ENDYKA Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám!!! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 tudnak 120°-ot, általában van is hőmérő a kemencén, de nem mindegyiken, 120°-on nem sütnek semmit, (az szárítás lenne) emlékeim szerint 180° vagy 187° C a legalacsonyabb hőm., itt szárad pl a kakajós csiga, ha már gyorsan megsült pl 245°-n de kenyerek pl 220-230°C körül sülnek ha spéci "új" kemence akkor termelési időn kívűl lehet csökkenteni vagy fölfűteni 120-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 na jól megszakértettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 tudnak 120°-ot, általában van is hőmérő a kemencén, de nem mindegyiken, 120°-on nem sütnek semmit, (az szárítás lenne) emlékeim szerint 180° vagy 187° C a legalacsonyabb hőm., itt szárad pl a kakajós csiga, ha már gyorsan megsült pl 245°-n de kenyerek pl 220-230°C körül sülnek ha spéci "új" kemence akkor termelési időn kívűl lehet csökkenteni vagy fölfűteni 120-ra Jól mondod!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 tudnak 120°-ot, általában van is hőmérő a kemencén, de nem mindegyiken, 120°-on nem sütnek semmit, (az szárítás lenne) emlékeim szerint 180° vagy 187° C a legalacsonyabb hőm., itt szárad pl a kakajós csiga, ha már gyorsan megsült pl 245°-n de kenyerek pl 220-230°C körül sülnek ha spéci "új" kemence akkor termelési időn kívűl lehet csökkenteni vagy fölfűteni 120-ra hat a célom nem az hogy a lámpa fölvegye a kakaoscsiga lapos formáját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hat a célom nem az hogy a lámpa fölvegye a kakaoscsiga lapos formáját :) Ha tuti a 15 perc es a 120 fok akkor nem lesz gaz B) Esetleg ragozolni is tud, ha kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ha tuti a 15 perc es a 120 fok akkor nem lesz gaz :) Esetleg ragozolni is tud, ha kell B) itt semmi se biztos de ezt irták : Fényszoró szétszerelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 itt semmi se biztos de ezt irták : Fényszoró szétszerelés Hát ténleg ezt írják :) Na majd szólsz ha rászántad magad és megsütjük azt a lámpát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Hát ténleg ezt írják :) Na majd szólsz ha rászántad magad és megsütjük azt a lámpát B) Akkor szoltam :) Rászántam magam meg különben is van 2db lampam amit 5 ezerét vettem azokon fogom megcsinálni aza hogy le van törve 1-2 rögzitő füle de szerintem 1 muanyagosnak nem nagy meó csinlani egyet neki! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Akkor szoltam :) Rászántam magam meg különben is van 2db lampam amit 5 ezerét vettem azokon fogom megcsinálni aza hogy le van törve 1-2 rögzitő füle de szerintem 1 muanyagosnak nem nagy meó csinlani egyet neki! B) Keress majd meg msn-en és egyeztetünk időpontot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Cartársak! Aki rendel valami csomagot hozzám, akkor lécci 1 pü-t dobni, még mielőtt ideér!!! :) bittedanke Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Cartársak! Aki rendel valami csomagot hozzám, akkor lécci 1 pü-t dobni, még mielőtt ideér!!! :) bittedanke B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 :) B) :) nemröhög... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 lesz pénteken gyűlés? (CP) ugyanis megyünk estére Ballószögre fürödni. állítólag péntekenént éjfélig vannak nyitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 lesz pénteken gyűlés? (CP) ugyanis megyünk estére Ballószögre fürödni. állítólag péntekenént éjfélig vannak nyitva. Biztos lesz. :) Nem csak állítólag, ez így is van, éjfélig vannak! B) De Joee majd mindjárt megmondja... törzsvendég ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Cartársak! Aki rendel valami csomagot hozzám, akkor lécci 1 pü-t dobni, még mielőtt ideér!!! :) bittedanke ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, majd később lehet lesz pár dolog, amivel gatyába rázom a vectrát, mert hát sajna a magyar utak picit eszik a futómű alkatrészeket.... sajna. Na de hát ebay lenni ócsóbbnak tűnő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, majd később lehet lesz pár dolog, amivel gatyába rázom a vectrát, mert hát sajna a magyar utak picit eszik a futómű alkatrészeket.... sajna. Na de hát ebay lenni ócsóbbnak tűnő Azért nagyon sokáig ne gondolkozz... :) Mármint úgy értem, hogy már nem sokáig dolgozok itt kint B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Biztos lesz. :omg: Nem csak állítólag, ez így is van, éjfélig vannak! B) De Joee majd mindjárt megmondja... törzsvendég ott :) Jól mondod! Ténleg nyitva vannak éjfélig. Nyáron még az is lehet hogy tovább, de ez nem biztos! Árakra már nem emlékszem, de az tudom hogy nem a legolcsóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 végleg hazatérsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ezerötszáz fejenként, megnéztük, a belépő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ezerötszáz fejenként, megnéztük, a belépő Hmmm! Többre emlékszem, de legyen igazad!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 végleg hazatérsz? egyszer biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ebként Matkón, a reptéren is van v.mi hasonló lehetőség........V. Jakabon? Ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hát, 1500-öt olvastunk a weboldalon, de máshonnan én is 2000 körüli árat hallottam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Szerintem, még mindíg a legjobb a közelben a majsai :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts