Sziszi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Mennyire sürgős? Mert ha tudsz várni 2-3 hetet, akkor már én is tudok adni 16" kerekeket.... B) Jovoheten nyaralni vagyok de az azt koveto heten el szeretnem intezni. Koszi szepen ! Visztont ugy nez ki, hogy jo a 15colos is 1mm marad de az eleg :) ugyhogy akkor 15"os 4x100-as teli kerek garniturat keresnek az autot kene taruljam (nem kozelkedek) rajta kb 2heteig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Bakolas kizarva mert a garazsban nincs hely levenni a kereket kint meg nem maradhat a kocsi ! Akkor farönköt teszel alá kint és azokon begurítod. csak mindíg hátulról előre kell vinni a "kerekeket" Egyébként Márk téli kerekei itt vannak, meg van itt Corsa kerék meg vectra ferék, asszem van itt 16-os is, hívd fel Márkot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Márk nem 5 csavaros ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 De... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 úúú ez milyen Markolóval gyűjtötték össze az öreg autókat Néhány hónap alatt 430 ezer kilogramm súlyú autót adott el egy öreg autókat összegyűjtő banda. A teherautó a kiszemelt autó mellé állt, markolókarjával a konténerbe emelte és három-négy csapással összenyomta. A banda április közepén bukott le, amikor a Thököly úton egy Fiat Ducatót emeltek a teherautóba, amikor megjelent az autó tulajdonosa és kérdőre vonta a csoportot. Azzal védekeztek, hogy hivatali megbízásból szállítják el az autót, de a tulajdonos kihívta a zuglói rendőröket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 hát izé tud valaki segíteni utánfutóval? egy motort kéne elhozni Pestről + tartozékait sebváltó (2*) , kardán, egyebek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na ma bevásároltam! Kacsero nagyon fog utálni :) 151 euro szerintem jó vétel volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na ma bevásároltam! Kacsero nagyon fog utálni :omg: http://i11.ebayimg.com/05/i/000/ab/35/f3d9_1.JPG :) ÁÁÁ, nem kicsit... :) na vazze... csak Caravánnal kellett volna kijönnöm... B) vagy kisteherrel :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 151 euro szerintem jó vétel volt :) Baráti...........B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Na ma bevásároltam! Kacsero nagyon fog utálni :) 151 euro szerintem jó vétel volt B) 152-t adok érte és pantinthatod a Vecire. Még kerestél is rajta. Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Harcosok!Megyünk ma élményfürdeni este?? Amúgy ezt a nyuszit láttuk 1 héttel ezelőtt az El Bndinál........ Ill. EZEN a linken nagyobban is megnézhető... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Amúgy ezt a nyuszit láttuk 1 héttel ezelőtt az El Bndinál........ http://www.carstyling.hu/pic/usercar/18434/th_33.jpg Ill. EZEN a linken nagyobban is megnézhető... :) Énisénis!!!!!:) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 152-t adok érte és pantinthatod a Vecire. Még kerestél is rajta. Na? Nem eladásra vettem! de szerzunk még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Nem eladásra vettem! de szerzunk még B) Jellemzőő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 152-t adok érte és pantinthatod a Vecire. Még kerestél is rajta. Na? Sztem, az még kevés, mert a fuvardíj még nincs benne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Amúgy ezt a nyuszit láttuk 1 héttel ezelőtt az El Bndinál........ Ill. EZEN a linken nagyobban is megnézhető... :) Hogy Te miket nem találol... :omg: De jó a "bringa".... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Harcosok!Megyünk ma élményfürdeni este?? Tőlünk mehetünk, de akkor ne csak beszéljünk róla!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Tiszakécskén történt ma reggel... SUZUKI vs. BETON villanyoszlop :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Tiszakécskén történt ma reggel... SUZUKI vs. BETON villanyoszlop :) Gyanítom, hogy a gyorshajtáson kívül volt itt még ittasság, és a biztonsági övet sem nagyon használta aki belehalt ebbe a kalandba...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Tőlünk mehetünk, de akkor ne csak beszéljünk róla!!!!!!!!! Pisti benne van, Te/ti is, én is.......... TÖBBIEK??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Pisti benne van, Te/ti is, én is.......... TÖBBIEK??? én megint kihagyom... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Én biztos nem,8-ra jön Pjoc meg Morgó,majd elleszünk bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 + Udi is jön 8 körül, de ha előbb kitaláljátok akkor részemről ok lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Akkor most mi lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 majd jövő héten szeliden ma nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts