverseny lesz. Ott nincsenek akkora erőhatások. Hol lehet változtatni az autó adatait? Át akartam írni azt is, meg a telszámot is, de nem találom a beállításoknál.. :) Szóval jelenleg nem tudsz változtatni a dolgokon. Írj valamelyik adminnak (Mélykék76, Blitz) ők majd megoldják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Lehet, hogy kerékpárverseny lesz. Ott nincsenek akkora erőhatások. Tour de pálya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Lehet, hogy kerékpárverseny lesz. Ott nincsenek akkora erőhatások. Szóval jelenleg nem tudsz változtatni a dolgokon. Írj valamelyik adminnak (Mélykék76, Blitz) ők majd megoldják. Akkor leszarom :DD Nálam van a két kávéd :) Hibátlan, vákumos cuccok B) Hétközben vigyem valamikor, vagy hétvégén adjam oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts