coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 égeti a kezedet a pénz mi? de normális autót nem akarsz, inkább olyat amin lesz mit csinálni. Losi kell ez neked? hányszor még? ...és nem beszéltem asszonyoddal... B) ha nem lennék hülye akkor 1 lambdaszondát és egy gyújtáselosztótt vettem a kocsimba az elmúlt lassan 2 évben..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 voltam Kecsón kerestem M8 1,25 10.9 csavart beszarás h nincs cöhh marad a bontott Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ha most akarnék caravant venni akkor meg lennék lőve,mert lényegesen magasabbak az árak most mint akkor.... Jó alku alap lehet 90%hogy a hátsó rugótányér el van rohadva,szerencsére a csergőben 3500ft/db(Nekik ezt nem kell tudni)És érdemes megnézni hogy beázik e a tetősínnél....Lehet látni a kárpiton hogy foltos.....Eddig akárkivel beszéltem mindenkinek beázott ott :) Azt is érdemes megnézni hogy müködik e a szintszabályozás.....az jó dolog ha szállítasz benne valamit B) .Összeségében szerintem sokkal jobban össze van rakva mint a g satra és nagyobb is benne a hely.... Hát igen.Kisit én is sokallom az árát, de mivel láttak fantáziát elviekben a gépemben, így jól el tudunk majd alkudozni sztem.Végülis nem sürgős a vétel, ez is csak egy lehetséges autóka, semmi több. Amiket, mondtál, alaposan át fogom nézni.Mondjuk az tisztán látszik, hogy hasdználták a gépet, mert pl. a vonóhorog le van fújva.Tehát sztem jó eséllyel nepper vette meg, és szépítette ki.A váltószoknya is ki van cserélve, viszont érdekes, hogy a váltógomb meg meg van kopva.Méghozzá, az újabbik változat van benne.Viszont pl. a pedálok nincsenek annyira.Kb. mint az enyémbe.Valszeg eléggé nagyseggű lehetett a pilótája, mert a vezetőoldali ülés ki van ülve rendesen, főleg az az oldala, ami a bal lábnál van.De nincs megkopva a szokott helyen. Az indítókulcs viszont ki van herélve, nincs benne sem imo, sem pedig világító led. S, csak 1 van belőle.Szal azt erősen cserézni kell majd, sztem zárgarniilag..... Na meg kell bele egy riasztó is. Most, hogy ezeket leírtam, gondolkodóba estem........ Lehet, nézelődök tovább..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nem követem el még1X azt a hibát, hogy klíma nélküli autót veszek.Mert akkor ugyanígy be fogok sz@pni vele, hogy mikor el akarom adni, nem kell a kutyának sem.......Hiába korekt az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 égeti a kezedet a pénz mi? de normális autót nem akarsz, inkább olyat amin lesz mit csinálni. Losi kell ez neked? hányszor még? ...és nem beszéltem asszonyoddal... :) Nem ijedünk meg semmitől senem..... Amúgy sztem holnap délelőtt elmejek még a maradék kacatomért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Uraim a WWW.PALYANAP.COM domain lejart, akarjuk hosszabbitani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Uraim a WWW.PALYANAP.COM domain lejart, akarjuk hosszabbitani ? Gyanítom, hogy nem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 mintha a Pista azt mondta volna hogy ezt megnéztétek...de lehet hogy csak akarta :) Ez milyen lehet....Az eleje biztos sérülve volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Most, hogy ezeket leírtam, gondolkodóba estem........ Lehet, nézelődök tovább..... :) Ezekután én is nézelödnék tovább B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 mintha a Pista azt mondta volna hogy ezt megnéztétek...de lehet hogy csak akarta :) Ez milyen lehet....Az eleje biztos sérülve volt X20XEV? De sztem a kíváncsiság kedvéért minjá rácsörizek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 mintha a Pista azt mondta volna hogy ezt megnéztétek...de lehet hogy csak akarta :) Ez milyen lehet....Az eleje biztos sérülve volt X20XEV volt, és eladták....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Szerintem nagyon ne bánkódj... aki 96-os kocsira képes a sárga indexeket felrakni, meg ugyan nem látszik egyértelműen, de lehet a lámpák is ahhoz tartoznak, az miként javíttathatta meg a kocsit a sérülés után? fillérekből? ócsóért? eladásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Johnnynak szeretettel: Kraz ZIL Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Johnnynak szeretettel: Kraz ZIL B) A Zil hangja sem piskóta,de a Kr3z... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Zenélünk? B) 15s-nél indul a jó rész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Zenélünk? :) 15s-nél indul a jó rész. B) Pont tegnap kapartam elő a sepu mp3 gyüjteményem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 kicseréltem az unoban a talpast hogy mekkora szopás!! szét kellett szedni az egész elejét... nagy szívás ez az elsőkerékhajtás nyerget levenni, tengelyt kitolni mi a tökömnek nem lehet egy auót szerelhetőnek megtervezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 ja: van egy csomó aranyászok szigetnapijegynyerős kupakom köll valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Srácok! Mitől van az, ha balra fordulok, még ha minimálisan is, akkor hallok jobb-előlről halk nyikorgást...ha a fékre lépek kicsit is, akkor abbamarad. :) Fék, vagy valami más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Tomi! Nem kell egy debreceni ember dekoros segédnek? Már úgy belejöttem a matricázásba, hogy 2 perc alatt profi munkát végzek! :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_23968.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Srácok! Mitől van az, ha balra fordulok, még ha minimálisan is, akkor hallok jobb-előlről halk nyikorgást...ha a fékre lépek kicsit is, akkor abbamarad. :) Fék, vagy valami más? Betétek hogy állnak?Van még rajtuk kopófelület? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Szóltam Márknak de kellene a GSI minden adata. évjárat motor felszereltség etc pl e-mailben!Erre azóta sem kaptam még választ... (egyébként inkább PÜ-ben, vagy e-mailen lökjétek az infot lécci) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Srácok! Mitől van az, ha balra fordulok, még ha minimálisan is, akkor hallok jobb-előlről halk nyikorgást...ha a fékre lépek kicsit is, akkor abbamarad. :) Fék, vagy valami más? Nálam az off típuson ilyen akkor jelentkezik, ha a féknyeregben a dugattyú porvédője elusztítja magát és ezért egy-egy dugattyú nem abban az ütemben "húzza vissza" magát mint a többi, esetleg meg is szorul a rozsda vagy kosz miatt, így a betét hozzáér a tárcsához, de éppen csak egy kicsit... Óvatosan ideig-óráig -fékbetéteket kiszedve- javítható WD40 dugó oldalára juttatásával, kellő óvintézkedések betartása mellett, de fékfelújítás szokott következni rövid időn belül. Gondolom Opelek fékje sem nagyon különbözik a miénktől. (Lehet még a tárcsa hullámossága is, talán. Vagy a kettő együtt. Meg persze fékbetét kopás, de akkor benyomva is visítana.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Sanyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Nem követem el még1X azt a hibát, hogy klíma nélküli autót veszek.Mert akkor ugyanígy be fogok sz@pni vele, hogy mikor el akarom adni, nem kell a kutyának sem.......Hiába korekt az autó. Nem tudom... Nekem nem is kellene klíma. Egy tetöablak szerintem többet ér. Szerintem nem feeling az, ha beülök egy hüvös kocsiba és elkezdek prüszkölni, valamint a nap ugyanúgy tüz rám. Nem is beszélve a plussz súlyról! B) Nekem igaz volt a kombiban, de nem müködött és nem is hiányzott. Ráadásul nincs undorítóbb dolog, mint egy klímás XE-t bontani. Vagyis van, egy klímás, automata V6 elsökerekes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts