mélykék76 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 mintha a Pista azt mondta volna hogy ezt megnéztétek...de lehet hogy csak akarta :) Ez milyen lehet....Az eleje biztos sérülve volt Azt mondtam, hogy ha ráértél volna, akkor elmehettünk volna megnézni, mert úgyis pont arra jártam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Sanyi! A zene nagyon jó, de a fickó épelműjéségében kételkedem. (nem nyúlt a sörhöz! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Maci jöhetsz, fizetés nincs! Losi a cuccod elfér, nem sos! ma vezettem forgalomban 2 órát, 1-én vizsga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 na vazz. a fene sem tudja. Ilyen jó ajánlatokkal ritkán szoktak előállni a munkáltatók! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 azt mondtad dolgozni akarsz nem pedig a fizetésért sorba állni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 tipikus munkáltató! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Maci jöhetsz, fizetés nincs! Losi a cuccod elfér, nem sos! ma vezettem forgalomban 2 órát, 1-én vizsga :) mire vizsgázol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Losi a cuccod elfér, nem sos! Thx!Ha esetleg lenne időd kreálni olyan matrinyát, ami volt az Astrán, az ELADÓ fajtából, megköszönném......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Tomi! Ha jössz ma meetre elhoznád nekem a kis Skoda táblát? Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Kicsit murva meleg van ma.Az autón is lehetett látni.gyakorlatilag ahogy lelassultam, rögtön felment a vízhőfok, és kapcsolt a venti.Tartós haladásnál visszahűlt üzemire.A külső hőmérő aszfaltközelben 44.5 fokot mutatott.Nem is csodálom. Végigjártam ma pár kereskedést.Értelmes autót nem találtam.Ilyen szépen felspécizettet sokat, irreális áron persze. A végére már kisit nagyon melegem volt nekem is.Az autóban is tartós 50 fok biztos, hogy volt.A lehúzott ablak sem segített. Mikor beértem a melóhelyre, már szabályosan nemvoltamjól.Úgyhogy lekezeltem az első utamba eső udvarossal aki éppen locsolta a füvet, kiszedtem a kezéből a slagot, aztán lelocsoltam magam, úgy ruhástól.Ahogy illik.utána már kisit jobban voltam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 http://img.vatera.hu/photos/44/01/02/13/1_300.jpg B) ezt hol kukáztad ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Erre azóta sem kaptam még választ... (egyébként inkább PÜ-ben, vagy e-mailen lökjétek az infot lécci) Ment pü. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 ezt hol kukáztad ? :) http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=31201044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=31201044 háát az agyam eldobom :) mit ki nem találnak ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 A rugótányér nekem is el volt rohadva, de a tetösínnél még soha nem ázott be egyik kombinál se, amihez valahogy is közöm volt. Pedig én mindkettövel vittem tetöcsomagtartót is. Egyébként, ha nem ragaszkodsz a klímához, akkor ez elég jónak tünik és ennél még az is elöfordulhat, hogy nagyjából stimmel a kilóméterállás. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 fogadjunk ezt azért szúrtad ki magadnak mert az van ráírva hogy 1.4 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 fogadjunk ezt azért szúrtad ki magadnak mert az van ráírva hogy 1.4 :) Persze! Az 1.4i a legjobb! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Aki még nem látta a Shop Stop 2 cimű filmet,két részlet: Valójában miről is szól a gyürük ura! :) Puncikobold! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Aki még nem látta a Shop Stop 2 cimű filmet,két részlet: Valójában miről is szól a gyürük ura! :) Puncikobold! B) De jó hogy magyarországon nincsenek ilyen koboldok :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 esetleg megvan az egész dvd-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 esetleg megvan az egész dvd-n? Nekem megvan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 kéééne kaphatsz érte üveges sörrt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Nekem megvan! B) pofátlanság lenne feliratkozni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 pofátlanság lenne feliratkozni ? :) Én megírom a biztonsági másolatokat,de hogy adom át? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Én megírom a biztonsági másolatokat,de hogy adom át? :) fejvakarás .. nem tudom . egy sima levélben eljönne tán ? én meg igyekszem kompenzálni a fáradalmaidat valami italfélével ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts